tisdag 5 juni 2012

Hylsrör.

Inne i det här röret ska propelleraxeln bo.
Undra när den här härliga 'nu är det inte mycket kvar' känslan ska komma?

Jag kan meddela att radioprogrammen är ännu sämre på nätterna.

10 kommentarer:

grogg sa...

Har du tillgång till intenet i din snacklåda så plugga in hörlurarna och använd länken som grogg tipsar om http://grogger.blogspot.se/2012/06/det-var-inte-samre-forr.html

o21håkan sa...

hylsan är väl den rätta benämningen vad blir det för lager i ändarna ? är motorn stumt monterad eller är det gummbopper och knutar. det blir så snyggt så det synd och sätta na i sjön

Anonym sa...

Jag måste bara beundra, och faktiskt också bli lite avundsjuk på din obevekliga vilja att göra klart det du påbörjat. Det verkar inte spela någon roll vilka frestelser som dyker upp, du ska bara göra klart det du jobbar med. Jag skulle också vilja ha en sån järn vilja. Men så har du blivit världsmästare också,

Anonym sa...

Fjäsk,BLÄ,BLÄ
Jaq har varit med flera gånger han har gett upp.
Förvisso? (Stavas det så?)så var han ung och viril då men han gav upp det är viktigast just nu.
Men kul det hade vi stellan och frun var med överallt där vi va och ett härligt gäng var vi.
Glömmer aldrig ÅBO när vi knackade på hotell dörren och Stellan öppnade och undrade vad som var på gång!!!!Man kan säga att svenska flaggan stod i TOPP.

Blomman Ludvika

Anonym sa...

Gick jag för långt nu eller??
Nääää det kan jag inte ha gjort eller?
Fan vad kul vi hade på den tiden.
En barnslig grej var kanske helium ballongerna i Åbo men vi skratta och hade kul som fan.Glömmer aldrig Danne Fantenbergs röst med Helium i påsarna.
Blomman

Stellan sa...

021, det är gamla hederliga bronslager i båda ändar, och en garntätning i framkant. Moroten hänger i gummi med stödlager och Cv-knut. Hoppas att horisonten ska vara lite tydligare på det sättet, alla öar var så suddiga med Svalan.

Blomman, varför skulle jag skämmas för att jag glömde skyla min morgonribba? Det var ju en fin kuk som SpekerödAnders flickvän Åsa fick se!
jo, visst hade vi kul förr.

sen hette jag fjäderStellan i några år...

Stellan sa...

Tack för berömmet anonym, men jag måste väva in en rättelse.
jag har gett upp ett Mercuryprojekt en gång(fast jag har en bra ursäkt) och en jävla massa smådetaljer hamnar i skrotlådan eftersom dom bara såg bra ut i huvet...

Anonym sa...

Mena inte så att du behövde skämmas utan det var att vilken annan som helst skulle försöka dölja denna happy ending.
Men denna Man från Skogås stod på sig och tala om att jag kommer snart hur man nu ska tolka det.
Det var denna resa som Patte var med och tyckte att fittan hade trillat ner på fotknölarna när en finska trippade förbi.
Hur som helst så hade vi kul som vanligt.

Stellan sa...

Det var fan inget happy ending! Det enda jag kom till var frukosten. Larsson däremot (som jag bjöd med) låg ju och fjässade i hytten och tvingade mig sova i korridoren till det kom en vakt som var arg.
jag vill minnas att hytten luktade skaldjursplateu när jag fick komma in igen.

jodå, Patte och pumpsen glömmer man inte.

Anonym sa...

Jo, gett upp projekt gör nog all, och det är väl också en del av läro processen. Nästa gång vet man förhoppningsvis vad man skall ge sig på och inte. Det där med fjäsk vet jag inte, jag kan bara konstatera att världsmästare, det är det fan inte många som kommer att bli. Då gäller det nog att ha en vilja utöver det vanliga.