måndag 1 februari 2010

Maria styr upp.


Hela spisen blev knas. Jag tror inte det blir nåt i kväll.

6 kommentarer:

Cronos sa...

Du e fan sämre i köket än jag e på att svetsa aluminium med tigen, och det e som du vet inget direkt topbetyg. Hemma hos familjen Lundin har vi i alla fall delat up kökssyslorna så att jag diskar och LaCamilla spisar, säkrast så! och dom gångerna LaCamilla inte är hemma blir det Donken, barnen blir glada och jag slipper spisa....

Stellan sa...

Donken gör ju vidrigare käk än vad jag gör! Inte heller nåt toppbetyg, direkt.

Anonym sa...

Håller med Stellan, fy fan vad det jäv...la stället suger.
Hoppas varje morgon när jag läser konkursspalten på att skiten har konkat. Men det verkar ju finnas tillräckligt med hjon som vill ge sina surt förvärvade slantar till lumparkollegan Lederhausen.

Didde sa...

Anonymous var jag.

Cronos sa...

Jag tycker Donken är gott (tyvärr) inte allt såklart men dom här Texmex burgarna dom kör nu är jhu skitgoda och kyklingsalad är bra, å så blir barnen glada som få, så jag har gått på hela konceptet mao!!, fast jag försöker begränsa mina besök till max en ggr per vecka.
Lite märkligt det där med Donken då nästan alla säger att det är skitäckligt, men likt förbannat verkar alla käka där gärna och ofta.....

Gunnar sa...

Fördelen med Donken är den samma som nackdelen. Man vet vad man får.
Skiten smakar lika innehållslöst var man än är i världen.

En klasskamrats mor, som var bekant med Lederhausen, fick ett erbjudande om att gå in med lite stålar och bli delägare i ett snabbmatskoncept han skulle importera från USA.
Hon avböjde, eftersom hon inte trodde att det skulle funka. Det här var 1972. Året efter slog Lederhausen upp dörrarna till Mc Donalds på Kungsgatan i Stockholm.
Klasskamratens mor jobbade kvar på Posten till pensionen.