torsdag 19 september 2013

Mildrid upp ur drickat.

Nu slipper man ha ångest över att man aldrig har tid för en båttur.

8 kommentarer:

Pucken sa...

Satan så grann hon är !

Anonym sa...

Instämmer med föregående talare.

Mvh Inge Nordningsman

Lester Boré sa...

Stellan.

Kommer denna nyvunna frihet resultera i att du återigen börjar rannsaka och debattera den ruttnande samhällskroppen?
Eller kommer vi att få följa din fortsätta inbillning angående det "sköna" i att jobba sju till fyra - ett levnadssätt där man exakt halv tio avslutar den Lyckholms man traditionsenligt burit med sig tillsammans med matdosan i unikaboxen, för att sedan lossa svångremmen i hängselbyxorna ett hål och gubbskrockande klargöra att "Jag tror ta mig faan att matlådan växte lite i magen!" Resa sig upp, plocka ner utensilierna i den trettiofem år gamla axelväskan i konstläder (på fredagar diskar man naturligtvis grejerna medan man deklarerar högt och tydligt, på tidigare nämnda gubbmanér, att "det är lika bra att diska så kanske det blir åka av i helgen!" innan man stoppar ner dom i väskan), gå mot dörren, och i samma sekund som handen läggs på trycket utbrista "Jaa, dom skyr inga medel - borgarna..." på exakt samma sätt som man gjort dom senaste femton åren?

Jag blir banne mig alldeles pirrig och mina äppelkinder tar sig onekligen en betydligt rosigare ton när jag tänker på saken... Inte för att jag på något sätt skulle vara osäker eller behöva en polstjärna i mitt liv, utan mer för att matriarkatet växer sig starkare hela tiden och motståndsrörelsen decimeras undan för undan till följd av mänsklig svaghet och datortelefonernas outtömliga utbud av förströelse.

Förresten.
Var är rocket? - Jag antar att han sitter på kammaren och "uppskattar" all ny svensk kvalitetsmusik, men lite orolig är jag allt...

Stellan sa...

Lester, min vän.
Så fort huset är klart kan vi börja snacka om frihet.
Möjligen kommer jag då, men knappast förr, ge mig på ogenomtänkta samhällsreflektioner utan saklig grund igen.
Denna paradgren som står mig så varmt om hjärtat, fattas mig för stunden.

Jag fann dock en viss inspiration igår, men den nyttjade jag till att författa en krönika av. Mammon behöver ju tjänas också...

Lester Boré sa...

Stellan.

Jag ser med förväntan fram emot den dag då du, likt fågel Fenix reser dig ur askan och återigen kopplar ett järngrepp om samhällets blindtarmar.
Att som celebritet, och tillika tillhörande Åländsk medias creme de la creme, kunna utmana det nuvarande samhällets strukturer, utan att för den sakens skull gå i den utomparlamentariska vänsterns ledband, är en delikat balansakt som få behärskar. Den talangen får inte, under några som helsta omständigheter, gå förlorad.
Att författa epistlar i den glättiga veckopressen må vara ett sätt att bringa talenter till livets lott, men det skulle också med lätthet kunna utgöra ett viktigt steg på resan mot en sund nationell kropp och i förlängningen ett blomstrande världsherravälde.

Tills vidare låter jag mitt ansikte lysa över er och vara er nådig.
Värdnadsfullt.

rocket goldstar sa...

Har just spisat ett par låtar av Abidaz...Inget vidare.

A sa...

Tyckte mig skymta denna skapelse på programmet Båttokig på SVT1.

/A

Stellan sa...

Rocket, ingen musik som du gillar är någe vidare.
A, det stämmer, hon var med några korta sekvenser i senaste avsnittet.