onsdag 14 juni 2017

Mamma i blåsväder

I veckan var min mor med i SVT som gjorde ett program om att befolkningens förtroende för vanlig media är rekordlågt.
SVT hade av förklarliga själ haft svårt att få någon att ställa upp på en intervju, men mamma har både skinn på näsan och vissa synpunkter på det svenska debattklimatet.
Efter att mamma varit med i programmet hängdes hon raskt ut som högerextrem. Men för att förlöjliga sig själv i vanlig ordning, så hänvisade man till att hon varit "aktiv på nazistsidan Nordfront"...
Ja, visst rinner humöret över på mamma ibland vid tangentbordet, och visst delar hon en massa skit som jag tycker hade varit bäst odelat, och för mer än två år sedan så kommenterade hon två gånger på Nordfront, tills hon fattade att det inte var hennes kopp te.
Detta blev alltså "aktiv på nazistiska Nordfront". Dessutom har hon ju stått med massa andra gamla kärringar på Folkets demonstration, och är ju i och med det högerextremist.
Jag är i alla fall stolt över att mamma är en av dom få som vågar säga vad hon tycker.
Här stöttar Bechir Rabani mamsen:
Här skriver Nyheter idag om mamsen:
Även DN och liknande skräp har skrivit om mamsen, men det skiten länkar jag inte till, det kan man leta upp själv om man har den böjelsen.

26 kommentarer:

Anonym sa...

Även du får en släng av sleven i kommentarerna på div. twitterkonton.
Mr Snoid

Stellan sa...

Det skiter jag i, jag har inte twitter,men tack för tipset.

Anonym sa...

Varsågod.
Den som är intresserad kan läsa på Herr fakehistoriker och hittepåexpert Arnstads konto,
Där gnälls det över att du flyttat till Åland och har en blogg som uttrycker "kritik"
Fan,du måste gjort ett visst intryck.
Mr Snoid.

Stellan sa...

Oj då, det var värst. Om dom inte gillar mig borde dom vara glada att jag flyttat...

Krille Fagerlund sa...

Suck o stön!

Anonym sa...

Vart väl jobbigt för de små liven när någon annan än en kommunist kom till tals.
Mr Snoid.

Anonym sa...

Sverige har blivit ett så sjukt land, så man vet fan inte hur det skall sluta.

Mvh Skogåsbon

Anonym sa...

Apropå folkets demonstration, så var jag med på den första. Det är jag stolt över!!
Det kommer att bli fler, var så säker på det.

Mvh Skogåsbon

Anonym sa...

Där ser man risken med att inte skriva anonymt på internet. Oberoende av vad man har för åsikt så kommer det förr eller senare att bita en i arslet

Stellan sa...

Anonym, ja, men man kan ju ändå ha ett fejknamn. Här ska man annars kunna bli ett "gäng" som fikar ihop?

Anonym sa...

Skriver man under samma pseudonym på många ställen går det rätt snabbt att sammanställa en profil på personen bakom. Av lite data här och där går det sedan att pussla ihop vem det är som skriver.

Lester Boré sa...

Anonym.
Man ska inte skriva saker som man inte kan stå för. - Vare sig på internet eller någon annanstans.
Om man håller sig till det så finns det inget som kan "bita en i arslet".

Anonym sa...

Lester (MB?), har du läst inlägget eller hoppade du direkt till kommentarsfältet?

Stellan sa...

Säger en del om dagens samhälle, att man till och med är rädd för att någon ska ta sig besväret att pussla ihop en profil av inläggen för att spåra upp personer.

Lester Boré sa...

Anonym.
Vad menar du?!
Jag får inte uppfattningen att Stellans mamma skrivit något som nu biter henne i arslet. Hon har skrivit vad hon tycker och jag är övertygad om att hon står för vad hon skrivit.
Att svenskhatande journalister startar ett "drev" mot henne, där dom insinuerar att hon skulle vara nationalsocialist mm, handlar ju inte om att bitas i arslet eller att hon skrivit något som hon inte kan stå för, det handlar om att människor som hon, dvs såna som uttrycker åsikter som inte ligger i linje med etablissemangets påbud, ska karaktärsmördas och tystas.
Har du själv läst inlägget eller hoppade du direkt till analysen av min kommentar?

