tisdag 9 maj 2017

På riktigt

Nu löder vi på nybygget, för det är mycket schysstare.
Pressdelar är för blonderade rörispettringar med rakvatten och midjebyxor.
Lödning är för slitna karlar som drar sexistiska skämt, luktar svett och exkrementer, samt bryr sig om kvalité.

12 kommentarer:

Preben sa...

Låter som en radioreklam för Blåkläder. :-)

Lester Boré sa...

Löda alltså...?
Hahaha! Kom igen nu, det är liksom 2017.

grogg sa...

Vad är det där, isolerade rör i taket?!
Det är väl inte tänkt att monteras kylbafflar?

Stellan sa...

Grogg, Joo...

grogg sa...

Nå, sånt fungerar ju så länge det inte är varmt :-/

Peder sa...

Haha klockren analys av läget i byggbranschen. Fan vad 20åringarna ser ut som påfåglar idag. När man själv var 20 och kom ut på bygge så mobbade man ju ihjäl dem som överhuvudtaget hade kammat håret på morgonen. Duscha på morgonen gjorde man ju bara om man skulle hem till en snygg privatkund. 20 år senare har jag aldrig tvättat ett par arbetsbrallor, man byter till nya 1 gång om året. Gott så. Vad hände?

När vi i styrelsen upphandlade stambyte hemma i brf:en för 2 år sen så valde vi koppar och MA, inget plast här inte. Ägaren av rörfirman som kom som underentreprenör var 25 minus i ålder. Han kom dragande med gasvagn, höll på att smälla av. De lödde allt som byggdes in i stamschakten och pressade bara i stråken i källartaken. Så det finns liiite hopp för framtiden:)

Löd och njut!

BITTERPITTEN sa...

Det är tur att det finns några bakåtsträvare kvar som bromsar försämringen och fördummningen av samhället. Det var bättre förr!

Stellan sa...

Åh, Peder, MA är så jävla schysst! Gjutjärnets kvalité på rören här i Finland är så kass att ingen vill ha annat än plast... Men MA, det är det bästa, näst efter Normalrör vill säga.

Göran sa...

Vad säger ni proffs om rostfria avloppsrör? Är det att jämföra med Brånemark implantat eller är det också ett avsteg från den rätta läran när det finns äkta löständer att lägga i vattenglaset på natten.

Stellan sa...

Göran, jag tycker att dom är schyssta. Sen var dom ju bra att ha tillgång till då jag rejsade med rodden. Tunnväggiga och fina rör!

Jesper Bergvall sa...

Ser jag byggskum i betongskarven ovanför!? Vilken äkta karl använder byggskum? Lindrev ska det va'.

Stellan sa...

Jag tänker inte ta ansvar för byggfirmans framtidsmaterial.