fredag 19 mars 2010

Flopp.


Alliansens logga är nog bland det fulare jag skådat. Den hade sett kass ut redan på sjuttiotalet. Hur kommer det sig att dåliga yrkesmän har kunder? Och hur fan kan kunden vara nöjd med den vidriga produkten? Jag fattar noll.

9 kommentarer:

Janne sa...

Stellan, klart att loggan suger, men budskapet är rätt ok. Omvänt; En ok logga, men Moona suger av dig.. Känn på den!

Mystery Man sa...

Politikerna har nog hittat på den själva. Det brukar inte bli bra.

Har Mona, trädkramarna och kommunisterna nån logga ännu? Skall bli spännande, en röd maskros avhuggen med en skära och krossad med en hammare kanske?

SingelMaria sa...

Det var faktiskt en av de fulare loggorna jag någonsin sett. Verkligen skitfult. Kan vara samma som ligger bakom den som bakom denna annons....http://miamoore.blogspot.com/2010/02/tveksam-ide.html

DP Race Tech sa...

Älskar sådana här fiaskon, tänk er snubben på byrån som gjort loggan och tagit fett betalt nu när han ska förklara varför den ser ut som Animal Planet loggan, det vill JAG höra. Eller han som designade om Postens brevlådor, nu kan ingen i rullstol nå upp och lägga i post så nu får man göra om skiten till en kostnad av många skattebetalarkronor....

Peter Dalle said: Tänkte inte på det..

Daniel sa...

Alliansens barn kanske hade rittävling och den ungen född med störst silversked i munnen vann! Eller så var det helt enkelt såhär: klockan fem på morgonen hemma hos Tobias Billström efter en blöt kväll på stureplan kollar några på animalplanet lite för länge och börjar kladda med kebabsåsen på ett papper... och vips: NY logga.

Moona sa...

Moona S logga är ju NATURLIGTVIS en korsning av tobleroneloggan , en röd ros o club tabu's logga.

Preben sa...

Jag tycker Daniels förklaring låter mest sannolikt, det kanske är Maudans barnbarn som fått uppdraget.

Mats sa...

Så här gick det till enligt en som jag har hört om som känner en som sett på tv om en som är släkt med en från Konsthögskolan som läst om det på nätet, på Engelska.

Den kreative konstnären har gått vidare i sin utveckling och precis slutat att kladda ner tunnelbanevagnar samt reagerat på att rondellhundskarikatyrer kan vara livsförkortande.

Rödvinsberusad efter en kväll på det lokala stamhaket samt snuvad på sitt ragg somnar vår lille konstnär i soffan framför tv:n med byxorna nere i knävecken.

Animal Planet och tonerna av en lejonhannes brunstvrål står för det burdusa uppvaknandet. Desperat greppandes efter fjärren och muteknappen återkommer tystnaden, med prestationsångesten i färskt minne från gårdagen (då han brädats av en simpel webbdesigner) vänder sig vår vän om och hamnar i dvala.

Det är då när han hör en stämma djupt inom sig (Tänk utanför kartongen lilla vän), som han kommer på sin brillianta designide som vi sett prov av. Vår vän behöver stålar, Statsbidraget räcker inte till att leva på och ragget från igår verkade inte imponeras av att hans konstnärssjäl behövde försörjas för att inte besudla sin konstnärliga ådra.

Smygandes som en ljusskygg porrfilmsbesökare smet han upp till djävulens näste, Alliansen.
Han blev hänvisad till en kille med vit käpp och Labrador. Konstnären drog slutsatsen att han måste vara ansvarig för alla plog pinnar som står längs vägarna. Efter att käppansvarig och Vision (som jycken hette) godkänt kreationen så belönades han med en fet check.

Nu har vår konstnär återupprättat kontakten med det förlorade ragget som efter mycket tankemöda och en något för djup injektion av Botox kommit till insikten att försörjning inte alls är av ondo bara man är på rätt sida av penningflödet.

Stellan sa...

Goddam! Mats, du är verkligen facit!