tisdag 3 juni 2014

Omstrukturering av blogg

Jag fick nyss ett samtal av en god vän.
Denna vän oroar sig för att jag kanske jobbar aningen för mycket.
Jag undanhöll gårdagskvällens arbetsschema för honom, av självbevarelsedrift.
Hur som helst så hade han misstankar om att den här bloggen gör så att jag känner ett ytterligare behov av att prestera, för att kunna lägga upp bilder på dom senaste framgångarna med projekten.

Jag tänkte därför lugna ner mig en stund med sådana inlägg för att bevisa för honom och mig själv att så inte är fallet.

Frågan är ju bara vad jag ska skriva om, det brukar ju alltid bli klavertramp(från min sida) och dålig stämning då jag ger mig på politik och kontroversiella ämnen.

Jag måste dock nämna att jag spenderat morgonen med hydronisk injustering. Sug på ordet: Hydronisk Injustering!
Jag gick ju en kurs i ämnet under förra sommaren... Och fattade inte ett skit!
Nu visade det sig att problemet snarare var att kursledaren kanske inte talade till bönder på bönders vis.

Både jag och min kollega Jonas(som förstod kursen, eller åtminstone gav sken av det) hade en medfödd talang för detta otroligt avancerade yrke, skulle det visa sig.
Nu gäller det bara att finna kunderna som behöver stiliga montörer som på ett mycket yrkesmässigt vis justerar in deras anläggningar hydroniskt..

4 kommentarer:

Olle sa...

Utmärkt Stellan! Då kan du hjälpa dina forna landsmän med trafikplanering. Jämna flöden är något som våra nuvarande trafikplanerare saknar kunskap om. Hydronisk Injustering måste väl kunna användas även för tankens makt eller alla andra system där flödet ska anpassas efter behovet.

Olle

Dasen sa...

Hugade spekulanter hittar du bland dina gamla morgonrocksklädda homogay kunder. Alla vet att sådana snubbar inget hellre vill än att få en rejäl justering av sin hydronik.

82x112 sa...

Vansinnigt roligt och välformulerat inlägg! Din formuleringsförmåga ligger ibland inte långt efter din motorcykelkonstrueringsförmåga.
Har själv ingen aning om vad Hydrofonisk injustering är för något men om jag någonsin skulle vara i behov av en när jag är i trakterna av Åland vet jag numer vart jag ska vända mig.

Stellan sa...

Olle, jag kom på hur man skulle slippa köerna för länge sen, på köpet kan man spränga in ett båthus i berget!

Långslagig BSA, tack!