onsdag 10 december 2008

Rolig flopp

När jag började blogga trodde jag att det var ett idiotsäkert sätt att tjäna stålar och bli sextrakasserad. Just dom två bitarna har floppat rejält, bloggen kostar mig bara pengar eftersom den stjäl arbetstid och inte en enda brud har gjort anspråk på att klappa mig på min tajta stjärt utom frugan och hon gjorde det redan innan.

Praon påstår att det bara är brudar som tjänar pengar på bloggande och att man måste lägga ut sexiga bilder på sig själv dagligen och visa klyftan.
Eftersom jag har jobbarkläder jämt så funkar ju inte det, dessutom kan jag ju bara visa en annan typ av klyfta och den lär ju inte göra succé.

Jag ska skaffa en nätbrynja och lägga ut lite sköna bilder och se om kulorna och trakasserierna rullar in, annars får jag fortsätta bara för att det är roligt.

16 kommentarer:

Lasse sa...

Du som börjat surfa sporthoj numera borde gå in och läsa den här tråden: http://sporthoj.com/forum/showthread.php?t=195668
Sen kan du börja lägga upp bilder.

Lasse sa...

Kom på en sak till förresten som kanske kan glädja dig. Du stjäl även arbetstid för andra. Både för mig och en del andra som läser och kommenterar den här bloggen.

Stellan sa...

Fan Lasse, jag kan ju inte kopiera skiten

Lasse sa...

Ha ha ha. Du är kass!
Lägger in länken så du kan klicka på mitt namn ovan det här inlägget.

Amazon sa...

Din tid kommer snart Stellan. Inte än, men snart. Testa latex tights på mc mässan, gurgla i lite Lapinkulta på pressvisningen och visa vem som är årets Biker-hunk 2009. Jag LOVAR att det funkar, men du får inte missa överraskningsmomentet. Det är bara att ta initiativet.

Stellan sa...

Ja jävlar Lasse,
Den bruden vet hur man känner igen en sexig karl.

Stellan sa...

Lasse, jag läste lite mer på den där tråden. Att hon inte följer Vardagsmighty är ju en gåta större än påsken, här är ju ett eldorado av sexiga män i jobbarbyxor som dessutom svetsar och skär med plasma i motorcyklar. Lite manligare än en snickare som drar i en Grabberskruv liksom. Hon skulle nog aldrig bli sig själv igen utan viga sitt liv åt sagda blogg.

Lasse sa...

Det läskiga med det du skriver är att det antagligen är sant. Hon skulle ständigt gå omkring med en blöt fläck.

Peter på BMW sa...

Sitemetern har tickat över 5.000 besök nu Stellan.
Gratulerar! Det är mer än många andras bloggar. Får vi läsa om det i dagens Industri i morgon?

5200 besök firar iallafall jag med för tillfället min 5:e Tuborg. Och med pepparkakshus bakning med kidsen. Resultatet blir så där... "någon" käkar upp alla non stop före de limmas på, så de räckte inte till hela taket.

Men-men, jag har snickar byxorna på ifall det skulle dyka upp någon nice MILF som vill slita dom av mig, åtminstone med blicken.

Funderar på om man kanske skulle skurit till pepparkaks hus bitarna i efterhand med någon slags Prime-cut eller annan plasma pattarat? (Pattarat är för övrigt yngsta sonens egna ord för apparat)

Stellan sa...

Peter, Undra vad oddsen är för att det ska komma en Milf och tända på dig när du står i köket och bakar med ungarna iförd töj och halvfull på folk öl? Troligen samma odds för att det skulle komma en sabeltandad tiger och äta upp pepparkakshuset.

Helena sa...

Jag väntar fortfarande på den där svetsbilden i motljus med svett å smuts i verkstan...
Vi tänkte göra ett fåtal planscher å sälja dyrt på mässan.
Det är okej, va?!
Jag tar en gratis!

Lasse sa...

Peter. Det är väl givet för alla som läser den här bloggen hur man ska kapa något. Man använder 0,75 mm kapskivor. Så även till pepparkakshus.

Stellan sa...

Ja Jävlar Helena! Det fixar jag. Kanske redan ikväll om Praon kommer hit och plåtar.

Peter på BMW sa...

Lasse, du har rätt.
Och tar degen slut kan man måla skivorna bruna och bjuda halvblinda svärmor på dom på jul, som "mor Annas pepparkakor"

Kvällen slutade utan MILF. Jag vaknade i soffan med Canal + i bakgrunden. Kände inte igen någon av de på filmen.

Norrdalen sa...

Själv har jag en sån där FILF hemma. Det är fina grejjer. Ibland bär han snickarbyxor, det är porrigt!

Stellan sa...

Inte ens ett par snickarbyxor får Lasse porrig.