söndag 15 maj 2016

Angry birds

Jag var på bio med min yngsta idag, vi såg filmen Angry birds.

Fåglarna levde i fred på sin ö, och alla utom fågeln Red och ett par till vara glada och fina fåglar.
En dag kom en båt med grisar dit som förstörde Reds hus med sitt ankare så att Red blev sur, men alla andra älskade grisarna.

Grisarna anordnade stora kalas och röjde på, och alla älskade dom, utom Red.

Red litade inte på grisarna, utan trodde att dom hade nåt skumt i planerna.
Då blev alla sura på Red, stötte ut honom och sade att han var en dålig fågel.

Sen visade det sig att Red hade haft rätt hela tiden...

Jättekonstig och overklig handling, så skulle det ju aldrig kunna gå till i verkligen.

41 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha...Nu jävlar blir det lajbans.

Göran sa...

Klart det inte kan gå till så, grisar kan ju inte köra båt. Men vänta, grisarna kanske hade en inhyrd skeppare så det måste varit ålandsbåten.
Har ni tullare som kontrollerar när båten kommer från Stockholm. Om "Smartaste bästa tjejgänget" vill gå i land skall ni mota till bak dem med grisfösaren. De kan svina något helt fantastiskt när de är ute och röjer med regeringens Eurocard, rena rama ragnarök.

Togga T sa...

Japp så funkar samhället. Som att veta att jorden är rund, säga sanningen och sen bli avrättad för att majoritetan inte är bekväma med att sanningen kommer fram.

Fixarerik sa...

Byggdes någon byggnad därifrån grisarna kunde göra sina böneutrop ?

Anonym sa...

Jag får på förhand be om ursäkt för att jag tar tillfälligt fokus från den politiska debatten. Men nu gäller det rusdrycker, så försök ha tålamod med en sådan där otäck etniskt svensk man. En såndär som håller käft och jobbar på, utan att fullständigt raseras av skam för att någon gång kallat en kvinna för "hon" och behandlat en transperson som vanligt folk.

Så till ämnet för mitt förhoppningsvis lättbesvarade spörsmål. Det har beslutats att den största nyttan jag kan göra för min arbetsgivare de närmaste dagarna, är att sätta mig på en propellerkärra till fagra Finland.
Märkt av klimatet på denna blogg och en uppväxt i ett arbetarklassens hem så undrar jag nu, kära kamrater, vilken som är den "äkta" Jaloviinan, så att jag kan föra med mig denna påstått ädla dryck till hemlandet. Den kommer sorgligt nog varken avnjutas till ett fördäck med ollonglans eller en runthoppande tändkulemaskin, men går allt väl kan den möjligen inmundigas endast iklädd sydväst och till tonerna av den gode Errol.

/Päron

Stellan sa...

Fixarerik, dom slog upp en massa byggnader, men ingen sån...
Päron, när det gäller Jalloviina så är du förlåten. Det är den enstjärniga som gäller! Lyssna inte på barbarerna Lester och Erik, dom olika valörerna smakar givetvis inte likadant. Den enstjärniga är len som sammet, och vad jag vet den enda som arbetarklassen får handla.

Willy Wonka sa...

Trestjärnig ska det vara, förövrigt den enda som säljs på Finlandsbåten....
Är man kråsbock så är man... :)

Willy Wonka sa...

Lyssna inte på Stellan.Jag har hört av en vis man, att det enda han behöver dricka just nu är några flaskor Rött... ;)

Anonym sa...

Jamen Stellan.....visst vore väl det bra......om inga konstiga utländska människor kom hit till Sverige, så vi fick ha vårat idylliska land för oss själva.....Samtidigt, om vi stänger gränserna mot utlandet så kan ju inte vi Svenska människor förvänta oss att vara välkomna i utlandet...kan ju vara tråkigt ifall man vill tävla i något som omfattar hela världen....och vi förväntar ju oss att tjäna pengar på exportindustrin...Hur ska det gå till ifall vi Svenskar inte är välkomna i Utlandet?
Och att människor som bor i länder som är i fullt krig försöker fly till länder där det är fred, det har jag all förståelse för.....försök ( i din fantasi ) lägga in dig och din familj i samma läge.....Hur skulle Du / Ni gjort?
Mvh/ Thomas H.

Stellan sa...

