tisdag 7 december 2010

Baksving.

Det var ett jävla pyssel att få plats med rören i bak. Däck, kardanknut, momentstag och fan vet allt skit som ville vara i vägen.
Published with Blogger-droid v1.6.1

18 kommentarer:

martin sa...

Omg va fint det blir!, heja stellan!

maudan sa...

titta han lever.

Cronos sa...

Nä det där såg inte bra ut! det övre röret med öppna ändar ser slarvigt ut och det ser ut att saknas en stötta i andra övre hörnet för symetrin, helst skulle det va två bockade bågar med tvärstaget mellan dom, eller kanske två svetsade i v-form för styrkans skull, men den kanske inte är klar än.....

Stellan sa...

Trodde att även en idiot såg att det inte var klart. Det slarviga öppna röret är klart så den lär nog vara lika ful sen också. Kanske kan snygga till den med en redig plastmacka?

Stellan sa...

Förresten så kan symmetri dra åt helvete! Alla balla hojar är assymetriska. Jävla raggare, dom fattar ju noll...Mustanger med Datsunbaklysen och skit...

Didde sa...

Symmetri är konstens största fiende

Cronos sa...

Fan nu verkar du jhu bli sur på riktigt! men jag säger bara vad jag tycker utan efftertanke som vanligt, och att jag är en idiot vart bekräftat igår med foggerfiasko,t. Och att jag har dålig smak är jhu även det bekräftat med Datsun bakljusen, så lyssna inte på mitt svammel.....

Stellan sa...

Inte fan vart jag sur, jag blir glad när jag får tillfälle att hacka tillbaks på mina obildade white trash vänner!

Problemet med att vara en idiot är att ens vänner också är idioter...

Didde sa...

Cronos:
plastsnopp & och kuken signatur kommer från en bildad snubbe,,eller?

Gunnar sa...

Åkhojen som bara skulle smällas ihop lite snabbt verkar bli vassare än Harrier på alla punkter - eller?

Cronos - Berätta om foggerfiaskot.

Anonym sa...

Vad tror du om att flytta röret med öppna ändar under staget, blir det för klent ?
tror det skulle se bättre ut.

kardanknutte sa...

jeg er vel for faan ikke i vägen ?? hva har jeg gjort ???

Cronos sa...

Foggerfiaskot ja! var väl en liten lätt missbedömning från min sida(som vanligt), borrade och gängade hålen för nosslarna i vårtorna Stojkan hade vänligheten att svetsa dit, för att sen uptäcka att nipplarna krockade med varann med ett fitthårs marginal.
Så då fick man jhu med svansen mellan benen åka tebax med insuget till Stojkan.....

Stellan sa...

Gunnar, det kan tänkas att det spårat ur en del.

Anonym, röret sitter där för att det fyller en funktion, det gör det ingen annanstans. Det ska se ut så där, jag är nöjd. För en customkille skulle det nog se bättre ut med mjuka bockar, men om man fattar fackverk så är det där rätt(det ska ju dit mera rör). Cronos fattar ju noll, han skulle mycket väl kunna plarra fast ett L88-Scoop på en Jagga E-type.

Jag är inte sur eller ledsen, jag gillar fortfarande bara att tjafsa med er kattskallar och förklara att jag har rätt och ni fel.

Anders(Falun) sa...

Ska bli spännande att se bygget på Hoj-X i vår! Skaplig blänkare(sid 81) i senaste MC-Folket! Sjyssta brillor:-)

Stellan sa...

Vaffan? Jag har aldrig fått mcfolket så jag har inte sett nåt. Man kanske måste vara medlem i nåt? jag e ju redan medlem i sjutton fiskeklubbar och arton träbåtsorganisationer.

Viktor sa...

Öppna rörändar är ju häftigt. Att täppa åt det med ett lock vore ju en dödssynd. Lämnar man det öppet så förundras man ju lite över konstruktionen och vill titta närmare, samt att det ser mer "arbetat" ut.

Jag tror det blir skitnajs.

Hur kommer stötdämparen monteras där bak sedan? Fäst i röret som går tvärs över svingen och sen på lämpligt ställe i ramen?

Loftish sa...

Du spårar ju ur helt och hållet oavsett vad du gör Stellan...Du också Cronos, förresten det gör ju Gunnar med...Didde då... Acke...Knut..DP... Drusse...Svågern..
Listan blir lika lång/kort som de som besöker siten regelbundet.Alla kackar i eget bo.