tisdag 27 augusti 2013

Loris Stulen!

Kreugers underbara Loris har blivit snodd!
Om nån ser henne, vänligen ring Kustbevakningen: 0857897650.
Hon lär knappast bli kvar i Sverige särskilt länge...

17 kommentarer:

Lester Boré sa...

Vid Gud!
Har Ivars båt blivit stulen!
Ett hastigt antagande gör, precis som du insinuerar, gällande att båten med all säkerhet är på väg mot den baltiska guldkusten.

Jag minns med glädje alla dom stunder jag haft äran att vara bjuden till Loris.
En episod som ligger mig extra varmt om hjärtat är den gången jag, inbjuden i egenskap av Greta Garbos dåvarande fiancé, deltog i ett milt sagt fuktigt gästabud på Ängsholmen. Delar av sällskapet plckades upp vid Kungliga Motorbåt Klubben för att njuta av turen med Loris till Ängsholmen under överinseende av hr. Kreuger.
Det sagolika minnet av att få sväva genom skärgården till tonerna av Richard Tauber´s - "Wenn der weisse Flieder wieder blüht" är ett smycke jag alltid kommer att vårda mycket tillgivet. - Det är till och med såpass att både groggkvällen då Per Albin generlrepeterade Folkhemstalet och kröningen av Lejonet av Juda överskuggas av detta.

En fin båt är det hur som helst, Skulle jag skymta henne telefonerar jag naturligtvis omedelbart till ansvarig Kustsergeant.

Stellan sa...

Jag kan knappt vänta på att se hur du blir som gammal, Lester.

Acke sa...

LESTER! MIN HJÄLTE!
Fortsätt!!!

Björn sa...

Greta Garbos fiancé? var inte hon lesbisk?
Kan det vara så att hon efter denna för Lester så minnesvärda tur konverterade till att vara förtjust i kvinnor?
Eller hemska tanke, är det så att käre Lester under tidernas begynnelse uppträtt som fager/fallen kvinna och på så sätt lurat den gode Garbo? Kan tänkta mig att kvällen blev minnesvärd även för Greta om hennes hand trevande sökt sig ner i Lester blisserade kjol och med förskräckelse upptäckt vad Herr Bore hade gömt i mammelukerna...! ;-)

Stellan sa...

Jösses!! Tänk om det även var Lester som jagades med kniv av den store skalden??

Preben med länk sa...

Har peckern flyttad till Hultsfred?
Klicka på mitt namn.

A.Mansén sa...

Polisen rubriserar den brinnande dildo som olaga intrång. Fan, kaffe över hela datorn nu, men det var det värt....

Jocke sa...

Tommy Nilsson måste älska sitt jobb.
Lägga ner tid på sånt och dessutom få in skiten i tidningen.

Lester Boré sa...

Björn.
Vanligtvis replikerar jag inte den typen av puerila tillmälen ni presenterar.
I det här fallet kommer jag att göra ett undantag då jag förmodar att ert utspel snarare är ett pojkaktigt rackartyg än ett illvilligt angrepp på en av tidernas största estradörer.

Att kommentera edra ekivoka anspelningar anstår verkligen inte en gentleman, således behåller jag mina erotiska landvinningar för mig själv. Utöver det ska jag, mitt ursinne till trots, försöka tilltala er med ett bibehållet lugn och en civiliserad ton.
Under den period jag och fröken Garbo sällskapade skulle inte ens den mest desillusionerade drista sig till att påstå att fröken Garbo skulle vara tribad! Att blednegrer under alla tider sökt öka både upplaga och egen status genom att fabulera på ett sätt som ligger långt bortom sedlighetens gräns borde ni vara medveten om. - Om ni trots allt håller dessa imbecilla slutsatser för sanningar förefaller ni än mer abderitisk än jag kunnat tro!
I nästa andedrag undfaller ni dessutom att undertecknad skulle vara orsak till detta presumtiva obehag! Jag har aldrig känt mig så förorättad i hela mitt liv - att ni med vilje skulle åsamka er nästa en sådant epitet förefaller så pass orimligt att jag inte kan föreställa mig annat än att ni, genom ert veritabla påhopp, lider av en ytterligt prematur humor?
Platoniska kärleksrelationer mellan känslomässiga genier, samkönade eller ej, är ICKE att förväxla med de köttets lustar som tycks dominera er egen bild av den mänskliga sagan.

Slutligen vill jag klarera att ert språk verkligen inte passar i ett sammanhang som detta, näppeligen att de vulgäriteter ni utan tvekan radar upp skulle kunna passera obemärkt förbi på Bona tvångsuppfostringsanstalt.
Dessutom vill jag i sammanhanget påpeka att jag själv är långt ifrån en så kallad "perukstock" - tvärtom har många av mina närmsta vänner vid upprepade tillfällen understrukit vilken upplivad, på gränsen till fräck, person jag är. Trots mitt öppna förhållningssätt till det lite oborstade och burdusa kan jag inte låta bli att ta mycket illa vid mig av ert makalöst frivola uppradande av allehanda perversa uttryck för både det ena och det andra, att fröken Garbos väsen samt min egna kropp beskrivits på ett så vedervärdigt sätt gör mig uppbragt!
Det framgår inte av er skrivelse ehuru ni är förklarad myndig eller inte, oberoende av det rekommenderar jag er att framgent tala tyst om ärenden ni inte besitter erfoderlig kunskap i. I annat fall kan jag lägga min bankbok som garant för fortsatta missförstånd och eventuella förtalsärenden.

Jag kan inte nog poängtera det ytterst olämpliga i ert uttryck och edra indicier.
Återigen håller jag mig för god för att skrävla om mina otaliga lägringar av etablissemangets skönheter, men jag kan säga er såpass mycket att många damer, fröken Garbo inräknad, och undertecknad inte roade oss allena med att dansa Lambeth Walk...

Adjö!

HA sa...

Enligt facebook så är hon återfunnen och mår bra.

Björn sa...

Lester, jag vet inte om man skall vara stolt över att provocerat dig till en replik. Men detta är den bästa och vackraste sågning av mig o mina åsikter jag fått!

Tack!

Högaktningsfullt Björn

Stellan sa...

Upplivad, på gränsen till fräck! Jag dör!!
Hur var det med Cornelis då?

Lester Boré sa...

Stellan.
Cornelis?

Anonym sa...

Lester, danskt fetto som sjunger fyllevisor.
Dock jävligt bra sådana.

Anonym sa...

@Björn
Kjolar är plisserade.
"Mammeluker" stavas mamelucker!
I Gretas sällskap kan förvisso kjolen
vara briserad!
Högaktningsfullt eder .............

Flygmek2 sa...

Kan herr Borè vänligen förklara betydelsen av ordet "blednegrer"för mig då det helt helt undgått mig dess betydelse i det svenska språket.
MVH Flygmek2

Lester Boré sa...

Flygmek2.
Bladnegrer är plural av ordet bladneger som betyder redaktionsmedarbetare, reporter, journalist...