måndag 27 september 2010

Falsk kvinna.

Den goa lapplise-tanten som rev min bot och fick en kram, var inte så mysig som hon låtsades. Idag fick jag en påminnelse på boten.
Inte mycket att gnälla om egentligen, jag hade ju ingen P-skiva. Men hon hade väl fan inte behövt låtsas att hon var snäll!

Kvinnfolk asså!
Published with Blogger-droid v1.6.0

13 kommentarer:

Anonym sa...

Där ser du.
Lapplisor är alltid onda. Lite falsk vänlighet kan de nog klämma fram bara för att det känns ännu värre när boten väl kommer.
Jävla pack.
Folk som blir lapplisor måste hata sin omgivning och vara helt oberoende av social kontakt.
Frågan är ju om de ens är mänskliga.
Svaret på frågan avseende andra livsformer i vår galax kanske är så enkel som LAPPLISOR. Isåfall kan de åka tillbaks till sin skitplanet.

//Peter K

Gunnar sa...

Haha, ja hon visste verkligen hur hon skulle vara så jävlig som möjligt! Vilket utstuderat svin!

Stellan sa...

Jag ska göra en egen gigantisk P-skiva med en John Holmes-atrapp som visare.
När jag var röris hade jag långt gående planer på att skaffa en lösvagina att sätta P-lappa i på instrumentpanelen, men det blev aldrig av för vi fick Nytto...

Dasen sa...

Se där ja. Detta måste ju vara det oemotsägliga beviset på att det är bättre att köra över dem direkt än att försöka snacka sig fri.

Oddjobb sa...

Jag har råkat ut för presis samma sak.Parkeringsgaraget i tyresö centrum,jag hade ingen p-skiva och var för stressad för att hämta en då jag var på kyl-jour utryckning till ica.Kommer ut presis när p-vakten står och skriver.Förklarar läget för killen och frågar snällt om han inte kan göra ett undantag då det är lördag morgon, och det var knapp en bil i garaget.Han säjer att det är ok och river lappen framför ögonen på mej.Jag skakar hand med killen och tackar så mycket. Två veckor senare så kommer påminnelsen...! (men men jag får väl skylla mej själv då man e godtrogen,dom är ju ett vinstdrivande företag som alla andra.)

Tyson sa...

Du är naiv som tror att en myndighetsperson är intresserad av att göra dig glad.

Screw a lapplisa sa...

Det här med kvinnliga lapplisor är faan ett större problem än Club Jimmy i riksdagen!

Mats sa...

Hade du gett fan i att krama henne så kanske inte det kommit någon påminnelse.

Anonym sa...

Jag hade faktiskt större tur än du vid ett liknande tillfälle. Kom ut från Skogås C och får syn på en uniform bredvid min bil, hojtar till och frågar vad som är fel eftersom jag vet att jag slängt upp p-skivan. Du har dubbla p-skivor fick jag till svar. Dagarna innan hade jag satt dit en fiffig liten självhäftande skiva som jag hade glömt bort nu. Synd att du inte kom tio sekunder tidigare sa den i det här fallet manlige (blir det lappgubbe då??) uniformen, för jag har redan hunnit trycka på knappen och då kan jag inte riva lappen, men jag ser ju att båda skivorna står inom godkänd p-tid även om dom inte står lika, så jag tar med din lapp till chefen och frågar honom. Får du en påminnelse så måste du betala. Otroligt nog så kom det inte någon påminnelse.
Största fördelen med att ha en skiva som sitter fast på rutan är att man kan ha tur, den kan stå rätt när man glömmer den.
/Peo.

Anonym sa...

Jag körde varudistribution i Stockholm när lisorna strejkade, det var inte kul. Stan var i det närmaste oframkomlig och alla lastplatser fullparkerade. Då insåg jag att dom där onda behövs, och att dom inte är så onda bara jag skärper till mig när jag tappar bilen.
/Peo.

frun sa...

Stellan kan göra en egen P-skiva som alltid står på 16:00 den enda gången han behöver den är den fredag som han ska till bolaget efter jobbet!

Mystery Man sa...

Jag river alltid p-lappar jag får och får ändå en påminnelse. Varför det skulle göra skillnad om det är jag eller nån annan som river lappen fattar jag inte....

Janne sa...

Hur kan man komma på något så jävla korkat som p-skiva!? Det måste vara dålda kameran! Hatar p-avgift, men förstår poängnen med att ta betalt för sin mark. Men p-skiva, vad gör den för nytta, slappfisorna kan ju skriva böter ändå...