onsdag 19 augusti 2009

Smärtsamma beslut.


Pga av rådande förhållanden på saldot har jag tagit det smärtsamma beslutet att sätta ut Esox på Blocket idag.

Det känns lite som att jag har satt ut mitt förstfödda barn till försäljning.

Men va fan, pengar kan nog dämpa all form av ångest.

Min kompis Mats är specialist på att redogöra för vad pengar kan göra för såväl välbefinnande, vänskap och kärlek.

Om någon skulle köpa hojen skulle min och Mats relation stärkas och skulle dessutom även Harriern gå iväg (gud förbjude) så skulle han förmodligen börja stöta på mig.

Fan, jag måste ta bort annonsen.


Skulle Esox bli såld så kan jag trösta mig med att hojen står på firman så tjugofemprocent av intäkterna skulle gå till Viktoria och Daniels bröllop(något som Mats förövrigt också tycker är toppen).
Den fina bilden har Gunnar Ljungstedt tagit nere i musköbasen, det fanns ännu finare men jag vete fan hur man vrider bilder.

11 kommentarer:

Mats sa...

Finns det inget internationellt annonsforum?

Svenska sloty suger i jämförelse med Tyskarnas Euro.

Pengars balsamerande verkan på själen är väldigt underskattad.

Makke sa...

Kan man inte lägga upp den på Ebay? eller?

Peter sa...

hade jag pengar så skulle jag köpa direkt! Min favvo hoj av dina maskiner, är ESOX, helt klart!
Det är ju fan om den skulle gå iväg utomlands, hoppas någon smart snubbe köper den, och behåller den i Sverige, i mitt vardagsrum.

fuldrutt™ sa...

Förstår hur du känner dig. "Tvingades" själv sälja bort en hoj för ett par år sen, och den hojen hade jag så fruktansvärd ångest över att sälja. Dessutom vet jag att jag kommer aldrig nånsin att äga en sån igen, för dom lixom finns inte... men men, pengar är ju balsam för själen.... så hoppas du får den såld.

Själv skulle jag inte betala en tom snusdosa för den eftersom den e ful... men säljer du Hulstern på blocket ja då jäklar...

Anonym sa...

Jag tror inte du vill sälja för den går ju knappt att hitta på blocket lägg tilll lite relevanta sökord så skall du se att det går bättre / Jonas

Anonym sa...

blocket.se
esox
Hela Sverige

där e den

Anonym sa...

Tänk om nya ägaren dekorerar knarren med snören i handtagen.

Anonym sa...

vad jag menar är att inte sitter jag och söker på esox och hoppas att den är till salu däremot söker jag på harley chopper bobber m.m fler sökord större chans att någon hittar denna coola hoj/jonas

Anonym sa...

vad jag menar är att inte sitter jag och söker på esox och hoppas att den är till salu däremot söker jag på harley chopper bobber m.m fler sökord större chans att någon hittar denna coola hoj/jonas

Anonym sa...

Varför har man aldrig 250k över när man behöver dom? Har gått och väntat på att den ska bli till salu och jag vunnit nån mille på lotto men nu sker ju saker och ting i fel ordning...

widahr sa...

HA! Testa att skriva sökord på Blocket, jo, tjena! La in två annonser igårkväll, eller rättare sagt, la in en och ändrade en.
Båda hade ca tre sökord så alla kan hitta oavsett hur man söker, men si då fick man smäll på fingrarna av Blocket! Det "roliga" är att den första annonsen för h-e redan varit ute i två-tre veckor med sökord och allt och dom inte reagerat!
Jävla skitsida, snart blir de fasen bojkott om dom ska hålla på att krångla! Varför fortsätta annonsera där om dom bråkar när man försöker underlätta, när en annons där ändå bara drar till sig massa muppar!?