tisdag 7 november 2017

Ålandstidningen


Japp, så här ligger det till.
Nu vet ni!
Sitt inte och slöa framför datorn, ut och begå lite brott som ni brukar.

20 kommentarer:

Preben sa...

I vilken sammanhang har det skrivits, och vilka brott begår män på Åland? Det är ju allmänt känt att svenska män springer runt och våldtar.

Stellan sa...

Man har sammanställt statistik och kommit fram till detta.
Vilka brott det gäller är helt ointressant, det viktiga är att veta att det är män som begår dom.
För några år sedan var det en politiker här på Åland som visade med hjälp av statistik att vissa etniciteter hade en enorm överrepresentation vad det gällde vissa brott... Då "kunde man inte använda statistik på det sättet", men nu går det bra...

Lester Boré sa...

Var finns den anonyme när han behövs för att förklara varför de västerländska samhällena ska förstöras?

BITTERPITTEN sa...

Det är i alla fall bara kvinnor som får amningspsykoser och grillar bebisar i ugnen eller kastar ut dom från 3dje våningen.

Anonym sa...

Berätta varför samhället förstörs av invandrade bruka ju vara Lesters paradgren. Behöver du hjälp nu eller orkar du inte upprepa dig?

Lester Boré sa...

Anonym.
Vem tilltalar du?

Jesper Bergvall sa...

Jösses! Hur fick de ihop det där? Min fru jobbar inom vården så nu vet jag vad jag sysselsätter mig med.
Brudar som hjälper ungarna med läxor på kvällarna, lagar mat och damsuger, de vårdar... gör vi män det så är vi brottsliga. Kan bara vara PMS-gerillan (Schyman & co) som får fram sådan statistik.

Dasen sa...

Definierar de vilken typ av brott de skriver om?
Jag begår mängder av brott varje dag: Jag kör bil och mc över hastighetsbegränsningen, kör emellanåt trimmad och oförsäkrad moped, har en mc som säkert låter för högt, Kör ibland om i innerfil trots att hastighetsbegränsningen är över 50, går mot röd gubbe på överfångsställen, kör mc i naturen, kör för närvarande med ett körkort som gått ut. Gör det mig till en brottsling? Finns det någon människa som följer alla gällande lagar,

Anonym sa...

Hade för några inlägg sedan en debatt med U/, som sedan bara försvann. Nåväl, då var det ang. barnäktenskap inom islam.
Här en kvinna som såldes av sin far när hon var 13 år gammal, som kan berätta lite angående detta: https://www.youtube.com/watch?v=jYCDuBuDlgI

(sorry för ett litet OT inlägg här)

Mvh Skogåsbon

Anonym sa...

Hej på dig Skogås,

Det var väl i jösse namn inte barnäktenskap vi diskuterade? Som jag minns det diskuterade vi huruvida Koranen explicit slog fast en exakt ålder för kvinnots könsmognad. Och du hänvisade då till Muhammed och hans flicka. Du får det att låta som att jag på något vis skulle förespråkat barnäktenskap.

Angående mitt eventuella "försvinnande" som verkar vara en stor grej för vissa här i kommentarfältet så vill jag hänvisa till min kommentar under Stellans Milo-inlägg lite längre bak på bloggen.
Just vad gällde Koranens eventuella tydligt uttalade ålder för könsmognad så upplevde jag att vi talat färdigt om saken. Du hade klargjort var du fått informationen ifrån och jag ställde mig lätt skeptisk till din tolkning. Men samtidigt var avgjort imponerad av dina kunskaper om koranen, en i mitt tycke rätt hopplös bok som jag aldrig orkat läsa ordentligt då jag tycker den är in i helvete svamlig. Trist om du känner dig förbisedd och övergiven.

/U

Stellan sa...

Dasen, du skäms alltså inte för att delge fikarumsbesökarna om din väl utvecklade kriminalitet!
Det är ju såna som du som gör att ett helt kön dras ner i smutsen.
Jösses, undra om man har anmälningsplikt?

Dasen sa...

Nej. Och har man några välutvecklade sidor skall man ju visa upp dem. Som Anders Borg.
Nu är jag ju på sätt och vis Anonym, så jag kan likt övriga anonyma skuggfigurer säga vad som helst utan risk för efterräkningar. Myndigheterna känner mig inte som Dasen, det är bara mina likaledes kriminellt belastade polare som känner till min riktiga identitet.

Anonym sa...

Och din sambo/fru kör samma taktik och kallar sig ”Fittan” på nätet, eller är hon ickekriminell och surfar med sitt riktiga namn?

/Johnny Boy

DanielJGranath sa...

Hon är ju inte kriminell Johnny Boy läs artikeln hon vårdar ju! Fast om hon är hen eller han hur blir det då? Nu blev jag förvirrad!

Dasen sa...

Nej, hon håller sig för god för sådana namn.
Att jag heter Dasen här är helt enkelt för att Stellan skall veta vem jag är, ingen av våra gemensamma bekanta kallar mig något annat.

Stellan sa...

Vadå? Heter du nåt annat?

Anonym sa...

U/: Hon damen som berättade, och som var uppväxt med koranen, berättade också om åldern på Ashia. Okej, bra, då är vi klara med den avhandlingen. Tummen upp för det.

Mvh Skogåsbon

Dasen sa...

Petter Nicklasson

Anonym sa...

Eller Dick Hård

/Johnny Boy

Gunnar sa...

Jag har ringt hem till Dasen (på den tiden folk hade fasta telefoner). Hans fru svarade.
Att fråga "Har du Dasen där?" kändes lite dumt, men det tog ett tag innan jag kom ihåg vad han egentligen hette, så det fick bli så.
Hon förstod vem jag menade.