söndag 9 februari 2014

Drömmar om bränsleblandning

Kvällen avnjöts i lättjans tecken.
Det här med lättja är inte så lätt för mig, då stimulansen består av "Så ska det låta" på tjockteven.

Annars står ju mahognyinredning på agendan, men det är inte heller nåt som man går i spinn på att planera. Detta på grund av att inredning är en detalj vars syfte är att vara praktisk, och praktiskt är ju sällan exalterande.

Så smått började jag för mitt inre att planera den framtida kompressormatningen av sidan i roadstern.
Jag bildgooglade för att se hur jag skulle kunna svetsa ihop ett insug för denna applikation.

Då fann jag dessa rara ärtor.
Mekaniskt sprut har jag ju provat förr med uselt och oerhört tufft resultat, så det vet jag ju att det tar all fritid i anspråk att försöka bestycka för gatåka utan att släcka ett stift i var socken man passerar.

Men, vad är det andra för tuff bränsleblandare?
Den ser ju ut att kunna glappa till sig i alla möjliga leder, och ge en lagom nervös tomgång i kombination med en juste Co-halt.

2 kommentarer:

Lester Boré sa...

Den nedre bilden ser ut att kunna vara bränsleblandarnas svar på Oud Beersel. - Dvs att den gör sin grej helt spontant och utan större inblandning från mänsklig hand.
Jag förstår naturligtvis att den kittlar ditt sinne på samma sätt som FFF kittlar den sexuellt utsvultne mellanchefen där han efter avslutad arbetsvecka smyger utmed Wollmar Yxkullsgatan en kvart efter sexton med vetskapen att han inom en snar framtid, återigen kommer att få uppleva en stund av kraftfull salighet.

Fixarerik sa...

Jag tycker nog den nedre ser ut som att den skäller mer än den biter...