måndag 17 december 2012

Hur kan det bli så här?

Jag hatar min verkstad.
Luktar illa gör den också!

13 kommentarer:

Ken sa...

Ja fy fan va det ser ut! Städar du aldrig?

Stellan sa...

Men, jag ska ju lägga ned om några dar.

Lester Boré sa...

Hahaha!
Det är verkligen inte representativt!
Jag dristar mig till att säga slarvigt.
I syfte att gaska upp dig kommer jag inom en snar framtid att lägga ut ett par bilder föreställande den svinstia jag verkar i.

Anonym sa...

Vad kommer du att göra med alla dina maskiner nu då? Kommer du att täcka in allt under en presenning tills du har ett nytt garage på Åland?

NF

Orvar sa...

Ser inte alla verkstäder ut så?
Tycker det räcker att man går in i snickeriet och ens funderar på att hämta lite spillvirke att tända i kaminen med så helt plötsligt har varenda pryl lagt sig på fel ställe och fått ett tjock dammlager på sig.
Att sen be sin sambo om hjälp att städa blir förödande - alt som ligger på samma ände av arbetsbänken hör samman och läggs därför i samma låda som sen göms undan. Lilla skruvdragaren, vattenpass, det där lilla udda dyra beslaget , ett tjog blandad skruv och ett par nävar sågspån.

Stellan sa...

Jag har fått hyra en uppställningsplats för prylarna hos en släkting.
Sambon ska väl inte behöva städa i verkstan? Det är definitivt karlgöra.

Orvar sa...

Skulle aldrig få för mig att be henne städa något som jag själv skitat ner men under den tiden då hela vårt hus var under ombyggnad så blev hon ibland nervös över "allt som låg framme hela tiden" (dvs verktyg och prylar som behövdes till renoveringen) och städade lite då och då undan saker. Hittar fortfarande lådor lite här och var med blandade bra-att-ha saker som jag saknat.

Dasen sa...

Men det som kommer ut ur verkstan är ju rena magin - att det då är lite smådammigt i hörnen är det lätt att ha överseende med.

Dasen sa...

Ja Stellans verkstad alltså, i min råder komplett overksamhet OCH oordning.

Anonym sa...

Kan det bero på att din morsa inte jobbar där?

/Jocke

gasoline sa...

Vad kommer det bli för aktivitet i lokalen i framtiden? Går det att hyra in sig å vad har du haft för mån-avgift.Kommer du sälja ut några verktyg eller maskiner?
mvh

Stellan sa...

Lokalen är såld och dom nya ägarna ska renovera huset för att ha som lager och utställning för polska fönster och dörrar.
Säkert jättefina!

Anonym sa...

Bättre lite skit i hörnen än ett rent h.....e.

Så de så / C-G