onsdag 8 april 2009

Boxerhelvete!

Ikväll skulle jag och Drusse lasta Harriern och Wtf pannan på släpet så att jag och Maria kunde dra till Elmia direkt i morgonbitti. Efter en jävla massa krånglande i mörker och regn kunde vi konstatera att Boxerjäveln är så bred att den fyller upp mer än halva släpet! Vilket fiasko! Jag har kontrakt på att släpa ner båda mopparna till mässan. Antingen så får jag köra ner en hoj i regnet medans Maria sitter och pyser i bilen eller så får jag ta Van-spektaklet igen med stor risk för att bli stående efter vägen. Är det bara jag som är så kass på att planera eller står alla människor och baxar hojar upp och ner från släpvagnar bara för att konstatera att dom har byggt för breda motorcyklar?

7 kommentarer:

Gas sa...

Inga problem det är bara att muttra dän ett par cylindrar ! Samma problem hade MC Snutarna när dom jagade moppar i nyköping förr....

Redaktörn sa...

Myt.

Anonym sa...

Men Stellan är det inte kärran som är för smal? Lycka till i jönköping.

DP Race Tech sa...

Ähhh va fan åk på Harriern ner till Elmia den hade ju en "ganska bekväm sadel" eller hur var det nu????

Under resans gång kan du ju tänka på "kamphunden" 10 bilder ner på www.churchofchoppers.blogspot.com/ och vad din skulle göra med honom, undrar om han rakar pungen???

DP says: Problem är till för att lösas, I-landsproblem, etc. (VM i klyscha)

Peter sa...

Pappa Peter och junioren Josef fick lösa det. Kom du iväg Stellan? Fick allt plats? Varför måste du ha med dig den där stora nallebjörnen och 2 uppsättningar latexlakan?

Anonym sa...

Jag kan köra en knarr åt dig.
Ska bli kul att kolla in hojarna.
Bates

Loftis sa...

Vem var de som kallade mig ointelligent när jag ringde och bad om medömkan i söndags när jag fastnat med Camaron?