onsdag 6 januari 2010

Fryst.


Hjälpte Kuba att tina upp hans frysta lås idag, trots att han är en hund. Noterade även till mitt förtret att vattnet har fryst, så nu har jag ingen mugg. Fan, jag som älskar att bajsa på arbetstid.

11 kommentarer:

Peter sa...

Fire in the hole... :)

Inga nya customprojekt på gång? Lite sent kanske för EM / VM, eller kanske snarare så att du är ute i god tid?
Men du kan ju inte gå och lalla runt i verkstaden som en ung variant av Lofterud med knähund och allt.
Inte en vinter till utan att bygga en custom "killer" som sopar banan med allt o alla...? Kollade just på bilder från EM anno ?? på bike.se, allt var ju efter-apningar av Hulstern och Esox.

Och BMW är ju förbrukat nu, men jag har bra kontakter på andra märken... ;-)

Stellan sa...

Peter min vän, long time no see.
Jag håller på att bygga en Dakarhoj eftersom det var din dröm. Jag kör servicebilen och hjälper dig att dricka upp ölen på kvällarna. Jag har bara ett par frågor: en eller tvåhjuls drift? Smallblock eller Bigblock?
Svara så fort som möjligt för jag måste åka hem och skita snart...

Peter sa...

HA HA!
Om mina dakar planer skulle gå i lås, så är du med i planerna. Du ska bygga alla ramdetaljer och det ska vara gratis. Service-öl on my account.
Hydraulisk 2-hjulsdrift och big block, tack.
:-)

Peter sa...

Mercuryn, den borde väl klara ett Dakar? Perfekt servicebil.

Stellan sa...

Roadstern är luftigare!

Peter sa...

Baja rallyt i Mexico är lite mer rock´n roll. Det skulle vi köra ihop. PG Lundmark erbjöd mig en gång, men det föll på andra saker. Till exempel trodde han jag var +45 år, men jag var då bara 36... nog för att man kan vara mogen för sin ålder, men där gick gränsen: Laget var anmält i någon slags pensionärs klass. Jag skulle vara reserv men allt gick i stöpet. Hur som helst. Baja skulle vara kul att rejsa. På en RIKTIG big block knarr.

Stellan sa...

Ok, Brajarallyt får det bli. Fixa fram en Hp2 enduro. Jag steker ihop en stor tank så jag slipper kladda med soppa åt dig i tid och otid, och fokuserar på Coronadrickande i servicebilen.
Läste nyss på din blogg att man bara får ha 450cc i Dakar nu för tiden. Pfft! Pellejönsrejs! Brajarally 2011 med strokad boxer och kompressor blir grejer. Skidor kanske vore the shit i öknen? Ser tufft ut om inte annat!

Gunnar sa...

Faller inte lite av idén med att skita på arbetstid om man är egen företagare?

Stellan sa...

Jo, men old habits die hard!

Gasen sa...

Det är bara att ta fram Ång-janne, som gammal rörmokare du är?

Stellan sa...

Jag skulle ha snott med mig en sån närjag slutade.