onsdag 27 juni 2012

Polering.

Nu har min härliga fru polerat alla avbärararlister och kräver att få skjuts hem för att sova. Jag nöter på ett tag till och är tacksam för hjälpen.

Leveransen från Sifverts löste sig på nolltid tack vare hederknyffel Erik från Wasastan som fixar biffen.

7 kommentarer:

Gunnar sa...

Now hear this:

Maria Egeland är ett unikum. Om alla bloggläsare plockar de bästa egenskaperna hos sina respektive, och summerar i en (om än väldigt kort) kropp så är det fortfarande inte i närheten av Maria.

Så.

Stellan sa...

Snyft, Så fint sagt!
Jag kan givetvis inte annat än hålla med, det är ett redigt kvinnfolk vars motstycke är svårfunnet. Möjligen aningen bitsk när man soppar till det.

Om fler kvinnor vore som henne skulle det finnas fler balla hojar, bilar och båtar i landet, och jag skulle vara en medelmåtta.

Loftish sa...

När Maria har den där blicken så vet jag varför jag har sån oerhörd respekt för henne.Nästan rädd faktiskt. I övrigt instämmer jag med Gunnar, hur svårt just detta än är. Att instämma med Gunnar alltså.

J2000E sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
J2000E sa...

Det finns två.

Jag har en sådan också - en Maria alltså. Visserligen heter hon något annat men är av samma virke.

När jag för några år sedan lönearbetade lite för mycket så ringde hon bara en eftermiddag framåt våren och sade "nu är båten fernissad, bottenmålad och sjösatt - du kan komma ned till klubben och ta en punsch och en cigarr i sittbrunnen"......

Gubbarna på båtklubben talat fortfarande om det och när det är arbetsplikt i båtklubben så ser de hellre att hon deltar än att jag gör det.

Hon är givetvis hantverkare till yrket och har mer verktyg än vad jag har (och jag har många) men utöver händigheten så har hon ett sådant där osvikligt gott humör mest hela tiden. Självgående och självförsörjande.

För en tid sedan kom hon hem efter en dag på stan och sade "du....en sådan där P1800, kan inte vi ha en sådan?"

Varför hon är tillsammans med mig är för mig en evig gåta och jag gör vad jag kan för att visa mig värdig. Har man väl hittat en sådan får man skärpa sig lite.

Mvh
JE

Gunnar sa...

Det hade varit kul att läsa den raderade kommentaren. Men jag antar att det är just därför den raderades...

Stellan sa...

Gunnar, det var säkert nån jävla buksvåger.