lördag 15 augusti 2015

Varning!

Jag vill härmed utfärda en varning, gällande alkoholfri öl.
Då jag skulle åka båt hem från firmafesten så trattade jag i mig en hel del alkoholfri öl under gårdagens festligheter.

Detta resulterade i en sällan skådad ölstjärt!
Extra tråkigt att råka ut för denna farsot just idag, då jag är på resande fot.

Jag var tvungen att fara till Sverige för att kolla på haschraketer under Mälaren rakt, samt måla Lesters dotters naglar.

6 kommentarer:

Frun sa...

Oj nu kan ju folk tro att du är bra på att måla naglar vilket är en stor lögn :-D

Anonym sa...

Vi är alla tacksamma för att du gör det mogna valet att visa bild på nagelmålande och amerikansk moped, och inte på den nämnda ölstjärten eller resultatet av denna. Skulle någon mot förmodan visa sitt intresse för dessa, så gissar jag att den japanska flaggan kan ge en fingervisning.

/Päron

Anonym sa...

Amerikansk moped ??

fd Kollegan Björn sa...

Angående alkoholfri öl: RÅKAT UT FÖR SAMMA SAK!! Hyrde hoj på Gran Canaria för en massa år sedan, och duktig medborgare som jag är så höll jag mig till alkoholfri öl vid lunchen i Las Palmas. På kvällen gick det sedan på samma sätt, som för dig.
Jag har hela tiden trott att det berodde på bristfällig tillagning av den döda grisen som jag åt, men nu vet jag bättre...

Anonym sa...

Som sagt var, Amerikansk moped??? Vart??

Mvh Skogåsbon

Anonym sa...

Åh ursäkta mitt dåliga seende, min "smartphone" har en skärm stor som ett frimärke ungefär. Mår du bättre om jag kallar den engelsk moped? Om inte så har jag slut på idéer om skapelsens nationalitet och får helt enkelt nöja mig med att kalla den moped.

Poängen med mitt inlägg var dock inte att såra någon stackars hojbyggare som bevisligen besitter stort hantverkskunnande, utan att uttrycka min glädje och lättnad över att slippa se den omnämnda ölstjärten.

/Päron