tisdag 1 mars 2011

Underskattat poslin.

Fan va juste med bide'! Tror det är läge för att käka chili ikväll, när man har tillgång till vattenkylning av septikslussen.
Published with Blogger-droid v1.6.1

15 kommentarer:

A.Mansén sa...

Kan du inte ta en bild på toaletten istället. Det brukar vara mycket roligare. I Tyskland skulle man lägga 2'an på en "hylla" som en slags mellanlagring och analys innan själva hädanfärden. Givetvis var inte heller rören dimensionerad för en riktig viking så det blev gott om analyser....

I Italien på Ducatifabriken (när man fortfarande som besökare fick äta mat och dricka Grappa i personalmatsalen) besökte jag personaltoaletten, där var det två "fötter" urfrästa i marmorn som visade klart och tydligt var man skulle stå när man pinkade, någon toa för 2'an hittade jag inte så jag antar att man stod då också eller skötte sådant på hemmaplan endast? Klart intressant.

Så hur fixar Fransmännen detta? Bildbevis! Förvisso har jag själv varit i Grodlandet en vecka men blev så trött på landet att jag förträngt hela den resan....

Anonym sa...

dasset är anpassat för en tysk röv trumpet /kräma på tyskt vis

Stellan sa...

Men Madrid ligger i Spanien. Muggen ser helt trist ut.
Dom tyska har även jag förfärats över.

rocket goldstar sa...

Lasse B ska bli sambo !

Anonym sa...

"Chokladen" som undrades om i förra inlägget kan infinna sig på kudden och i resten av bingen om chiliorgien inte följs upp med krondikestvätt i rumpskrevan!

Stellan sa...

Rocket, fan va kul att Lasse B har stadgat sig med en liten dofsing som jobbar på kondis! Jag ser framför mig hur hon satt upp sitt rågblonda hår med ett band och lagat kåldolmar åt Lasse när han kommer hem från Migsprutandet.
Säkert får dom ett par välskapta barn och köper ett radhus utanför småstaden där dom bor... Jag börjar nästan grina. Lasse B är ju en så fin människa,tror jag.

Blacklake sa...

Har de inte hålet i "framkant" på spanska muggar?
På så vis slipper de spanska "tjurarna" få stänk i sopskruven vilket är det värsta de vet för stänk i ändalykten när man bajsar är bara för morsgrisar och bögar.

Allt detta berättade vår portier på hotellet i Barcelona när jag frågade varför man måste sitta bakochfram på muggstolen för att den ska fungera riktigt.

Mystery Man sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mystery Man sa...

Saliga äro de spetsrövade, ty de kunna skita i flaska.

Loftish sa...

Otroligt intressant ämne! På en tidig charterresa sket min rumskompis i bidén... det var som tur var inte korv, utan öl o sprit hade gjort konsistensen enklare att spola ned... men faaan va vi garva när han skulle spola rent!Ståmugg har jag inga muntra upplevelser av... har man rännskita kan man stänka ner både skor och ben om nån ville veta...

Dasen sa...

Under en resa i frankrike sket en polare på hotellrummets balkong (ett straff för någon oförrätt vi utsatts för av personalen tror jag).
Vi blev senare utskällda för att ha vi haft en hund på balkongen.

Stellan sa...

Verkligen hög standard på mina läsare...

Lasse B sa...

Blir nästan lite rörd av all omtanke!

Dasen sa...

Lägger man ut bilder på bidéer och skriver om septikslussar riskerar man att läsarna går igång på ämnet. Man får helt enkelt de läsare man förtjänar.

Anders(Falun) sa...

Hade en lumparpolare som efter en Tysklandsresa under sommarledigheten stolt förevisade bildbevis på hur resutatet blev efter 2:an när den hamnade på "hyllan" som Mansén refererar till ovan. Kompositionen kallade han "Lasses 9:a"! Dessutom hade han den "goda" smaken att visa bilden under lunchen. Maten som serverades i mässen på HMS Halmstad smakade aldrig riktigt lika bra efter det....