tisdag 9 december 2008

Katastrof!!

Mitt favvo mathak har uppenbarligen fått nya ägare.
När jag kom dit idag med Fredrik och Peter från Bmw så var inget sig likt, istället för tjejerna som hällde upp min lättöl redan när jag rullade in på parkeringen så stod där en liten söt tjej som frågade Peter(som pröjsade) hur mycket 3x69 blev. Dessutom hade dom ingen växel och fläsknoisetten smakade plånbok, Fredriks korv utan sås hade mer sås på sig än Tracy Lords under sin glansperiod.

Kocken som lagade så schysst käk att jag hade tänkt flytta ihop med om frugan lämnar mig var borta. Min värld har slagits i spillror, min mysiga lunchrutin har rubbats. Nu måste jag börja äta thaimat hos Poo Dong igen.

13 kommentarer:

Anonymhelvetessatanperkele sa...

Amen guuuud assså, staaackars deeeeej, asssåååå.

Terriern sa...

Fan, den här bloggen blir bara bättre och bättre. Mycket imponerad av verkstadsägarens liknelse mellan en tallrik mat & potatis i all sin torftighet ( ingen sås, från början alltså), och Tracy (sagolikt missförstådd och Oscarslös)Lords. Björn Ranelid har allt att frukta.

Jonas sa...

Men det är ju så uppenbart. Det lilla livet har ju varit och tjuvläst bloggen, därför undrade hon ju vad 3*69 var. När ni tre stod som fågelholkar blev det mycke sås på korven för att poängtera frågan.

Anonym sa...

Ja men åk hit istället dåra! http://img2.travelblog.org/Photos/16336/80102/f/491220-Fook-Yew-0.jpg
Hyggligt chow...

*|*

Norrdalen sa...

Kör med matlåda. Billigare dessutom än att käka ut varje dag. Äru gjord av stålar eller?

Blue sa...

Här ska du få ett recept som håller dig vid liv i en vecka eller två!

Gulasch a la Blue!

Ingredienser:
6 liter buljong
1,8 kg nötkött
6 gula lökar
200 g tomatpure
80 g paprikapulver
4 st chilifrukter
1/2 vitlök (ca 6 klyftor)
12 potatisar (fasta)
3 paprikor (gärna en annan färg än chilin=
Salt och peppar efter behag.

Gör så här:
Koka upp buljongen. Fördela köttet i små tärningar och fräs dom i smör. Hacka löken grovt och fräs i samma stekpanna som köttet. Häll i tomatpuren och paprikapulver. Rensa chilifrukterna och lägg i den hel (underlättar om man inte vill självantända!) Pressa i vitlöken. Skala, tärna och tillsätt potatisen. Salta, peppra och smaka av. När potatisen kokt färdigt rensar du paprikan och dela den i bitar, lägg paprikan i soppan så den värms upp.

Jag har byggt det själv, fast du får nog knacka till en större bytta än den till tigerkakan!

Blue sa...

Grytan behöver vara en sådär tio tolv liter stor!

Har du ett kartsfat är det bara att kapa det på mitten och värma med gasolbrännaren! ;)

Frun sa...

Stellan: Personalen var bara på konferans, dom är på plats i morgon!
För er som varit på Stellans firma förstår nog att han måste få komma därifrån. Att äta där medför vissa risker, men han kan åka hem!

fuldrutt™ sa...

Men nu är du så där gnällig igen! Bit ihop och ät maten eller gå nån annanstans.... there is always an option y'now

Har personalen slutat så finns dom väl nån annastans? Spåra upp dom och ät där istället.

Eller köp en brödrost och grilla fiskpinnar i den, ät dom direkt i handen spetsade med remouladsås ur tub.... Gott? nej, men enkelt!

Stellan sa...

Jag tror inte att dom finns nån annanstans, jag tror att dom likt Jimmy Hoffa är borta för alltid. Kanske var därför köttet smakade gammal pluska.

Peter på BMW sa...

Now hear this! Stellan bjöd på inte bara en, utan flera fina Kaffe Latte i sitt flådiga kontor i verkstan igår. Den nya fina helautomatiska espressomaskinen ingick vid köpet av Tompa (hunden) tror jag. Barista kurs också.
Men jag var jäkligt risig i kistan sedan på kvällen, så kanske man inte ska äta i verkstan som Frun påpekade? Eller så var det lunchen.

Trodde faktiskt på att jag skulle få en riktigt ordentlig tjär-sörja gjord av en rörmokare på hälften rörfett, 25% rör-rens och 25% Perkele. Men man upphör ju aldrig att förvånas.

Stellan sa...

Jag håller ju på att ställa om mig från Redneckwhitethrashlowlife till det liv som anstår en vrldsmästare. Kan det vara så att du blev kass i stjärten av käket? Det var ju inte Lallerstedt som stod i köket direkt.

Peter på BMW sa...

Det var ju Lallerstedts absoluta motpol som rörde i grytorna. Mer närbesläktad med Hans Scheike än sagda connoisseur. (var det därför små-snärtorna var så lydiga?)
Nej, nästa gång får vi testa Vega Baren eller något annat flådigare som anstår en Weltmeister.