måndag 21 mars 2011

Vuxenblogg igen.

Jag ställer in mig i leden bland vuxna bloggare som enbart skriver om sina underbara barn med festliga anekdoter gällande dom små liven.

Igår skulle jag ju vara en vanlig farsa för första dagen sedan i höstas.
Jag och tjejerna (fem och tio bast) släpade fram lagg, stjärtlappstefatsglidgrejor och snowracer.
Vi hann åka en halvtimme på tomten innan den ovana farsan tappade uppsynen över Lillfia som bränner rakt in i lekstugan på tefatsgrejen. Tårarna sprutade och jag fick verkligen känna av vilken ringrostig farsa jag var.

För att plussa på farsapoängen så skulle jag lära henne cykla utan stödhjul efter middagen idag.
Det gick skitdåligt och Fia intresserade sig för allt utom att trampa och hålla balansen, eftersom farsan ändå höll i och puttade. När jag till slut ruttnade på att hon visslandes och plingades bara kollade överallt utom rakt fram och bad henne att försöka koncentrera sig på cyklingen, svarade hon:
Men jag måste faktiskt hinna se allt vackert här i världen!

Sen sket vi i att cykla, hon kan ju ändå ta körkort om tretton år.

Imorgon ska vi bada i badkaret och spruta vatten med handen, bara så ni vet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till!

Micke

Fi sa...

Badskum o pruttar i badvattnet!!!!!

Loftish sa...

Jag ruttnade på min son som gjorde som Fia när han skulle lära sig cykla, så jag skickade iväg honom med en kraftig handpåläggning, vilket resulterade i styrwobbel med avslutning i taggig häck... Såg ut som han slagits med en ilsken katt. Å jag skämdes. Men han lärde sig cykla iaf...

Conrad sa...

Lekstugan är lindrigt, ang att ha koll. På en badplats där hundratals ungar badar och vilket huvud tillhör min unge.Kanske det är under vattenytan.