tisdag 20 april 2010

Ännu en fördel med att åka roadster.


Man parkera i trånga fickor och gå över bakluckan om det inte finns plats att öppna dörren. Hur dom andra ska komma in vete fan, men det skulle dom tänkt på innan dom parkerade snett.

9 kommentarer:

widahr sa...

ja, om man ändå finge spränga alla felparkerade biljä***r... Folk som stjäl handikapplatsen för dom som faktiskt HAR problem, eller bara ställer sig bredvid och blockerar handikapplatsen osv...

Daniel "Tunnans" Mc-blogg sa...

Fyfan va bra. Ser fan bra sköj ut att ha roadster. Bra gjort >:) Säkert bara nån jävla sprätt som pratat i mobben samtidigt som han/hon parkerade.

Lasse B sa...

Helt rätt! En polare parkerar gärna precis bredvid och ålar sig ut genom sin vanliga bil ifall han ser någon som står snett! Han avskyr folk som inte kan parkera!

Gasen sa...

Hur har det gått med trådgårdslangen?

Gunnar sa...

Underbart. Så där gjorde jag ofta och gärna när jag åkte pundarbil. En av de hobbies jag saknar mest nu när jag har ny och blank bil som man inte vill ha dörruppslag i.
Extra roligt om man kommer åt att ställa sig dikt emot förardörren, med spegeln mot deras spegel så de inte kan backa ut utan att deras spegel viks åt fel håll.

DP Race Tech sa...

Under åren i So Cal hände det fler än en gång att man körde in i ett parkeringsgarage i en Shoping Mall och inte hittade en plats för att alla j*vla Porsche, Ferrari & AMG ägare parkerade lite på tvärs över 2 rutor så att ingen skulle slå upp dörrarna i sidorna på "dyrgriparna", hate those f*cukers.....

DP says: Roadstern rockar, lacka den aldrig!!!!

3w sa...

Har man Ferrari, Bugatti, Aston eller dylikt förtjänar man 2 rutor för att slippa parkeringskador av fattighjonens bilar. Jag förstår dom.....

Mats sa...

Det är dom besuttnas rätt att parka hur dom vill.

Jag tycker nog att Stellan kunde visat lite mer respekt till ägarna av dom blanka fordonen och parkerat längre bort.

Stellan sa...

Jag håller med 3W, det är ett skit med alla idioter som inte kan respektera andras egendom.
På färjan till Åland i höstas så var det en gubbjävel som slog upp dörren hårt som fan i Marias bil. Jag frågade om han inte kunde försöka vara lite rädd om bilen.
-Det där är ingen bil, det är en traktor, svarade han.
När jag frågade varför han var så elak när jag inte var otrevlig så stirrade han bara på mig.
Jag satt hela resan och brusade upp mig och bestämde mig för att kasta spjut med gubbjäveln om han gjorde om det. Gick ner först på bildäck och väntade. Gubben såg nog i mina ögon att nåt var knas så han ålade in sig på passagerar sidan.