söndag 14 juni 2009

Vm och Båtjäveln.

Jag måste uttrycka min tacksamhet till dom som köpt tröjor,brillor och sponsat för att få iväg Harriern till Vm. Försäljningen av privata ägodelar har också gått över förväntan. Det enda som jag inte lyckats sälja är en kombinerad bandsåg/filmaskin som ligger på Blocket. Esox-tröjor finns kvar i L och XL, Hulster bara i XL.

Om det är någon som undrar varför jag inte säljer träbåten för att få ihop resten av stålarna så tror jag att man får mera flis för den efter att Cronos lappat igen hålen med ett par sköna plastmackor och den ligger i plurret. Dessutom funderar jag på att ha guidade sälsafarin för Japanska turister i drevviken om jag får igång den. Någon underbetald polare kan simma omkring med ett uppstoppat sälhuve på skallen, det kan jag säkert köpa några av Knut. Han är Norrman så han lär väl ha lite sälhuven och skit ovanför öppna spisen.
Förutom en del mjuka plankor på båten så har jag hittat två små malörer till på den.
För det första så finns det ingen gaspedal, inte ens en spak brevid ratten som man kan gasa på.
Istället så måste man öppna hela motorkåpan för att mickla direkt på förgasaren, sniket!
Startkrans sitter på motorn men ingen startmotor! Det finns däremot en jävla vev att dra igång fanstyget med. Att hojen sparkar bakåt när man kickar kan man ju leva med, men vad fan händer när man vevar och det smäller tillbaka? Då lär ju händerna flyga ut i drickat! Eller så får man veven i ögat.
Dessutom är det någon jävla raggare som har satt dit en tändspole och dragit in tändkabeln mitt i ett hål på magneten! Undra varför skiten inte startar?

Synd att man inte har vedpanna längre, det ligger nog en del kilowatt timmar och ruvar i virket på den där skapelsen.

6 kommentarer:

Redaktörn sa...

Ställ fram tändningen när du vevar igång den...

Mats sa...

Sparka hål i skrovet och låt ungarna ha den som lekstuga.

widahr sa...

Javisst, fick tröjorna idag, man tackar!

fuldrutt™ sa...

fan.... jag känner mig åxå lurad.... har haft Hulster-tröjan på mig hela eftermiddan när jag klippte gräsmattan. varmt var det åxå så jag blev sådär sexigt svettig.... men inte fan kom grannkärringarna och hoppa på mig för det! Det enda jag fick var kärringen som hoppa in i duschen när jag tvättade pitten.... jag tror att Stellans s.k. "brudmagnettröjor" är en ny internetbluff i klass med Nigeriabreven...

Stellan sa...

Fuldrutt, är du säker på att den inte satt utåin? Det funkar ju alltid för mig, rödvinshäxorna hänger som druvklasar runt mig när jag klipper gräs... Vad hade du för gräsklippare?

fuldrutt™ sa...

Jag är säker på att tröjan satt rätt... provade båda klipparna för säkerhets skull och t.o.m trimmern... det blev i tur och ordning Stigan, Husqvarnan och sen Partnern... Ska renovera en BMW-motor imorrn, om jag lämnar garageporten öppen så dom ser mig och tröjan, flockas dom garanterat...