Lester Boré sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Det är ändå jäkligt roligt att hon behövde "provkommentera" på Nordfront för att fatta att det inte är hennes kopp te. För de flesta av oss räcker det med typ namnet för att fatta att det inte är vår grej.

Stellan sa...

Anonym, hon "provkommenterade" inte, hon tyckte att deras aktion med böneutrop i Saltsjöbaden var skitrolig, och det skrev hon, och står för det ännu. Sen såg hon antisemitismen på sidan.
Därifrån till "aktiv på nazistiska Nordfront" är väl ganska långt?

Jag är inte en av dom, men betydligt fler svenskar än vad man kan tro besöker Nordfront.

För mig räcker det med namnet Expressen, Aftonbladet eller DN numera för att fatta att det inte är min grej.

Hur kommer det sig att du och "dom flesta" andra kan dra slutsatsen att det inte är okej att ha ett namn som Nordfront? Om ni inte känner till dom sedan tidigare, vill säga.
Vad skulle du dra för slutsatser av namnet Mångkulturfront?

Lester Boré sa...

Anonym.
Vad på Nordfront är "inte din grej"?
Är det den historiska fakta som presenteras? Är det rapporterna om hur makteliten, i den mån den inte utgörs av samma människor som det så kallade "storkapitalet", går i kapitalets ledband? Är det nyheter om de oerhörda övergrepp som begås på majoritetsbefolkningen eller vad är det som inte är din grej?
Trots att man inte är nationalsocialist eller bevandrad i/intresserad av det som där kallas "judisk makt" eller liknande, så kan man ju uppskatta läsning om vissa saker som skrivs där. - Eller är det värdegrundsbrott att ens läsa texter som författats av någon som inte är liberal?

Anonym sa...

Lester: Det är nazismen som inte är min grej.

Lester Boré sa...

Anonym.
Menar du att en text som författats av en nationalsocialist per definition är "nazistisk"? - Oavsett innehåll.
Det finns ju mängder med människor i t.ex Sverige som inte anser att kommunism/socialdemokrati är deras "grej" men dom läser ändå Aftonbladet av en eller annan anledning, det är inte superkonstigt.
Det rimliga är väl att ta del av media med olika ideologiska hemvister eftersom det på så vis blir någon form av balans. Att t.ex enbart läsa DN skulle sannolikt ge en multikultihbtq-överdos redan efter ett par dagar, men att kombinera DN-läsandet med att läsa något lika radikalt men med en ideologisk skillnad kan kanske vara givande?

Stellan sa...

Multikultihbtq-överdos! Skitkul!!

Trött sa...

Detta har blivit ett sjukt land, dom snackar om att det är ett fritt land och högt i tak men om man är över 1,20cm slår man huvudet i taket direkt man öppnar truten...för helvete din mor talar sanning och sånt hon upplever , RESPEKTERA DETTA eller flytta!!!
Senaste dagen, upplopp trollhättan och 2skjutna och 2 "ramlat" från balkongen, hade detta hänt för 10 år sedan hade det varit sensationellt , nu "vadå typ vanlig torsdag" VAKNA FÖÖÖÖR HEELVEETEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Anonym sa...

Jag läste "Mamma i blåsjobb", Tror jag är internetskadad?

Stellan sa...

Haha, ja det säger en del...
Det jade jag inte delat i så fall!

Hans sa...

det at nagot som at sa sjuk med sverige idag det Borja fan likna ostblocket nar folk inte kan han nagon anna asikt utan att vara radd( dom har familj att forsarja ) for att tappa jobbet aven om dom kan sta for deras asikt .om som 'trott' sager nar stor upplopp och kvinnor blir kasta fran balkonger.valdtakter och mord ar saker som man laser dagligen