måndag 18 oktober 2010

Blocket

Jag har en annons på Blocket på den öppna snipan som jag råkade bli med i somras.
Femhundra pix eller bud står det i annonsen, tyvärr skrev Maria "fin" i texten.
Det har jag varit snabb att dementera så fort det har ringt nån.

Det ringer folk och säger: Jag tar den fast det är jobb på den, jag kommer i morgon!
Sen förmodar jag att dom kommer hem och berättar exalterat för lilla frugan, som givetvis sätter käppar i hjulen och börjar tjafsa om allt skit som ska renoveras i hemmet. Alla fruar är inte som min som gärna tipsar om gamla Bsa-projekt och skit. Fast det betyder iofs, inte att hon inte vill ha huset modifierat i tid och otid.
Eller så är det bara så att verkligheten kommer i kapp dom när dom ligger i bingen(vilket folk verkar göra alldeles för mycket), och latmasken gör sig påmind.
Fan, det är ju bara lite plankor som behöver bytas och en kultändare som måste införskaffas och monteras, sen har man ju en finfin rekreationsbåt som ledigt rymmer tolv polare och all öl som dom kan tänkas dricka.

Var inte så lata nu, köp!!

12 kommentarer:

Fuchs sa...

jag la ut en tvättmaskin på blocket idag. det tog bara 5min tills den första ringde och köpte den.

du borde nog prova att säljer en sån istället

Dasen sa...

Jag sålde en bil på Blocket för ett tag sedan. Många som ringde började med att pruta, innan de ens frågat om bilens skick. Hur tänker man då? Borde de inte ringt på något de hade råd med istället?

Gunnar sa...

Jag försöker bli av med ett flipperspel. En enda har varit intresserad. Han mailade och frågade efter bilder och en massa annat. 48 mail senare frågade han efter måtten på spelet, efter att jag svarat hörde han aldrig av sig mer.

Vad är det för idioter?

Frun sa...

Vi kan inte sälja tvättmaskinen för den går inte att få ut ur huset utan att "bygga om" lite....

Och Stellan gillar inte när jag tjatar på honom att vi ska "bygga om" lite!

Tjippchopp sa...

...vågar fan inte köpa...den e säkert såld när man kommer...

Mystery Man sa...

Dasen:
Precis min erfarenhet fast det gäller nog mest billiga bilar. Sålde salig svärfars Scorpio. En snubbe ringde som besatt och prutade, men han ville inte se bilen. Han ville betala halva begärda priset och att jag skulle leverera bilen (han hade inget körkort).

Ibland undrar man var alla dårar krälar fram infrån. Blocket verkar suga dom till sig som flugor till skit.

Tjippchopp sa...

...en Scorpio e bara värd halva priset.

Mats sa...

Blocket bekräftar bara att jag inte har fördomar utan livserfarenhet.

DP Race Tech sa...

Jag som är medlem i Griniga Gubbar Som Inte Säljer Något MC slipper ju detta eviga prutande och "bästa pris kompis" jiddret, enda nackdelen är att det börjar bli bystat med hojar & junk i alla förråd och uthus på Mosta Hill men va fan när gubben trillar av pinn ska det finnas mängder av fränt som mina vänner kommer att få hämta, allt enligt testamente...

Gjorde mig faktiskt av med min toksänkta primade Skoda PickUp (som det stog i Gasloine) men NEJ jag sålde den inte utan bytte den mot ett nytt project, en Volvo T21 från 1948, kan någon stava till Hot Rod Traktor....

DP says: Nej den är inte till salu...

Stellan sa...

Men Mats då...

Dasen sa...

Lärdomen är att sätta ett svinhögt pris på grejorna. Då blir prutarna jätteglada över att de gör en fin affär. Fast jag ger nog hellre fan i att sälja någonting igen.

Mystery Man sa...

Tjippchopp:
Kan inte annat än hålla med, jag kan skriva spaltmeter om hur dåliga Fordar är, men priset var redan så lågt att det fanns flera som ville betala det.