torsdag 10 november 2016

Feminismen behövs!

Äntligen tar man tag i den kvinnoförtryckande snöröjningen.
Det var på tiden!

11 kommentarer:

Koddington sa...

Å inte bara det !
http://www.allehanda.se/opinion/ledare/har-ni-hort-att-det-snoat-i-stockholm

..K..

BITTERPITTEN sa...

Jag som trodde att det var feminister som åkte buss och taxi..Riktiga män åker väl skoter, skidor eller hundspann och torde inte ha nåt problem i snön.

Lester Boré sa...

Det här är sannolikt fel forum men är det någon av fikarumsbesökarna som vet om Moses Hess "Rom och Jerusalem" har översatts till svenska?

Anonym sa...

Lester jag vet, men på vilket sätt gynnar det mig om jag delger dig svaret?.

Iofs kanske vi kan göra ett kastbyte om du kan ge mig det korrekta inhemska receptet på den låglands Albanska köttfärslimpan?

/Johnny Boy

BITTERPITTEN sa...

Lindy hop någon ?

Lester Boré sa...

Johnny Boy.
Gynnar?

Stellan sa...

Lester, det är 2016. Inte gör någon nåt utan egen vinning.

grogg sa...

https://svenska.yle.fi/artikel/2016/11/10/feminister-forsvarar-no-whites-allowed-trygg-zon-utan-vita-behovs

Kompmannen sa...

Är han enligt Darwins lära just den utvalda som för evig framtid skall skicka det där partiet under spärren?

Han bygger sitt resonemang på att kvinnor inte tar sig dit de ska om det snöat, eftersom de i större utsträckning promenerar och cyklar. Nåväl, för ett decennium sedan bodde jag i en kranskommun till Göteborg där man anammade denna oerhört fina tanke, att de som inte kör bil inte ska hindras av lite snö. Man kan ju som bekant inte gå i snö. När så den första rejäla snön föll, så lade man allt krut på att ploga, salta, sanda och plocka bort kottar på cykelvägar och småvägar som inte ledde till någons jobb. När så den manliga delen av befolkningen (får man anta) satte sig i sina bilar möttes de av miltals med bilväg som leder till jobbet med 10-15 cm snö på. Med tanke på att de flesta bilisterna i den delen av landet inte klarar av att ratta en stillastående bil på rimfrost var det faktiskt lika bra att gå till jobbet den dagen. Och jag var så tacksam över att de hade plogat gångbanan så fint och att kommunalskatten gick till just detta... Såg förresten en kvinna bakom ratten idag.Dasen sa...

Ja fy fan... miljöpartisterna visar verkligen att de kan ta ansvar för landets utveckling med sina intelligenta beslut. Jävla pappskallar.

hans sa...

ja det ar viktig att bsarn och kvinnor kommer till busshallplasen sedan att inte bussarna kommer (for mycket sno och is) spelar tyligenb inmgen roll sa langen dom kan sta och vanta pa bussarna