måndag 21 oktober 2013

Skitgrejer

Vad är det för idioter som sätter såna här klistermärken på allting nu för tiden?
Det tar ju längre tid att sanera köksfläkten än att montera den!

11 kommentarer:

Mikael Svartsjö sa...

Hyvla bort dekalen med rakblad och lite T-röd fixar limresterna, man hinner inte ens bli förbannad om man gör rätt direkt.
Förresten köksfläkt är inte det fruns domäner, låt henne våndas över besvärliga dekaler så kan du montera nåt annat istället.

Simon från skogarna sa...

Biltemaa label off rekommenderas.

Andreas sa...

Rakblad och t röd funkar fint, likaså label off.

Problemet är väl snarare att de utan eftertanke har valt en etikett som är onödigt jobbig att ta bort. Istället för en plastetikett som är lätt att dra bort.

Man kan ju bara ana vilka andra designval den producenten har gjort...

Cronos sa...

Samma skit när man köper ett nytt avgassystem, hela jävla systemet fullsmetat med fraktsedlar och skit, luktar huggorm i ett par år innan allt är bortbränt....

Stellan sa...

Kopparrören är också besudlade av brittisk skittejp, givetvis alltid där man ska löda! Lod fäster ju skitbra på limrester.

Lester Boré sa...

Ännu mer uppfriskande är det när fabrikören smetar på den typen av dekal du visar i inlägget, på transparanta plast/plexiglasprylar...

Det är sannolikt ett antal funktioner ur den nutida företagsstrukturen som har räknat ut att den typen av dekal uppfyller kraven på både kvalitet/ansvar och besparing i produktionsledet.

Välkommen till den moderna världen. - Här har vi utplånat alla spår av sunt förnuft och känsla för feeling. Anledningen till detta är att aktieägarna, helt utan hänsyn till företagets verksamhet kräver sin kvartalsvisa reveny.
Att långsiktiga planer eller ambitionen att förvalta ett välmående företag med en något mindre avkastning skulle vara av intresse för dessa predatorer förfaller vara ren och skär gallimatis.

Tänk på det när du pillar bort skiten så går det nog ännu lättare...? ;)

Anonym sa...

Snälla maestro, det står ju på norska så varför är du förvånad??

Undrar / C-G

GonzoPeter sa...

Tacka vet jag täckplasten på rostfritt, efter ett par veckor i solen.
Får man loss större bitar än lillfingernageln ringer man nästan hem till mamma och berättar

Preben sa...

C-G: tyvärr får jag säga att du har fel och att jag skäms som en hund, språket är danska, mitt tidigare modersmål.

Gunnar sa...

Det är företagens sätt att hämnas på idioterna som köper deras skitprodukter som de egentligen skulle vilja slippa producera.
De hatar dig, helt enkelt.
Precis som livsmedelsbutikerna hatar dig, det är därför varubandet i kassan startar med ett ryck så din 1,5-liters mellanmjölk ska ramla omkull och krossa äggen som låg bakom. Lyckas det inte på första rycket så kommer ett nytt ryck precis när mjölkpaketet pendlar tillbaka.
Vilken jävla Jula-skruvdragare som helst startar mjukt, men i en kassalinje för någon miljon kan man inte kosta på sig den finessen.
Snålhet? Knappast. Elakhet? Jajamän!

dasen sa...

Om inte T-dojja funkar så köp kemiskt ren bensin. Finns på apotek. Fungerar till de flesta självhäftande adhesiv och är snällt mot lacker mm.