fredag 9 mars 2012

Jävla gnäll.

Idag ska vi påbörja ett nytt projekt. Min forne rörpettring har beställt ett chassie till en crosskart.

Han tyckte att mitt tangenbord var lite äckligt.
Vissa bokstäver går inte att se... Men det går ju inte att tvätta knapparna utan att skriva massa skit på datorn.
Published with Blogger-droid v1.6.1

9 kommentarer:

Patrick sa...

Oooh Crosskart, tävlade i 8 år, detta ska bli spännande! :)

Dasen sa...

De jag har sett - länge sedan nu skall tilläggas - såg lite stenålder ut med jäkligt primitiva hjulupphängningar etc. Om inte regelverket begränsar borde det gå att göra riktigt balla grejor.

Lester Boré sa...

Det festligaste är att det ligger en Wal Phillips injector på skrivbordet! Antar att den sedvanliga lunchonanin därmed går lite fortare än vad den gjorde pre-Wal...?

Steffe sa...

Skaka bort det bara. Enligt någon tv-tant bor det mer basselusker i ett smutsigt tangentbord än det gör i en toalettstol.

Loftish sa...

Tompa ser ut att vara sugen på att tvätta av det.

Preben sa...

Loftish, det är Stellan på bilden, har har ju själv erkänt att han är en hund. :-)

Anonym sa...

Hade en kompis som var dataansvarig på ett halvstort företag.
Han tog alla tangentbord och körde dom i diskmaskinen. Och dom funkade lika bra efteråt.
Så ta fram högtrycket och lägg det på kajen så blir ju säkert grannen glad då du samtididt tvättar av något av hans gamla ök som står där.

Ha de / C-G

Loftish sa...

Preben;
Jävlars... Då har Stellan andats in liite för mycket argon o annat skit om han ser ut så numera. Håller fortfarande på att Tompa kan slicka av tangentbordet. Å andra sidan har jag sett Stellans tunga in action vid flera tillfällen så hund eller inte så klarar han nog av det själv.

Mystery Man sa...

Man kan luta sig fram och dra ur sladden till tangentbordet så är det fritt fram att tvätta. Eller passa på när datan är avstängd.
Eller slanta upp ett par hundringar till ett nytt, men att döma av färgen är det till en gammal data med PS/2 kontakt och då kan det bli svårt att hitta ett nytt tangentbord eftersom Jurassic-perioden sedan länge är över.

Och även om diskmaskin låter lockande så kan tangentbord braka ihop av kaffespill så det är nog ingen bra rekommendation.

Högtryckstvätt låter ju också kul, men det är nog bara praktiskt om man har bra minne för detaljer för tangenttopparna lär nog flyga all världens väg...