fredag 29 september 2017

Stulen kyss


Den här snodde jag helt fräckt av krilleåland på instagram, bara för att den var så jävla bra. Han har säkert snott den själv...

27 kommentarer:

Anonym sa...

Ha, ha, ha, ha..........den var jävligt bra!!!
Han hade inte kompetens nog för bli svetsare, så han blev Sveriges statsminister istället.

Mvh Skogåsbon

Anonym sa...

Här verkar det vara tvärtom ☺

Peder sa...

Lysande, Rövén ser lika förvånad ut själv så fort han syns i media. Men han får säkert 4 år till ändå, nästa höst. Tycker inte det är den sämsta statsminister vi haft än då. Uppenbarligen blir ju statsstyret bättre ju mindre regeringen gör, och den här handlingsförlamade samlingen gör ju ett lysande ickejobb. Rövén, en direktör som ingenting gör.

Stellan sa...

Anonym, det har du ju rätt i, men det är verkligen inget jag ser som ett misslyckande. En statsminister måste givetvis vara en av de mest intelligenta, ansvarstagande, moraliska och kompetenta människor en stat har att uppbringa, jag är mycket långt ifrån det (utom möjligen på någon punkt) nästan lika långt som Lövén.

Om han blir sittande i fyra år till så är det en mycket gott tecken på att det svenska folket inte har någon respekt för det samhälle, den kultur, den välfärd och den trygghet som deras förfäder byggde upp. Fast till folkets försvar så måste det ju erkännas att dom inte har ett smörgåsbord av andra frestande alternativ framför sig...

Anonym sa...

Hej Stellan,

Är du och Lester nere i Göteborg och demonstrerar tillsammans med era meningsfränder idag?

Preben sa...

Jag tror sossarna kommer sitta i regeringsställning efter valet, dock kommer han att avgå, och Magdalena blir statsminister, det är dagens melodi, kvinnor på alla viktiga poster.

Undrar också om inte anonym är i Götet med alla stenkastarna, är du det Anonym?

Stellan sa...

Hej anonym. Jag har mig veterligen inga meningsfränder som demonstrerar i Göteborg idag.
Varför tror du det? Du kan väl nämna en enda gång då jag gett sken utav att tillhöra någon av dom två grupper som är där.
Vad Lester gör idag har jag ingen aning om, men jag betvivlar att han är där.
Jag ser fram emot hur du vidareutvecklar din tes ang, mina sympatier.

Lester Boré sa...

Anonym.
Vilken meningsfull kommentar. - Duktigt.

Anonym sa...

Vilken besvikelse för den Anonyme då, som säkerligen var i Göteborg idag.

Här var det tvärtom, sade den anonyme, och då måste jag fråga dig, hur är det själv då? Varken eller, skulle jag tro.

Mvh Skogåsbon

Anonym sa...

Jobbig att vara Anonym (1) här eftersom man blir pådyvlad vad Anonym (2) skriver. Nå som Anonym får man ta sådana "smällar" som den Anonyme Skågåsbon delar ut.

Stellan sa...

Var kommer alla dessa idioter ifrån?

Anonym sa...

Dom samlas i alla fall här. Kaka söker maka.

Flygmek2 sa...

Aha, det är samlingsplatsen för anonyma idioter då.
Det vore kanske bättre om de vågade ha åtminstone ett eget nick.

Stellan sa...

Skönt att höra att man är maka i alla fall.
Kaka verkar ju inget vidare...

Anonym sa...

Well,

Så här skriver du Stellan, Lester och en annan person på ditt instagram. Jag tycker det påminner väldigt mycket om NMRs idéer jag. Absolut tillräckligt för att kalla er för meningsfränder:

lesterbore@stellanegeland Förnekandet av biologin, upplösningen av nationalstaterna och den sinnessjuka globala egalitära grundsynen har ju utvecklats ur den liberala revolutionen.

lundkvistlinus@lesterbore "liberala värderingar" är bara namnet på fostret som skapats som hjälpmedel till indoktrineringen av europeer. Vi vet ju båda två att det är i krokarna runt tel aviv man ska leta efter grundproblematikem

lesterbore@lundkvistlinus Jo, men i kölvattnet av den liberala revolutionen i Frankrike så startade ju galenskaperna... vilka som låg bakom den revolutionen får den nyfikne såklart forska i på egen hand men jag kan tipsa om att det var samma krafter som låg bakom den ryska revolutionen, USAs inblandning i de bägge världskrigen samt merparten av nutida människofientliga och samhällsomvälvande idéströmningar. - Nån sa Tel Aviv...😄

lundkvistlinusKänns lite fel att spy ut min avsmak för sjuarmade ljusstakar i en oskyldig mans instagramflöde , det kan jag ju syssla med på min egna. Så lämnar det.

lesterbore@lundkvistlinus Under snart hundra år har sanningen kring den ryska revolutionen dolts och i sjuttio år har sanningen/den samlade bilden gällande andra världskriget dolts, vi har dessutom degenererat fullständigt rent intellektuellt under den tiden

Min ras överlevnad ochmin framtid är hotad pga politiken som förs och jag måste ta ställning mot det såklart. Egoismen är en hörnsten även hos mig, kanske den största.

