tisdag 16 februari 2016

Nöjd kund

Nu blev jag munter.
Den här sedelklämman i titan gjorde jag på beställning åt en kille på den tiden du jag drev firman SE Service.
Idag postade han den här bilden på min Facebook, och skrev att den skänkte honom och andra glädje, än i denna dag.

Själv blev jag imponerad av ziggevadden brevid klämman. Man borde ju tillverka mera prylar åt den där killen!

9 kommentarer:

Lester Boré sa...

Stellan.
Jag gissar att du i egenskap av politiskt intresserad och inte minst förtroendevald har som ambition att hålla dig uppdaterad gällande vad som händer och sker på Åland i allmänhet och i den åländska "publika" debatten i synnerhet?
Jag förutsätter således att du tagit del av Nya Ålands insändarsida de senaste dagarna? (Jag inser dock att mitt antagande kan vara felaktigt eftersom Nyan ju är en blodröd socialist-publikation, fullständigt befriad från nyans och intellektuellt djup, och därför kanske faller långt utanför din intressesfär.)

Jag förstår om mitt intresse för åländsk "inrikesdebatt" förefaller märkligt men saken är faktiskt den att jag understundom brukar ta en promenad runt den publicistiska latrin ålänningen känner som Nyan. Jag gör det dock inte för att det ger mig någon vettig stimuli utan jag gör det enbart för att se om ålänningarna, som fortfarande och mot alla odds verkar se Sverige som en slags förebild, har fått vittring av den multikulturella apokalypsen eller om dom promt måste få densamma serverad i sitt eget kök för att inse dess osmakliga karaktär.

Iallafall!
Jag läste om ordväxlingen mellan ÅD och minister Fellman och därefter de traditionsenliga "styrkekramarna" adresserade till Fellman från hennes hejarklack.
Det är tamigfan det bland det dummaste, mest löjeväckande och enfaldiga jag någonsin läst! - Och då hör det till saken att jag läst en hel del gallimatias i mina dar...
ÅD påpekar det olämpliga i Fellmans realpolitiska ambitioner och dom stöttar upp sitt resonemang med skapliga argument och fakta men i sin replik bemöter hon inte ens detta eftersom hon anser? att det dom skriver är "rasistisk goja".
Hon avslutar sedan sin icke-replik med att insinuera att ett hot hon fått, och som hon reciterar i texten, kommer från "en helt vanlig åländsk man"?

OM du har läst det så antar jag att du är lika orolig som jag för Ålands framtid och om du inte läst det så rekommenderar jag att du gör det.

Som om inte det ovanstående vore nog så återges en annan insändare skriven av en, vad man måste anta vara, svagbegåvad individ som gör läsaren uppmärksam på att Adolf Hitler kallade Tyskland för "riket" och därför är det ytterst olämpligt att åländska politiker kallar Finland för riket. - Jösses! Vilken jävla pajas!
Man kan nog utgå ifrån att Hitler även använde orden "stövel" eller "klocka" och man undrar såklart hur skribenten ställer sig till lagtingsledamöternas användande av dessa nazistiska ord?
(För övrigt har skribenten fel eftersom "Tredje riket" var den benämning Hitler och hans ideologer använde sig av och ansåg vara det logiska namnet på Tyskland eftersom det, enligt deras sätt att se på saken, var det tredje stortyska riket i ordningen.)

Såvida inte insändarna och ledarsticken i Nyan är fabricerade så går ön en mörk framtid till mötes om inte de goda krafterna sätter allt ljus på folkets fiender och mer eller mindre tvingar dem i svaromål inför öppen ridå.

Mycket konstigt har jag läst i Nyan men de sista dagarnas debatt har gett helt nya dimensioner till ordet absurd.

Den här kommentaren har ju uppenbarligen ingenting med sedelklämmor att göra och den är egentligen enbart avsedd att göra dig uppmärksam på debatten. - OM du nu skulle ha missat den.
Ta bort min kommentar om du vill. - Då har du ju redan läst den i alla fall. :)
Jag borde väl dessutom egentligen hålla käft gällande det åländska mediaklimatet men jag har en viss problematik kring det där med att hålla käft...

Stellan sa...

Lester, min vän.
Jag läser inte Nyan, men debattartikeln med Fellman var även i Ålandstidningen.
Nivån är så låg, dubbelmoralen så påtaglig, och argumenten(eller vad man ska kalla dom)
så dåliga att det är svårt att bemöta.
Att hon kopplar ihop sina motståndare med det negativa mailet, är mycket lågt, men fungerar säkert på opinionen.
Alla som bemöter hennes svammel kommer att kopplas ihop med det vedervärdiga mailet.

Jag är uppgiven.
Mycket uppgiven.

Anonym sa...

Lester, din kommentar är klockren. Skulle du inte bara kunna skicka den till Nyan och Fellman, Hon har ju ingen verklighetskoppling alls och ser verkligen Sverige som en förebild när det gäller multikulti! Och alla är rasister som inte tycker som henne. Tack för ännu en bra kommentar.

TD

Magnus W sa...

Låg SE Service i Titan? Trodde det var i trakterna kring Länna...

Stellan sa...

Vi hade så mycket titan att vi badade i det!

Magnus W sa...

Hehe :)

Anonym sa...

Karl XI som omfamnar ett gäng Selma.
Bor din komppiis i förorten med latin kings?

Anonym sa...

Bloggtorka......

Vad händer ?

/Johnny Boy

Stellan sa...

Anonym, Jag tror inte att han bor i Norra B, men säkerligen i förorten.