tisdag 1 mars 2011

Kort summering

Familjen trackar mig och kallar mig för: Korkort.

När vi checkade in på hotellet i Frankrike ville receptionisten veta vad jag hette, och att låta en svensk stava på engelska för en fransos är en kass idé, så jag slängde fram körkortet.
När vi checkade ut morgonen efter så blev jag tilltalad Mister Korkort(han skrev inte riktigt av rätt rad på körkortet).

Idag gick vi till ett flott shoppingcenter där man inte hade nåt att göra om man inte var redo att fiska upp femtio släng för ett armbandsur. Det hade vi inte, så vi pös vidare.
Nån värme att skriva hem till morsan om är det inte här nere och efter att ha sett trafiken i stan så trivs jag mycket bra som motorcyklist i Svea rike.

Vi var nyss ute och käkade i Madrid, jag tänkte att jag skulle testa att äta nåt annat än en köttbit för en gångs skull och beställde Carpattio eller nåt sånt. Kände mig lite wild and crazy som vågade beställa mat som jag inte kände till.
Den känslan böts raskt ut till besvikelse när jag fick in en tallrik med påläggsskinka till middag.
Maria och Cissi skrockade onskefullt och svullade i sig mastiga köttbitar.
Innan lokalalen lämnades var jag en lax fattigare och inte överdrivet mätt!
Bidén lär jag inte slita ut heller för den delen

14 kommentarer:

frun sa...

Hi hi Mr korkort blev du inte mätt ;-)

Mystery Man sa...

Carpaccio är normalt en förrätt och är (eller skall vara) rå oxfile i tunna skivor med kryddor.

Om inte oxfile finns att tillgå kan man använda en död hund från gränden bakom restaurangen.

Stellan sa...

Jag frågade kyparen om det vae en förrätt, men han klykade noll. Det var en mör hund iaf.

Jope sa...

Hahaha. Men det gick ju att äta ilf. Senast i Frankrike beställde jag vad jag trodde kyckling, fick havets läckerheter. Små musslor och en massa sega bläckfiskar i olika färger.. Med Pommes duszes.. Det va fan vidrigt, som att käka suddigummi gjorda av salt o tång.
Jag lämnade det mesta på tallriken och trodde det var frid och frjöd trots att jag var svinhungrig. Då kommer kock jävlen ut och skäller ut mej. på franska vilket jag inte förstår många ord. Jag hade tydligen förolämpat honom???

Gunnar sa...

Carpaccio är ju gott som fan! På en bädd av rucola och med grovt riven parmesan och olivolja över!
Jag vet att jag nu kommer att betraktas som sexuellt avvikande i Stellans ögon. En riktig raggare kan ju inte gilla bögmat.
Å andra sidan dricker inte riktiga raggare calvados heller, så även om du kommer försöka förklara bort det och släta över med att du minsann är manlig nog att köra vinkelslip så är du redan farligt nära böglandet.

Eilert sa...

Uuuuursäkta mig Gunnar men dikes-tistlar är ta mig fan godare än rucola, rucola går bort.

Acke sa...

Det tycker mina getter åxå.
Tistlar det är MMMMMMMMMMM!
Det är grabbar med HORN på!

Loftish sa...

Faan vad det är jobbigt att hålla med Gunnar, men visst e carpaccio gott och med de tillbehören dessutom, ruccola, parmesan och en bra olivolja. Numera kan man se på matsedeln ex.vis carpaccio på renkött, på lax, på oxfile osv. Verkar betyda tunn kall skiva av vad faan som helst... Oh Yes, otroligt bögigt om man nu är osäker på sin könstillhörighet, annars normalt intresse för god mat.

Gunnar sa...

Loftish - Jag visste att vi skulle finna varandra tillslut.

Anonym sa...

Vad är det för fel på bögar nu då? Förmodligen så är det lika stor risk att bli bög som att vinna storvinst på lotto. O vem faan vet, det kankse är lika spännande också? Nån som förstår en, ingen som tjatar om att man är från olika planeter, knullat behöver inte bara ske när planeterna står i rätt position o månen lyser klar. Man har nån som man kan betygsätta soffjärtarna med, samtidigt som man disskuterar en dålig skräckfilm typ crocodile killer. Förmodligen helt underbart för den som har begåvats med talangen att bli upphetsad av en karl!!!

Gunnar sa...

Anonym - Jag sa aldrig att det var något fel på bögar. Därför gör det mig inget att bli jämförd med dem (eller Loftish).

Fritidspedagogen sa...

Ungefär vid upphetsad av en karl börjar problemen.

Jag gillar alla fördelarna, undrar om det är ok att vara lesbisk bög?

Stellan sa...

Gay or not, ruccola smakar diskmedel!

Anders(Falun) sa...

Precis Stellan! CitronYes lite sådär! Tacka vet jag Falukorv! Förresten, snart Hoj-X! Då ska du få en falukorv från Dalarna(Siljanschark). Fiina grejer!! Fastnar inte i pannan!


Ordver. metail