tisdag 28 oktober 2008

Discobögar

Det uttrycket myntade Eddie Meduza och hade han lyssnat på P3 idagnär folk fick höra av sig och berätta om sina tårtiga dansmoves hade han baxnat.

Folk gör fan precis vad som helst för att få knulla om dom nu får det vill säga, det vore väl i så fall ett mirakel större än In Flames framgångar.

Jag trodde i min villfareelse att jag var bra på att bjuda på mig själv men har nu insett att på den punkten är jag blott en pojkscout.

Det finns alltså folk som på dansgolvet står och gör "fräcka moves" som: Masken, Röra om i nån jävla simulerad gryta, Starta och köra runt med en simulerad jävla gräsklippare och den värsta var väl pajasen som brukade låtsas topsa örat och sen brukade byta tops med sin danspartner!! Som förhoppningsvis ger vedebörande en skrevspart av stora mått!

Tur att man har en fru för om det var den typen av självkänsledestruktion som krävdes för att få nåt så hade jag nog stått över!

Visst är det kul att folk är glada och kan bjuda på sig själva, men den stora frågan är väl hur dom lyckas bli så fulla att dom törs skämma ut sig så enormt utan att kräkas? Det kan inte jag.

4 kommentarer:

Prao sa...

Det där beror ju bara på hur man ser det, vissa killar går ut och dricker, dansar "gräsklipparen" och får ligga. Andra håller sig hemma och knuffar gräsklipparen, lastar diskmaskin och tvättar med förhoppning om att få ligga.

Redaktörn sa...

Varför "dansa på krogen"?

Det blir man ju inte full av.

Manfred sa...

Lyssna på Disco boy med Frank Zappa. Här har vi en snubbe som hade koll på hur läget var på dansgolvet.

Anonym sa...

Snubben (Zappa) har även det som kan ses som en reaktion på eventuella framgångar i raggningsteknik. Leta efter låten "why does it hurt when i pee" och du får garva dig harmynt.