torsdag 20 augusti 2009

Drömskinnväst.


Jag har aldrig velat bara en skinnväst förrens nu. Bilden är lite kass men föreställer en väst med en döskalle i eld med en glass i munnen. Under texten: Ice cream man from hell, finner man det skrämmade budskapet: Your next! Läskigt.

3 kommentarer:

Den andra Maria, unte din fru, utan Manfreds sa...

Åh, jag har saknat din blogg! Efter att ha varit ute i skärgården i fem veckor har jag nu haft en trevlig och rolig lässtund! Tack!

Och grattis!

PS Anders Göth är uppenbarligen en klok man (syftar till det med alcogel, i övrigt vet jag inte), själv missbrukar jag handsprit (kanske kan det förklaras med min finska härkomst).

Stellan sa...

Maria, Anders är fan inte klok!
Om man inte höll upp dörren när man skulle in på Burgerking så kom han ju inte in, för man kan ju inte ta i handtaget när man ska äta med händerna.
Kul att du har saknat bloggen eller trist för dig eller hur fan det nu blir.
Alcogel är för bögar och gravida kvinnor, riktiga män som jag får ett rus av lite svininfluensa.

Göth sa...

Ja jo, jag märkte det. Det var ett jävla gnäll på er när det började rinna till (läs i näsan). Då hade det varit wätt gött mä lite hygien artikleri. O hade jag skitit i den där förbannade flaskan som ni bankade på mig, så hade vi förmodligen varigt friska allihop, o de där förbannade bacillerna hade sluppit o muterat sig i min gom.