Jag skulle ev, ha skickat fru och barn till ett annat land, och själv stannat kvar för att slåss för mitt land.
Men motsatsen verkar populär idag...

Stellan sa...

Hur stor procent av de som anländer till Sverige kommer i från krig, Thomas H?

Anonym sa...

Enstjärnig Jalloviina får det bli, om det erbjuds på flygplatsen. Det värsta i världen skulle ju vara om man fick köpa alkohol på en öppen marknad och sedan ta med den hem trots att man flyger.

/Päron

Stellan sa...

En grej till Thomas H, du syftar ju på mitt deltagande i VM i din kommentar.
Om du tror att jag bryr mig det minsta om att få åka utomlands och tävla eller
semestra, i jämförelse med det som händer med samhället nu, då har du misstolkat
mig.
Detta är en ödesfråga, och att inte fler förstår det är nog bara ett tecken på vår tids
egoistiska livssyn.

Åk till nåt utanförskapsområde och njut av tacksamheten från alla dom du räddat.

Preben sa...

Thomas H: Tycker du det går bra med detta sociala experiment som Sverige har blivit?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22824184.ab

Lester Boré sa...

Thomas H.
Hahaha!!! - "...ifall man vill tävla i något som omfattar hela världen"
Helt otroligt efterblivet! Menar du att om ett land inte har helt öppna gränser så får landet inte delta i OS, VM eller liknande? Det är ju så dumt så klockorna stannar.
Du lägger ut ett resonemang som är att likställa med det från en åttaåring. Är du allvarlig!?
Om du är allvarlig så är du både dum och naiv. - Det viktiga är dock att man är demokrat, och det är du väl?

Stellan sa...

Lester, avståndstagande är också viktigt!

Björn Nilsson sa...

Thomas H, Vitryssland o Nord Korea, Saudi o andra väl "utvecklade" demokratier verkar ju få vara med o tävla både i OS o fotbolls-VM...

Självklart kommer vi svenskar vara välkomna till främmande länder, dock förutsatt att man respekterar deras kultur o statsskick.
Jag tror personligen att tex. free the nipels" inte är en bra idé att demonstrera för i vissa länder bara för att det fungerar i Sverige.
Att man som gäst i andra kulturer/länder kräver att själv få leva som man är van med känns ju både lite inskränkt o naivt om du frågar mig.

Anonym sa...

Päron: Åkte Finlandsbåten i helgen, och köpte en förpackning med både en och tre stjärniga flaskor.

Thomas H: När jag sådana korkade inlägg som ditt, så blir jag tvungen att ta en Alvedon. Så verklighetsfrämmande, så jag vet inte vad.
F.ö. så finns det ett regelverk för detta, och det efterföljs inte i dag.

Mvh Skogåsbon

Anonym sa...

När jag läsre....skulle det stå.

Mvh Skogåsbon

Anonym sa...

Läser......fasen vad svårt det skall vara i dag då.

Mvh Skogåsbon

Stellan sa...

Såja, Skogåsbon, ta det lugnt nu...

Anonym sa...

Thomas H!

Jag har också försökt gå i polemik med de exkluderande åsikter som uttrycks här. De är inte värt det. Du kommer knappast påverka något. Numera ser jag det mer som en intressant studie i att se hur de personer resonerar som har en världsbild som är diametralt skild från ens egen. Uppenbarligen är vi människor kapabla att ta 1 + 1 och komma fram till vilken siffra som helst efter =.

Men på Gotland kallar de Stockholmare för fiskmåsar och hävdar att vi bara skriker och skitar ner, samtidigt som de lever på den turism vi medför och i Stockholm kallar vi lantisar för Inflyttingar och skojar om att någon borde starta SD, Stockholmsdemokraterna. Starta SFI, stockholmska för inflyttningar. Ondgör oss över hur tjälskotten växer i vägarna samtidigt som det skeppas ut en miljard i glesbygdsstöd till skoteråkande, flinande snyltarnorrlänningar.

Så hur ska man kunna förvänta sig ett humanitärt tillmötesgående förhållningssätt mellan arten homo sapiens på ett internationellt plan när vi knappt håller ihop mellan norr till söder inom nationen.

Det är synd att det är mer än mahogny som är brunt på den här bloggen för det hantverk som presenteras är alltid av yttersta klass. Även övriga anekdoter och presentationer skapar största förnöjelse. Personligen hade man önskat att det kunde stanna vid presentationen av de alster som så fantastiskt frambringas och övriga ämnen låg på en nivå som de alltid väldigt spetsfundiga krönikor som förgyllt Wheels.

