tisdag 14 augusti 2012

Bevis!

Ni som brukar reta mig för att Tompa The Kamphundsmops är en fjollig böghund, här har ni bevis! Idag bet han benet av en stor jävla vårtbitare.
Kolla framför Tompa så ser ni benet.

Han e så mäktig, min köttätande kamphund!

7 kommentarer:

Peter sa...

Fi faan. Sådana där bestar ska ha munkorg. Fast det går väl inte att få den att sitta kvar. Han har ju ingen nos, stackarn..

Dasen sa...

Stavar man det inte "Beavis"?

o21håkan sa...

han skulle ha varit här där jag bor och skrämt bort alla björnar som lufsar i skogen

Preben sa...

Eller här och skrämma bort huggormar, jag fick äka till veterinären med min kamphund i går, den såg nästan ut som Tompa i ansiktet.

J2000E sa...

Enbart män som är riktigt hårda vågar erkänna att de har en mops.

I ett tidigare liv så hade jag en svärmor som i sin tur hade en toy-pudel (extra liten dvärgpudel). Den skulle passas då och då när svärmor skåpsöp för mycket (hon var fiiin och därmed så hade hon inte kommit ut som alkis) och inte kunde ta hand om den (eller sig själv).

Jag bodde då vid Mariatorget och därifrån till lokalen som SLM har/hade sina samkväm i var det ett kvarter - dvs pinkpromenadavstånd med hund. I kvarteret låg också ett gay-gym......ja, ni ser vart åt det lutar.

Jag erkänner motvilligt att det bar emot att som vuxen man rasta en toy-pudel i dessa kvarter. Jag gjorde det men det var inte roligt. Att jag erkänner motvilligt är helt enkelt för att det också därmed är ett erkännande att jag inte är lika hård som Stellan.

Till saken hör att hunden var stenkall (i bemärkelsen cool). Kunde starta upp en odämpad V8 utan att den brydde sig. Var tuff som f-n mot andra jyckar. Den visste inte om att den var liten helt enkelt. Det var i mitt huvud problemet fanns.

Idag (jag beskrev ju ett tidigare liv) tycker jag det är patetiskt med kraftiga, tatuerade snubbar med ännu kralligare hundar. Så förutsägbart och trist. Vardagslivets motsvarighet till kataloghojar och guldörnar.

"Riktiga" män har små, tuffa hundar och Stellan är föregångsman som vanligt.

Mvh
JE
Vanligtvis välunderrättad källa har dock viskat i mitt öra att Stellan inte är ledarhunden i sin flock....

Lester Boré sa...

Skägget.
Jag som alltid levt i tron att riktiga män väljer att skaffa en hundras som dom tycker verkar vara vettig och som dom tycker om... Typiskt mig att alltid fatta fel!

Nej, tacka vet jag moffegubbe med schäfer.

Stellan sa...

Pundarschäfer är väl en egen ras till och med?