måndag 24 januari 2011

Skumt.

Vi fick buttplugs och alienägg i leasingfrukten idag.
Published with Blogger-droid v1.6.1

14 kommentarer:

A.Mansén sa...

Hur funkar Leasingfrukt? Måste Ni lämna tillbaka den när Ni ätit klart? Ursäkta min okunnighet men jag bor på sten i Östersjö, och är inte så bevandrad i alla nymodigheter.

Spara o slösa sa...

Så du sparar på hojbyggena för att leasa frukt? Och dagstidning kostar vi på oss, trots att allt står på internet?

Loftish sa...

Vafaen... En komplott! Vi har också suttit å vänt å vridit på leasingfrukten med samma skumma innehåll som ni fick på sliperiet. Jag tror att de små kottarna är torkade fårtestiklar.

Gunnar sa...

Fruktuthyrarna verkar ha god kontroll på vad de individuella kunderna behöver, eftersom både Stellan och Lofterud får buttpluggar.

Gunnar sa...

Nu börjar till och med jag tycka att ordverifieringen bjuder på små sköningar.
Förra gången fick jag "trist" och för någon dag sedan "dueful". Första gången jag blir kränkt av ett bloggskript!

JOPE. sa...

Ang Päronen/Buttpluggarna, börjar man med dem och fortsätter med stööre frukt typ Apelsin/melon mdf ??

@ Gunnar : Riktigt bra (=)

Loftish sa...

Jag har precis börjat med de små kottarna... sen får man väl se vad man går upp till...

Stellan sa...

Självklart är det sliperiet och inte jag som leasar frukt. Jag är snål så inni helvete, särskilt när det byggs hoj.

Anonym sa...

Lichi känns som en jävla onödig frukt, hårt äckligt skal och när man väl fått upp det så är det 2% fruktkött och 98% kärna. men det är förståss samma konstruktör som monterade Klitoris på utsidan av muffen.

Vilse i 30-träsket sa...

Läste din krönika i Wheels.Kanon, Jag och mina polare hade 125:a så jag vet inte vad som är bäst av Epa/A-traktor. Och grabben vill ha en dylik (som tur är). Vilket är bäst av dessa snigelfordon. Är det verkligen värt att byta komfort mot toppfart?
Har du nån vidare input i ämnet?

Stellan sa...

Klart att topspeed är viktigare än fjädring! Nja, egentligen spelar det nog ingen roll vilken man kör för fort med, torskar man så torskar man. Men som sagt man kan prata sig ur en fortkörning med Epa, eftersom den får gå fortare än trettio(förutsatt att man varvar utav helvete). A-traktorn får inte gå fortare alls, så ser snuten dig blåsa på så är det nog kört. Ombesiktning och elände. Dessutom brukar A-traktorn ha dubbla lådor för att få ner farten, skickligt sammanfogade av en finnig femtonåring. Brukar vibrera och spraka...

DP Race Tech sa...

vilse i 30-träsket in da house:
Epa/A-traktor. Och grabben vill ha en dylik

Ska han ha grymma minnen att snacka med polarna om vi 40-års skican fixar du antigen en EPA byggd på en 29-32 Ford, cooolt!!! men Hot Rod Gubbarna blir galna, näst ballast är en EPA på en Volvo eller Scania lastbil från 50-60 talet, en kortad 12tons Volvo Snabbe i händerna på en 16-åring känns ju helt rätt!!!! det rullar en 60-tals Volvo lastbils-EPA med Michelin gubbar på taket och rakt rör som brööööölar här ute i mina krokar, den snubben måste vara halast vid korvmojjen...

Stellan, päronet stoppas upp där solen inte skiner samtidigt som du gnider knotterfrukterna mot bröstvårtorna då du....

DP says: Vill ha en 29 Ford EPA....

Stellan sa...

NEEEJ!!
Det var bara hjon som hade lastbilsepor! Gissa hur det går att få brudar med en jävla Snabbe!

johan sa...

har skarpt för mig att de tog bort möjligheten att ha jättelastbilar som a-traktor iom att de la en "viktskatt/avgift" på tyngre fordon så att de blev för dyra att bruka för en 16 åring