torsdag 25 februari 2010

Fälgar och klimathot.

Dags att köpa fälgar till sommardäcken.

Jag har kommit på vad som fan har hänt med vädret.
Förr i tiden så var det kallt som fan på vintern, man kunde tex, knalla till Danmark och tillbaka för att kriga.
Sen började vi steka fossila bränslen i våra fräna fordon och det blev varmt och gosigt.
Nu har alla jävlar börjat köra på E85 och det blir en ny istid!
Alla som sett en Birdcatcher insprutning på en metanolmotor som backar tillbaka från burnouten fattar vad jag menar, dom är fulla av is.
Hoppas att ni är nöjda nu!
Folk kommer att börja bygga hemreaktorer och köpa uran från Ryssland för att ha råd att värma kåken.
Slutförvaringen kommer att bli i golvbrunnen och att se en redig atomsvamp växa upp från grannens kåk kommer att bli vardagsmat.

7 kommentarer:

Cronos sa...

Just! hotet om den globala uppvärmningen känns jhu rätt överdriven i tider som dessa, man får väl va glad om snön smält bort till Sweden rock.....

3w sa...

Vi som har lite bakom pannbenet vet ju att det inte finns nån global uppvärmning som är påverkad av människan, utan det är normala växlingar. Mänskligheten är en liten pissmyra i jordens perspektiv och om vi skulle försvinna så skulle det inte finnas ett spår av oss efter några tusen år. Men jorden skulle köra på som vanligt i 1000 miljarder år till. Vi måste förstå att vi inte är så viktiga som vi tror, och om man säger "JAG ÄR GUD, JAG FÖRÄNDRAR JORDENS FRAMTID MED MIN PASSAT" så lider man av storhetsvansinne....

Gunnar sa...

Om man nu ska tro på den globala uppvärmningen så gör den faktiskt att det blir kallare här. All jävla is som smälter i Arktis gör att Golfströmmen ändrar riktning, vilket tar bort den lilla värme vi har här.

3w sa...

Jag minns att det var ca 1 km tjock is där jag bor för 10.000 år sen och att den smälte beror nog knappast på att mammutarna pruttade och grottfolken inte åkte kollektivt????
Va, normala växlingar??? Det har vi inte haft förut. Detta måste vara gjort av oss supermänniskor som styr allt som händer i universum.
Förresten, finns det några människor kvar i livet efter svininluensa pandemin som skulle svepa över världen..Hallå????Hallå????? Jaha, hjärnspöke det med.

widahr sa...

missade Sweden Rock förra året, men hörde att de var i princip istid där då :-) får verkligen hoppas man kommer iväg dit i år och att vädret blir lika varmt som det varit när jag varit där tidigare år :-)

Mats sa...

Sweden Rock?!
Är det ett nytt inneklädmärke?

Gasen sa...

Ja och fälgarna va ju fina....