tisdag 3 maj 2011

Misstänksam

Jag har med spänning lyssnat på radio i snart två dagar i väntan på att få höra lite konspirationsteorier, men inget händer.

Är det bara jag som tycker att det här är lite märkligt:

Man söker efter världens mest jagade snubbe i tio år och när man hittar honom så mular man honom, vrider och vänder lite, kanske jämför med passfotot, topsar lite Dna ... Och slänger honom i sjön!

Bara några timmar efter att man fått tag på honom så sov han med fiskarna.
Varför så brått att göra sig av med kroppen?

12 kommentarer:

Barrakken sa...

Han var ju hal som en ål???

johan sa...

Det var dörren de bar ut honom på som de hivade ut i sjön, muslimer skall begravas inom 24 tim enligt sed så jag antar att de inte ville reta kameljockeysarna ännu mer.....

hur man nu kan reta nån mer än att avpolletera deras ledare hahahah !!

Jope sa...

Hahahaha. Nivån på kommentarna är på topp..
Hade nästan glömt snubben, det ligger snart på Y-tuben. Sälarna filmade ju hela skiten, men å andra sidan fejkade de ju en månlandning så vem fan vet..

Man undrar ju vad Obama ville ta bort fokus ifrån nu, den ekonomiska krisen eller vad ??

Stellan sa...

Johan, begravas ja, inte stå med betongpjuck och svaja på botten av Nybroviken.

Anonym sa...

Hittat på Aftonbladet:
Usama bin Ladin var egentligen CIA-agent och hette Tim Osman. bin Ladin dödades för tio år sen och har legat nedfrusen i USA sedan dess. Och i själva verket är det USA:s militärindustri som står bakom al Qaida.

Nu ska man kunna chatta på aftonbladet om olika teorier tydligen... Humor.

/Marcus_of_MarcusMotoDesign

Stellan sa...

Marcus, Så där ja!! Så ska det se ut!
Osman påminner dessutom om Oswald...Brist på fantasi inom underrättelsetjänsten?

DP Race Tech sa...

Det är alldeles för lite konspirationsteorier, även här: https://www.flashback.org/t1532680

DP says: Vem gled upp på första plats nu?

johan sa...

Ärs de säger bara att de dumpat/begravt honom, han kommer stå uppstoppad (på knä me röven upp) i fyrkantiga rummet så obama kan sparka/kn**la honom i röven när han behöver släppa på trycket.

joråsåatte !!

Loftish sa...

Skulle ha varit lite snyggare om man ställt honom inför rätta... Som Stellan antyder, var det verkligen han dom mula?
Å glöm inte heller vem som stöttade honom i början av hans "karriär" , USA stödde Usama och hans polare när de krigade mot Sovjet på 80-talet... ( De kanske behöver lite bad guys emellanåt så de kan tillverka lite mer vapen?) Å innan ni hoppar på mig, så ja, visst är det bra att han inte finns mer, men stor risk att det finns fler som vill till himlen och träffa sina sju jungfrur. Eller hur många det nu var.

Anonym sa...

Det finns säker en massa detaljer om detta som för altid kommer att vara mörkade men jag tror inte på några konspirationsteorier för det.

Jag tror man hade ganska lätt till att ta till avtryckaren i den spända situation som rådde där de mötte väpnat motstånd. Jag kan också mycket väl tänka mig att man inte förstod vem i huset som var vem när skäggiga farbröder kan se ganska lika ut och Bin Laden lär ju knappast haft en namnbricka på sig. Det kan mycket väl vara så att man först efteråt insåg att man knäppt gubben. Att det efteråt visade sig att han var obeväpnad vet man ju inte på de kaosartade sekunder han inte gör som militärerna befaller honom.

Det kan också finnas politiska skäl att exempelvis inte utsätta Pakistan för inblandning att behöva godkänna detta, utlämna honom till USA om han grips i landet, etc

USA som praktiserar dödsstraff vill ju inte heller ha honom i exempelvis domstolen i Haag där de inte gör detta. Och ta honom till USA där profithungriga advokater ska vända och vrida på varje grej bara för att dra ut på processen och maximera sina egna arvoden känns ju som det kvittar när det bara är en skenprocess innan man kan praktisera en dödsdom.

Att begrava honom inom 24 timmar enligt muslimsk tro är väl ett halvhjärtat försök att understryka att man inte är i krig med Islam utan med terrorister. Att det sker till havs är ju inte enligt deras tro men det är ju för att inte skapa en plats som kan få starkt symbolvärde att vallfärda till. Inget land vill heller ha honom begravd hos sig så vad var alternativet? Fyllningsmassa i ground zero tycker jag men det är nog inte helt politiskt korrekt....

Mystery Man sa...

Det finns inga konspirationer. Det är bara nåt Frimurarna, Säpo och regeringen vill få oss att tro!

Aprolle sa...

Om nån är kritiskt granskande så blir den hypotesen genast avpolleterad som konspirationsteori? Som Gw Bush anekdotkommentar `Är ni inte med oss är ni emot oss` verka leva kvar...Svart eller vitt inget där emellan, trots Obama som Prez....;)