torsdag 18 mars 2010

Inte så trovärdigt

Dom spelar en låt jävligt mycket på P3 just nu med nån för mig okänd artist.
Den är jävligt lökig och flöjten som sjunger har sån här fjollig Justin Timberlake röst.

Han sjunger: "I can make your bed rock, girl" och nåt skit om "G-spot" och "call me Mister Flintstone". Wtf??

Om jag vore tjej skulle jag inte lita på att en gosse med pojkbands pip till röst skulle vara kapabel till att få min binge att rocka. Och om han dessutom ville bli kallad för Fred Flinta så skulle jag nog gå.

Men han har säker skitmånga groupies... Som luktar kiss.

8 kommentarer:

Lasse B sa...

Här kommer en off topic fråga men vet du som är mer eller mindre gud på tvåhjuliga fordon vad skillnaden mellan "motard" och "supermotard" är? Har det bara med kubik att göra?

johan sa...

OT:same shit different name, brorsan körde motard rm o sm ( 8:a i open 2 år i rad) medans det hette så, nu heter det supermoto.
han körde Vertemati.

On topic, allt som låter som timberlake är väl eeehh "sådär"
rekomenderar istället Devin townsend.

Mystery Man sa...

Det finns i och för sig alla sorter och om han siktar in sig på groupies som fantiserar om kastratsångare från stenåldern så är det väl hans sak.

Man kan dock med rätta undra hur framgångsrik han blir.

Men det RIKTIGT tragiska är att han förmodligen har större framgång hos det täcka könet än många av oss som inte sjunger i p3.

HåHe sa...

De borde innebära att Håkan Hellström har större framgång än Stellan Egeland.

Stellan sa...

Personligen så tycker jag saker som börjar med "super" låter oseriöst och töntigt. Varför räcker inte ordet motard? Supermoto? finns det lite sämre hojar som bara är "moto"?

Det var snällt sagt, men nån gud på hojar är då inte. Jag kör ju som en tönt.

DP Race Tech sa...

Supermoto, Mupptard, Superretard, kärt barn har många namn, läste någnstans att motard är den näst långsammaste tävligsformen på 2-hjul, bara trail som går saktare...

DP says: Kommer nog att åka lite SXV 550 i sommar...

johan sa...

motard näst långsammaste ???? snick snack, när de åkte ihop med rallycross sm var de bara några få sec långsammare per varv än Eklund o kompani, det kallar inte jag speciellt långsamt iaf :)

Anonym sa...

Min kompis som för en sådär tio år sedan åkte Motard skulle då lack om hojjen, jag föreslåg att han skulle ha texten "Retard" fett över tanken men han vart skitsur. Jag hade gjort det i alla fall... någon retar det ju alltid.

/Marcus