Mvh Peder

Dasen sa...

Åsså är vi där igen: så fort någon har en åsikt som skiljer sig från vad som är PK så pekas denne ut som nazist och rasist. Det är så lågt och ett så svagt sätt att argumentera att man blir alldeles matt.

Exempel sa...

Menar du PK inom eller utanför vardagsmighty?
https://www.youtube.com/watch?v=QereR0CViMY

Lester Boré sa...

Peder.
Jag trodde att det senaste rönen inom kritisk teori var att summan av två siffror som adderas kan inte definieras av någon annan än summan själv. - Det postmodernistiska samhället närmar sig sin fulländning. :)
I övrigt tycker jag synd om dig som inte har en starkare övertygelse, varför ger du upp chansen att propagera för dina ideal? Tycker du att det är jobbigt att bli emotsagd eller är det svårt att hitta argumenten?
Om man vet att man har rätt i grova drag så borde det vara en självklarhet att inte vika en tum från sin övertygelse... Såvida man inte omvärderar sin ståndpunkt pga ny information/ny konsekvensanalys alltså.
Det är intressant att du insinuerar att dina meningsfränder ska ge upp? - Det är inte en bra väg framåt kan jag säga. Men å andra sidan är det ju enklare att inte behöva redogöra för hur man tänker i ett större perspektiv om man bara brevväxlar med Expo eller skriver på socialist.nu.

Och så säger motståndarna att den svenska mannen inte har feminiserats... Pfft!

Anonym sa...

Lester, ett råd i all välmening. Försök inte svänga dig med akademiska termer som Kritisk teori, Diskurs, Postmodernism och så vidare när du inte alls behärskar dem. Du gör dig bara till åtlöje och dina argument blir inte starkare utan svagare eftersom du framstår som att du yrar i nattmössan och inte vet vad du talar om.
Eftersom du upprepat visar en nyfikenhet för akademin och dess språkbruk så kanske du skulle söka några kurser? Tex idéhistoria eller praktisk filosofi tror jag kan vara något för dig. Vill dock redan nu förvarna dig att du kommer stöta på andra sanningar än dem du är van vid så viss ödmjukhet kommer behövas.

Angående att ge upp så är det väl olika saker att ge upp att övertala några kommentarfältherrar och att släppa sin övertygelse kan jag tycka. Själv orkar jag oftast inte skriva så mycket.

Här på vardagsmighty är det ingen tvekan om att det Politiskt Korrekta är att ogilla invandring, mångkultur, jämställdhet, omfördelning av resurser inom välfärdsstaten ocg går man emot det får man sina fiskar varma har jag noterat. Att någon som vill stoppa invandring, anser att muselmaner tillhör en lägre stående kultur, säger sig veta att romer stjäl, och som hyllar Det svenska folket och Den svenska nationen skulle vara rasist är ju bara befängt!

/en person lika anonym som Lester Bore

Preben sa...

Varför får man inte vara kritisk till invandringen utan att man kallas rasist o.dyl?
Nån som har läst Expressens artikelserie om rasismen mot svenskar?

Lester Boré sa...

Anonym.
Vari ligger felaktigheterna i mitt språkbruk? - Jag vill såklart utvecklas och lära mig och vem kan vara en bättre lärare än du?
Mitt användande av ordet "diskurs" är dock inte felaktigt vilket jag ju visat tidigare.
Att få sina fiskar varma är väl inget jobbigt eller negativt? Det kallas debatt eller diskussion och är en viktig väg mot ett vettigt samhälle. Om man, av andra, identifieras som en jävla ynkrygg så kan jag förstå att man misströstar om hyllningarna av det otroligt goda och fina resonemang man för uteblir men för oss andra är det "en vanlig dag på jobbet" att så sker.
Den framtid svenskarna, genom det demokratiska systemet, har stakat ut, kommer inte att bjuda utrymme för människor som inte är beredda att kämpa för sina ideal. Snarare kommer de människorna antingen bli en del av den förtryckande apparaten eller passivt krossas under dess klack.

