fredag 24 oktober 2008

Sympati

Nu är det färdigsvetsat för ikväll, jag har blivit för gammal för att orka köra halva nätterna.

Uttrycket en olycka kommer sällan ensam har blivit realitet för en del människor som man hört om på radion sista tiden.

Tänk att ens fru spöar upp sig själv med ett stort jävla stearinljus så att halva kvarten blir blodig, och sen kommer rättsväsendet och anklagar en för att ha spöat upp henne med ljuset.
Hur kan dom ens misstänka det? Som om det inte vore illa nog att hon visar sig vara aningen labil! Att tjejer spöar upp sig själva kan väl inte vara så ovanligt? Jag har själv ertappat min fru när hon har gjort saker med ljus... Ja, hon har ju inte spöat upp sig själv med det men det var ju å andra sidan inte advent heller om vi säger så...

En annan tråkig historia är gubben som råkade putta ihjäl en brud på en rastplats. Han hade tänkt sig en soft dag ute i buskarna med sina fotriktiga Graningekängor, käka lite prickig korvmacka, döda några djur och ha det jävligt najs bara. Men vad händer? På en rastplats kommer det fram en brud och börjar gaffla om att han körde som en biltjuv, han puttar givetvis till henne så hon ramlar och slår ihjäl sig på dragkroken. Vad annars skulle han ha gjort? Be henne hålla käften hoppat in i bilen och åkt därifrån? Nä, det låter väl som en märklig lösning, att inte ta till nävarna när en kvinna ger en kritik? Otänkbart!

Den fina pastorn då? Han som hade sån otur att hans fru ramlade i badkaret och slog ihjäl sig.
Vad var det som lät så otroligt med det? Har inte ni känt nån som har omkommit när dom har ramlat på en duschblandare eller en dragkrok? Eller spöat upp sig själv med ett ljus?

En del människor har verkligen otur.

Själv har jag tur, för jag har 0,75mm:s kapskivor och en stereo laddad med Turbonegro. Helgen har bara börjat!

Inga kommentarer: