söndag 28 december 2008

Hellre en kuk i munnen än mellandags rea!

Vadan denna märkliga och aningen grova rubrik?
Jo, jag smsade med en polare härom dagen, hans flickvän undrade om han blivit bög eftersom hon tyckte att han smsade så mycket till mig.
Han var för stunden med henne och shoppade på mellandagsrea i Stinsens köpcentrum och bänkade väl arslet på nån pall i skoaffären för att få åtnjuta en manlig sms konversation.

Då kom jag att tänka på två saker: För det första, hur lyckligt lottad jag är som har en fru som aldrig tvingar med mig till massa vidriga affärer.

Det andra som slog mig var den här böggrejen som hon tog upp.
Om han vore bög så skulle han aldrig behöva pinas genom att kolla på massa konstiga kläder som han ändå inte förstår sig på.
Om han vore bög så skulle han förmodligen ha en kille som han kunde mysa i garaget med hela dygnet, meka lite hoj och köra lite sked.
Alltså: Hellre en kuk i munnen än rea på Stinsens köpcenter.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk om man ändå vore bög,inga skyldigheter bara rättigheter.
Mvh Eggbert punkberg

Lasse sa...

Eftersom jag har en massa fördommar så tror jag du har fel Stellan. En bög skulle absolut springa omkring på nmellandagsrean och leta kläder i butikerna. Hitta en bög i garaget går, men är nog fan så svårt.

Fru Egeland sa...

Ett tips till alla killar som inte vill gå på Rean med sina fruar är att:
1 Ge dom ditt bankomatkort eller
2 Köp de kläder dom vill ha i julklapp.
Jag fick både 1 och 2, men har ingen lust att gå i köpcentrum nu och få massa äkliga basiller!

Drusse sa...

Eftersom jag också har massor av fördommar och är trångsynt så är jag helt inne på Lasses linje och scenariot för Stellans vän om han vore homo, är följande: Han softar på en bänk i Stinsens köpcentrum och smsar med en tjejpolare medans pojkvännen kollar efter reaskor... Efter några sms så blir pojvännen sotis och undrar om partnern har blivit straight?!

Amazon sa...

Risker och fördelar med mellandagsrea:
Minuskontot: Vinterkräksjukebacillerna står som spön i backen, Noll kr på kontot blir minus på kreditkortet, SMS:ande med sin goda förstående killkompis (om man är man) tenderar att ge minus också på relationskontot.

Så vad är då positivt med mellandagsrean. Jo, med vissa små diskreta dolda hänvisningar om vad som bör införskaffas, så blir det framåt kvällen hard core sex i läckraste sexigaste nyinförskaffade underkläderna (på henne alltså, jag har ju min bästa nätbrynja anno 1976), nya löparskor till mig (också påtagna under den ertosiak 5 minutaren), och trots allt bög gnäll, en hel del roliga SMS med Stellan.
Det man saknar är ändå svetsrök, utlsitna kaptrissor och bränd elektronik, halv-kallt kaffe och Slayer i bakgrunden.

Amazon sa...

Det skulle stå "erotiska", jag blev så upphetsad av det här att det blev lite fel...

Cronos sa...

Slutsats: Fru Egeland fick dom kläderna hon ville ha i julklapp.

Alltså springer Herr Egeland och julshoppar i Stinsens köpcentum och handlar i modebutikerna själv!!

Känns som den stenhårda fasaden fick sig en liten törn där, å så dessutom ge fri tillgång till bankomatkortet.....

BTW: skulleru inte ha den där kabelkodisen som jag lagt ner timmar av letande för att hitta?.

Stellan sa...

Cronos din jävla kattskalle!
Du skulle ju ringa när du kom till verkstan och så har ännu inte skett, istället fick jag åka till Mats som givetvis tog tillfället i akt att häckla mig för allsköns skit i en halvtimma!
Du borde fan få åka Rover V8 rästen av livet för det! MED SU!!!

Skitkul att Drusse har anslutit sig, men borde han inte stå på min sida? Han och jag har ju spånat om ett homo/garage/starköl/speedwayförhållande många gånger.

Stellan sa...

JA!
Jag vet att rästen stavas med E!

Cronos sa...

Nä så sa vi väl inte, du sa jhu att du skulle passera på vägen från ISR i vilket fall, skit sak samma har du löst problemet? eller ska jag komma förbi med "stumpan" i morrn som plåster på såren för att du fick plågas med Mats helt i onödan......

Anonym sa...

vankas det lack?

Mvh eggbert punkberg

Stellan sa...

Cronos, jag behöver ingen strumpa längre utan jag vill bara se dig åka Rover!

Eggbert,
Hojen lackades ett par dagar före jul. Nu håller jag på att plocka ihop henne. Det är rätt mycker jobb kvar ändå, eftersom jag skickade ramarna på lack innan allt annat var klart för att inte riskera att bli sysslolös över denna vämjeligt långa helg.
22/1 ska hon stå färdig på mässan och Trajan med som är på lack nu. Det finns en del att göra här...

Cronos sa...

Ok då, då kanske kan hjälpa mig med en stekig kompressor installation? du kan jhu det här med SU och kompressor och är väl även en gammal Rover legend.....

http://www.youtube.com/watch?v=HTWfscgM3x0

Anonym sa...

Kommer att bli kul att se den navstyrda! Gissar att det är MC mässan du menar,MC mässan är som köpcentrum för mig så jag lugnar mig. Kanske blir det en notis i MCM.
Mvh Eggbert punkberg

Lasse sa...

@ Eggbert
Det kommer ett reportage i MC-nytt.

Mats sa...

Du utmanar ödet Stellan. Det där feministköret att kalla hojen henne kan bara sluta illa. Strul, konstiga ideér och på verkstan en gång i månaden :-) Nä fortsätt på den gamla vägen och bygg manliga grejor istället.

Anonym sa...

MC nytt är så jävla mögligt.
Ultramögligt,typ BÖGIGT.
Mvh Eggbert punkberg

Stortamefan Gasen sa...

Hej Drusse !

Fru Forsberg sa...

Nu tycker jag ni pojkar kommit ifrån ämnet... vill bara tillföra till diskussionen att jag gillar både mellandagsrea OCH en kuk i mun så jag förstår inte varför man måste välja???

Stellan sa...

Word! Fru Forsberg är en riktig kvinna, må jag säga.