Tycker du att alla kulturer i världen är likvärdiga? Om inte, vad är det som skiljer dom åt? Kan man rangordna olika kulturer utifrån låt säga hur man ser på människovärdet?
Att hylla det svenska folket och Sverige är alltså rasistiskt enligt ditt sätt att se på saken.
Tycker du att vita människor har rätt att existera nu och om hundra år?

Anonym sa...

Lester, det handlar liksom inte om ett ord hittan eller dittan utan helheten. Det sätt som du talar om akademiska teorier visar att du saknar grundläggande insikter i vad en akademisk teori, eller ett akademiskt begrepp är hur det kan användas och kritiseras. Ditt copy-pasteande av en inledande del av en ordboksförklaring ger vid handen just det här.

Du har säkert träffat en eller annan inte så händig person som ska försöka låtsas som att han kan och slänger ur sig lite termer som han snappat upp. Du som av text din BSA att döma är en synnerligen skicklig hantverkare kan bara le lite överseende åt hans lama försök.

Du kommer kanske inte tro på det här men ifrågasättande och kritiskt tänkande är en oerhört stor del av akademin och akademiskt arbete. Men det finns däremot väldigt fasta ramar för hur det här ska ske och dem skulle du nog få jobba med att hålla dig inom, om man säger så.
Men utmana dig själv och sök!

Anonym sa...

Jag har ingen önskan att dras in i någon debatt, jag vill mest förklara i så få ord som möjligt hur just jag känner, jag har svårt att tro att jag är ensam om att känna så här.

Jag har vänner och kollegor med "utländsk härkomst", olika religioner och olika sexuell läggning och jag har vänner som kanske inte är födda i raggarbilar, men som utom rimligt tvivel är tillverkade i raggarbilar.
Jag har inga problem med endera sortens människa, det är mig egalt man hälsar genom att vråla "Ööööh" eller "Eyyy mannen!".

Det jag har problem med är arslen.

Arslen som försörjer sig på småbrott.
Arslen som utnyttjar systemet till att få bidrag för att man har en påhittad ryggskada för att man är förjävla lat för att arbeta en dag i sitt liv.
Arslen som bränner bilar och kastar sten och lyser grönlaser mot polis/ambulans/räddningstjänst.
Tonåriga arslen som lever faan och skyller på att samhället inte har gett dom något att göra.
Arslen som har begått krigsbrott genom att våldta kvinnor och barn.
Arslen som springer ut i stor grupp och pucklar på första bästa person med avvikande kulör.

Jag har ett problem med arslen helt enkelt. Jag har absolut ingenting emot att Sverige tar emot flyktingar som är tacksamma för att de kommit undan krigets fasor och som vill lära sig språket och skaffa sig ett jobb och egen försörjning. Att dessa människor sen inte tittar på Kalle Anka på julafton eller käkar skinka, skiter väl jag i, vill de hellre tillbe en annan gud och käka nåt annat som dom har vuxit upp med och har goda minnen av, så låt dom göra det, var och en är salig i sin tro som det heter.

Jag har i flera år arbetat med människor från sydeuropa, mellanöstern, afrika, sydamerika, asien osv. Jag har även rest runt större delen av världen i mitt arbete och min åsikt är klar.

Jag skiter i din färg, arslen finns i alla kulörer, jag skiter i vad du tillber, arslen finns i alla trostillhörigheter, jag skiter i vem du ligger med, arslen finns i alla läggningar (no pun intended), men beter du dig som ett arsle är du fan inte vatten värd för mig.

/Päron som är rätt jävla less på att läsa om folks rabiata åsikter i ett forum där man borde avhandla däck med ollonglans, gräddsvetsar och en jävla massa livsglädje.

Stellan sa...

Hondurasmahogny är röd, och det är väl den finaste av färger?
Jag tror inte att jag läst om någon här som är emot jämställdhet, vem skulle det vara i så fall?

Lester Boré sa...

Anonym.
Jag vet naturligtvis att du vill belysa att jag är obildad men jag är tillräckligt bildad för att kunna tillämpa de ord och uttryck som jag använder på ett funktionellt sätt. Osvuret är såklart bäst men jag känner ingen större oro inför en eventuell granskning.

Vi skulle kunna förenkla hela den språkliga kontroversen oss emellan genom att ställa oss följande frågor:
Förstår du vad jag menar med det jag skriver?
Tror du att andra som läser förstår vad jag menar med det jag skriver?

