tisdag 26 juni 2012

Bytesaffär.

Nu är det jävligt stressigt, och klantig som jag är har jag köpt för lite skruv till båten.

Är det någon läsare som ändå inte har ett skit att göra imorgon, och känner för att leverera skruv från Sifverts till Skogås äckligaste verkstad?

I utbyte mot transport kan jag utlova evig tacksamhet, två friplåtar till Iron Horse show i Nyköping (som jag inte har tid att utnyttja ändå, men det är en bra show med starkölsuteservering i hamnen precis brevid) och en kopp kaffe gjort av bönor som plockats av förtryckta människor som jobbar under usla förhållanden.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Faaan.. Har inget för mig i morgon men 50 mil enkel väg gör att jag inte är på plats förrän vid 9 tiden.. Min fru hoppas på lite samkväm ikväll, vilket gör att jag som vanligt somnar istället för eftersnack, vilket jag aldrig förstått mig på
Förhoppningsvis finns det någon vänlig skäl närmare den kungliga huvfudstaden...

Mvh Jope / Varberg

Anonym sa...

Hahaha... Blev lite konstigt inlägg,,det försvann visst ett par meningar,, och nej, jag orkar inte skriva det en gång till... :)

J2000E sa...

Det var konstigt..... här som folk brukar vara så pigga på att kommentera? Jag är i Uppsala imorgon men kan ta Sifverts på vägen hem - men då har du inte skruven förrän vid 18-tiden. För sent? Ringer du in beställningen så det bara är att hämta.
Mvh
JE

Erik sa...

Ring efter nio om det kniper.
Kan nog vara ute runt lunch.

0706056064

Daniel "Tunnans" Mc-blogg sa...

Jobbar natt på gamla Pharmacia på Kungsholmen, som kanske bekant ligger ca 800 m från Sifvert Skruv AB. Slutar 06:00 och ska sedan gymma, men efter det ska jag bara hem till Fruängen och knoppa (har gott om tid att hjälpa till) Brukar vara klar vid halv åtta åtta med gymmet, och de är ju då Sifvert öppnar? Kan hjälpa dig om du vill, men vi känner ju inte varandra så jag förstår om du tvekar. Hör av dig om det låter intressant och för adress/vägbeskrivning till verkstaden: 0736827415 Mvh Daniel Tunberg.

Lester Boré sa...

Stellan.
Hade jag förvärvsarbetat i det origo av moder Sveas anus vi alla känner som Sthlm, så hade jag faktiskt hjälpt till. Dock mest för att kunna stalka dig lite och dessutom kunde jag ju passa på att, på ett mycket efterblivet sätt, hänga mig kvar lite för länge vid din verkstad och varmlufta om en massa ointressant skit.
Nu är jag tyvärr nödgad att åka till Uppsala imorgon och därför kommer inget av det ovanstående att hända.

Skägget.
Du verkar vara en man att luta sig mot när motgången och den oförlåtande känslan av slarv och planeringsmissar gör sig påmind. Påmind på samma sätt som en snöblandad, styv, nordanvind som piskar ett naket och skägglöst ansikte en tidig Novembermorgon där krokarna ska vittjas och det enda som finns till livs, är den sista brännvinsjungfrun som motvilligt krälade sig ut ur det höganäskrus som bringats till skådeplatsen med samma omsorg och försiktighet som den nyblivne modern bär sin linda.
Lite som en gammal smed som blir såpass glad, när en ung man från byn intresserar sig för den gamla mannens utdöende hantverk, att han har överseende med i princip vilka snedsteg som helst och förklarar saker som både dråp och begagnande av livsfarligt vapen som "pojkstreck"

F.ö. blir vi minst två i Uppsala imorgon.

Stellan sa...

Satan vad många härliga människor det finns!
För mig ännu okände Erik från Wasastan ringde pronto och fartar ut med leveransen imorgon, så allt verkar lösa sig. Tack alla ni andra också.

Lester, jag har svårt att se att du skulle svamla ointressant, särskilt efter den kommentaren.

J2000E sa...

Vad gör man inte för att locka den oskyldige allt djupare in i det bottenlösa träsk av oändlig tidsåtgång som odlade av skepparkransar, snuggtuggande och maniskt mahognyslipande innebär....

Och det är inte min dolda agenda....

Moohahahahhaaa!!

Stellan sa...

Satan! Jag har ju inte hunnit tälja till en snugga!! Cg, malde enligt uppgift ner cigarrer i sin, och jag har just fått en meeegalåda torra Cohiba.

Flugfiskaren sa...

Vad är det med alla bloggägare och mala ner cigarrer för att stoppa pipan med?
Stellan hur länge är du hemma? Tänkte om jag skulle bjucka på lite fin piptobak...

Lester Boré sa...

Stellan.
Cigarrfimp, eller söndertorkade cigarrer bortom all räddning med för den delen, är fasligt schuckert att stoppa snuggan med.
Numer förekommer det även om Herr Hamilton finns i den direkta närmiljön och skriker efter uppmärksamhet.

Flyfiskarino.
Du ser, det är fler än jag och CG som lockas av tanken...