måndag 14 december 2009

Hemma

Nu är jag tillbaka i kylan.
Den del av lokalbefölkningen som var butiksägare och hasslare var väl kanske inte så roliga att ha och göra med, men det var faktiskt inte så farligt som jag väntat mig. Höll oss ju iofs mest på hotellområdet som givetvis var sanerat från dom värsta hasslarna.
Däremot var det inte sanerat från Ryssar och utan att dra alla över en kam så var ju i alla fall dom som var där lite speciella.
Dom gillade inte att ställa sig längst bak i en kö tex, vad dom däremot var bra på var att supa och härja.

Jag kommer precis som efter USA-resan ha en del mobilbilder som kommer att läggas in med jämna mellanrum så här i efterhand.

Den första kommer jag lägga in direkt efter det här, det är en jävligt läcker gubbe på runt 55 överviktiga år med stringbadbrallor.
Jag lade ner nästan en halvtimma på att likt en KGB-agent stalka honom för att ta en bra smygbild på härligheten.
Jag smög runt på stranden och övervakade honom på säkert avstånd för att få den perfekta bloggbilden, när han väl började röra sig mot en trappa så smög jag efter.
Att springa tvärs över stranden för att hamna bakom honom i trappan verkade för riskfyllt så jag tog en annan trappa för att genskjuta honom där trapporna gick ihop.
Plötsligt var ha bara borta! Han måste ha anat oråd och gömt sig under sanden eller så hade han en hemlig grotta, så ni får nöja er med halvkassa bilder och låta fantasin sköta resten.

4 kommentarer:

Cronos sa...

Dom var likt tyska hokeyfrillor snabba som vesslor mao....

Gunnar sa...

Nä, ryssar är fan inte roliga. Du kan få dig några sköna provkörningsresehistorier till livs nästa gång vi ses.

Gassen sa...

Välkommen hem chef, det har aldrig varit så tråkigt att skita denna vecka när man inte har kunnat slå två flugor i en smäll!
Imorn när jag släpper ner kan man som vanligt läsa din roliga blogg.
PS.tråkigt att du inte kunde ställa upp på fredagens batalj när du skulle få köra i kändislaget.

Stellan sa...

Ja, roliga saker brukar krocka.
Har du dator på muggen, eller skiter du på arbetsrummet?