Om svaren är ja på dessa två frågor så kan du kritisera mitt i hemmet ihopslarvade vokabulär hur mycket du vill eftersom jag inte är ute efter att visa mig på styva linan, jag är(oftast)ute efter att anmärka på andra kommentatorers helt absurda uttalanden, alternativt försvara mig mot grundlösa påståenden om det ena eller det andra eller svara på direkta frågor. - Framför allt så vill jag att läsaren ska förstå andemeningen i det jag skriver.
Det är självklart att jag inte definierar alla ord och uttryck på samma vis som den kulturmarxistiska akademikerkåren gör men det betyder INTE att jag definierar orden felaktigt, använder dom felaktigt eller att mina texter blir obegripliga för en normalbegåvad människa som kan svenska. Jag kommer aldrig att sälla mig till en fårskock som låter mina absoluta fiender definiera mitt språk och om du är så in i helvete akademiskt bevandrad som du vill framstå så borde du förstå varför.

Om nån skulle bygga en jävligt ball hoj eller bil helt på egen hand, utan att kunna en enda jävla fackterm eller dylikt, så skulle jag ändå beundra den personen. - Jag skulle inte ha mage att kritisera honom eller själva andemeningen i hans verk på grund av att han inte behärskar de mest basala uttrycken som hör därtill. Det kan tyckas konstigt att han inte kan dom men det förändrar inte resultatet av det han åstadkommit eller försöker åstadkomma.
Skulle du kritisera en person som har en andlig övertygelse om Guds existens för att den inte kan bibeln?

Det nedanstående är inte riktat enbart till dig så ha överseende med den personliga tonen. :)
Jag bryr mig inte om akademisk teori på det sättet, jag bryr mig om verkligheten.
En verklighet som ALLA vakna människor i Sverige har sett förändras till det sämre i allt snabbare takt. - Oavsett om dom erkänner det eller inte.
Jag skiter i om du hakar upp dig på hur jag uttrycker mig eftersom du ändå är helt förlorad, däremot hoppas jag att kanske EN enda människa som läser din och min konversation faktiskt inser att det resonemang som du och många andra för är helt ologiskt och att ni helt saknar förståelse för vilka krafter som enar alternativt söndrar ett samhälle.
Jag noterar att mina motfrågor till alla anonyma meningsmotståndare i princip aldrig besvaras. Varför kan ni inte definiera "folk"? Varför kan ni inte berätta om er syn på olika kulturer? Varför vägrar ni svara på om ni uppskattar närvaron av den vita delen av jordens befolkning?
Vad är det som gör er så motsträviga till att svara eller berätta om er syn på saken? Är ni rädda för att ni ska säga fel saker och trassla in er i godhetsgarnet eller vad beror det på?
Ni skriver gärna om hur förkastlig min samhällssyn är och att jag är fascist/nazist/rasist men det presenteras inga alternativ mer än att "liberalismen är bra för att det är en demokratisk ideologi" - Det är ju tragiskt.
Om du och andra som brukar hamna i ordväxling med mig är så akademiskt bevandrade som ni påstår så borde den intellektuella nivån vara så pass hög att det gång på gång skulle komma intelligenta och genomtänkta "motangrepp" som grundas på analys och fakta och inte på helt abstrakta postmoderna ideer.
Är du rädd att din sida kommer att förlora ert tolkningsföreträde och att ni inte längre kan förstöra helt obehindrat utan att det kommer människor som står för mänskliga, traditionella värderingar och sätter käppar i hjulen för er genom att kanske skaka på huvudet istället för att nicka när ni sjösätter sinnessjuka ideer som att man t.ex ska kunna definiera sitt eget kön?

Lester Boré sa...

Jag tycker grön är en fin färg. Och brun såklart.

Anonym sa...

Fast mitt exempel syftade till folk som slänger sig med lite facktermer men inte lyckas åstadkomma något. Men inte samma lika och halvdant vald liknelse av mig eftersom man (som du påpekar) kan vara en duktig hantverkare utan att kunna orden för det man gör. Att vara en duktig samhällsdebattör utan att begripa den fulla innebörden av begreppen man använder funkar sämre.
Så inte världens bästa liknelse av mig där.

Diskussionen handlade väl inte om att bli förstådd? Du förstår ju tex vad jag skriver trots min slarvighet/lätta dyslexi som gör att det halkar lite lite fel bland bokstäverna ibland.