****

(Och nej jag var inte i Gbg, hade jag varit det hade jag möjligen varit med i en fredlig motdemonstration, våld är inget för mig.)

Lester Boré sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lester Boré sa...

Anonym.
Att du vill hänga ut Stellan som nationalsocialist (eller nåt liknande) förstår jag iom din senaste kommentar men det konstiga är att du har ju bara citerat mig och en annan person?
Menar du att Stellan är dödsnazist pga att människor som du anser har nationalsocialistiska värderingar har kommenterat på hans instagraminlägg? - Isåfall är du ju mer än lovligt snurrig...
Vidare så tycker jag att du borde lägga energi på att belysa och förklara vad av det som skrivits (av te.x mig) som är felaktigt istället för att hålla på och tramsa om de inblandades ideologiska sympatier.

Lester Boré sa...

Med vår anonyme kompis logik borde ju Stellan vara manstant, kommunist och självhatare eftersom anonym ju har kommenterat Stellans inlägg på Vardagsmighty.

Stellan sa...

Anonym, du skriver ovan: "så här skriver du Stellan, Lester och en annan person på instagram" och sedan tar du med en massa citat av dom andra personerna, men inget av mig... Varför är det så viktigt för dig att få människor att tro att jag är nazist att du måste ljuga rakt ut?

Anonym sa...

Att diskutera med människor med olika värderingar, idéer, ideologier och åsikter, måste väl betraktas som ett friskhetstecken .
Snarare än ett hot.

Det går ju att med olika medel försöka tvinga på folk en åsikt, med hot om att bli uthängd om man frågar varför.

Dessa grupperingar som gärna förblir anonyma och dolda av rökridåer verkar vara livrädda för ordet varfördå.

Mvh/ magnus

Anonym sa...

Att diskutera med människor med olika värderingar, idéer, ideologier och åsikter, måste väl betraktas som ett friskhetstecken .
Snarare än ett hot.

Det går ju att med olika medel försöka tvinga på folk en åsikt, med hot om att bli uthängd om man frågar varför.

Dessa grupperingar som gärna förblir anonyma och dolda av rökridåer verkar vara livrädda för ordet varfördå.

Mvh/ magnus

Stellan sa...

Hej Magnus. Jag kunde inte ha sagt det bättre själv! Anonym utelämnar mina kommentarer i tråden han kopierat. Troligen gör han detta med avsikt eftersom jag ber en av de andra skribenterna lägga upp argument för sin övertygelse, utan att säga att han har rätt eller fel. Jag föklarar också vad jag anser om liberalism, men det tjänar troligen inte anonyms syften att lägga upp det, då det inte innehöll något som ens han kan fantisera ihop till nationalsocialism...
Polariseringen verkar onekligen viktig för vissa.

Anonym sa...

Anonym.
Jag önskar att jag vore lika tvärsäker på vad som är rätt.
Det måste kännas befriande att inte behöva värdera och överväga andras åsikter.
Vi andra som försöker se genom rökridåerna kan avfärdas som mindre vetande.
Som ännu inte sett ljuset , som ni uppenbarligen ser.
Visa oss sanningssökande en strimma av ljuset, så ska vi lyssna och överväga era ord.

Vem vet, ni kanske får medhåll från oväntat håll.

Mvh/ magnus.

Stellan sa...

Vart tog anonym vägen? Jag hade ju laddat upp för en Nürnbergrättegång light, där jag gör fruktlösa försök att bedyra att jag inte är nazist trots att nån har skrivit Tel Aviv på mitt kommentarsfält.

Krille Fagerlund sa...

Anonym kanske ändrade sig och åkte på den ”fredliga motdemonstrationen” och kastade dten och bengaler på polisen mm✌��

Anonym sa...

Anonym, hur skall jag kunna skilja er åt?
Jag var i allafall ett nickname.

Mvh Skogåsbon

Lester Boré sa...

Inte ett ord, helt tyst...
Jag antar att anonym behöver klura lite på sin replik.