torsdag 1 september 2011

Man slutar aldrig förvånas.

Idag var det ett lågvattenmärke av rang på radio. Det var nån jävla tårta med i studion som hade kurser i hur man skulle överleva en zombieattack! Var fan kommer alla degskallar ifrån?

Samtalet var helt obeskrivligt och pajasen förklarade på fullaste allvar hur man hade ihjäl zombies!

En radiopratare frågade hur man bar sig åt för att dräpa zombiehundar som var med i nån film.
Pajasen svarade på fullaste allvar att han tyckte dom var overkliga, så det behövde man inte fundera på!!

Till skillnad från vanliga zombies då eller?

När jag var tretton-fjorton garvade vi åt 'Sweet Henrietta' i Evil dead.
Att det finns vuxna som ödslar tid på att se sånt skit är svårt att förstå... Att det finns vuxna som sitter i radio på bästa sändningstid och pratar om hur man ska skydda sig mot en zombieattack, känns bara sorgligt.
Published with Blogger-droid v1.6.1

11 kommentarer:

A sa...

Att kalla personer som framträder i P3 för (mentalt) vuxna är väl årets överdrift?

rocket goldstar sa...

Inte helt ovanligt ämne på morgonpasset. Själv ogillar jag att "Killen" ska snacka engelska hela tiden, det är ju faktiskt rixradion. Själv saknar jag "Dr daimkryss" och "Du frågar bögen svarar" Den sista höll Henrik thorehammars pojkvän i. Thorehammar är också bra.

staMMats sa...

Hmmmm....

Det finns människor som skruvar med 50år gamla fordon, finns nog dom som undrar vad sjutton dom håller på med också.

Mystery Man sa...

Men nästa gång du blir attackerad av hundlösa zombies, då är du nog jävligt tacksam för att dom sänder informativa inslag på radion.....

Lasse sa...

Hon som va med igår va sämre. MAken till puckat fruntimmer finns nog fan inte. Ok att man är abortmotståndare men man behöver ju inte vara totalt väck i skallen för det.

Gustav sa...

"Thorehammar är också bra."
När han dyker upp i etern hör man ett unisont skrik av ångest i verkstaden. Personen närmast pop-aggregatet får skynda sig att byta kanal innan alla andra kört skruvmejslar in i öronen. Nej fy fan säger jag bara.

Stellan sa...

Torehammar e vedervärdig! Han som ska prata engelska bara för att han kan, och hon som bara vill prata om sina fasta bröst och hur kåt hon är också kass. P1 provade jag och gör om det igen om 30 år.
Dom andra kanalerna får jag inte in vettig mottagning på(radiohörselkåpor).

Abortmotståndaren var inte klok!

Annonym flugfiskare sa...

Haha hörde skiten jag med, men priset tog ju ändå puckot som hade designat ett överlevnads kit, med hagelbrak å grejs :-)

Sköt som fan att du börjat lyssna/kritisera radion igen

Gunnar sa...

...annars kan du ju alltid lyssna på Håkan Hellström.

Zoombie killa sa...

Jag tycker det är bra med den sortens människor som talar allvarligt om Zoombies o hur man dödar de...., det kan ju få mig att framstå som normal.

Micke mink sa...

Haha, Sweeeet Henrietta! Det var tider! Kommer du ihåg när vi körde den på vhs´n i plugget? Du försökte få fröken att tro det var en polsk dokumentär om två män och en traktor. Det gick sådär om jag inte minns fel. Men zombiefilmer är fortfarande the shit! Funderar på en sån där trädgårdszombie. Istället för tomte?