Osäker på om jag förstår dig rätt här men om du menar att hela akademikerkåren är "kulturmarxister" (som ju för övrigt om man ska vara petnoga är ett skällsord och inte en ideologisk inriktning) så har du dålig koll på akademin.


Lester Boré sa...

Anonym.
Jag tolkar det som att du anser att jag inte lyckas åstadkomma något. Jag håller inte med. Eftersom du fortsätter påpeka mina språkliga/kunskapsmässiga brister så måste jag fråga ytterligare en gång.
Vilka uttryck har jag använt på ett felaktigt sätt? - Jag vill inte ha enbart en definition på ord eller uttryck du anser att jag inte behärskar utan låt det jag skrivit stå kvar i sitt sammanhang och undervisa mig och andra eventuella läsare om vad som är fel.

Självklart menar jag inte att hela akademikerkåren är kulturmarxister. Det var slarvigt uttryckt. - "Den kulturmarxistiska delen av akademikerkåren" hade varit mer korrekt.
Däremot är universitetsvärlden smittad i ganska hög grad vilket märks när man lyssnar på representanter därur. Vissa universitet mer än andra såklart...
Visst är kulturmarxist ett skällsord. Men det gör inte den kritiska synen på t.ex biologiska självklarheter mindre skadlig för samhället.
Självklart förstår jag att en kritisk och utmanande hållning är viktig inom forskning osv men du tror väl inte att det är det jag ställer mig negativ till?!

Anonym sa...

Du skriver "Vilka uttryck har jag använt på ett felaktigt sätt?"
Tidigare skrev jag
"Lester, det handlar liksom inte om ett ord hittan eller dittan utan helheten. Det sätt som du talar om akademiska teorier visar att du saknar grundläggande insikter i vad en akademisk teori, eller ett akademiskt begrepp är hur det kan användas och kritiseras. Ditt copy-pasteande av en inledande del av en ordboksförklaring ger vid handen just det här."

- Och det gäller än


Du skriver "Jag trodde att det senaste rönen inom kritisk teori var att summan av två siffror som adderas kan inte definieras av någon annan än summan själv. - Det postmodernistiska samhället närmar sig sin fulländning. :)"

- Men Postmodernism och Kritisk Teori är inte samma sak. Som ett litet exempel.


Preben sa...

Anonym verkar vara typen som kan förstöra vilken fest som helst, ungefär som när man sitter med en pilsner i baren, och ett par från HA kommer in, och alla blir tysta.

Anonym sa...

Förlåt att jag inte håller med den allmänna uppfattningen här på bloggen. Ursäkta att jag störde, drar nu.
Tja!

Lester Boré sa...

Anonym.
Jag vet att postmodernism och kritisk teori inte är samma sak. Jag har aldrig menat det heller, trots att jag såg nu att jag faktiskt skrev det i min tidigare kommentar... Det var olyckligt och lite slarvigt av mig.
Jag ber såklart om ursäkt om mitt snedsteg förvirrat någon av läsarna.
Hur som helst så var andemeningen att påvisa det absurda i postmodern kritik mot självklarheter.

Anonym sa...

Det här med olika kulturer är rätt intressant.

Om jag frågar så här, finns det bra och dåliga kulturer, eller delar av dessa olika kulturer, som är bra eller dåliga?

Är alla kulturer bra, eller alla delar av dessa kulturer?

Jag tycker helt klart att det finns bra och dåliga sidor i olika kulturer.

Jag kan ta ett exempel. Att ha hängningar av människor, som en stor folkfest varje söndag, tycker jag är en dålig kultur.
Får jag tycka det?
Vad tycker du själv, är det en bra eller dålig kultur att göra så?
Tycker det är en dålig del av en kultur, så är du alltså emot denna kultur.
Hur går det ihop, om man är för alla kulturer?

Jag var aldrig själv nere i Saudi och jobbade, men det var många arbetskamrater som var det. Dom berättade för mig om dessa stora folknöjen på söndagarna, då man gick man ur huse, för att titta på dessa hängningar på allmän plats.
Jag kände direkt, att denna kultur vill jag inte ha hit.

Intressant som sagt var.

Mvh Skogåsbon

Anonym sa...

Lika anonym som Lester: Du menar som när Madonna hänger på sig en gitarr för att det är coolt fast alla som kan lira ser hur jäkla illa guran sitter ?
Mvh Rocket.