fredag 24 december 2010

Vilodag.

Tompa tycker det är skönt att slippa ligga i slipdammet ibland. Jag har fått en gryningslampa av min fru, så nu kommer jag vakna pigg och fräsch om mornarna. Imorgon blir det verkstan igen.
Published with Blogger-droid v1.6.1

4 kommentarer:

Conrad sa...

samma här, Norfolkterrien Bruno ligger i mitt knä hela tiden.

Josef sa...

Jag läste grynings-slampa först och tyckte att det lät väl kul fast ändå lite lustigt som julklapp.

Anonym sa...

Ett vinterminne, som sitter som svetsat... Annandag jul 2007 gick jag frugan och min svägerska på en avfettningsrunda ner mot drevviken. Vi hade korsat Sjöviksvägen och närmade oss badet när jag hörde ett svårdefinierat ljud, (med tanke på årstiden)det var nästan skrämmande innan vi såg vad det var som lät. Sen dök den upp mellan plogvallarna på Sjöviksvägen... EN KOMPRESSORMATAD HOTROD... Jag fick liksom puls i min mellandagsdöda kropp igen och gick resten av promenaden med ett litet leende. Jag har många gånger tänkt tillbaka på den här episoden med samma häftiga känsla. Det är väl händelsevis ingen som läser den här bloggen som känner till vem det var som rastade sin rod mitt i vintern?
Om ni gör det, be honom om en repris, det var mighty.

/Peo.

Stellan sa...

Kul att man kunde värma ett frustet vinterhjärta. Dessvärre sålde jag den efter att ha haft den i femton år. Igår kunde du fått hört sidventilsgurgel i kvarteret om inte min svåger varit för fryssen för att hänga med på en bredhasartur med Roadstern.

Fast inte ens sidventilsmuller spöar kompressorviiiiin!