lördag 4 november 2017

Hojtur i innanförskapsområdet


Tog en sväng i höstsolen med haschraketen för att balla mig för brudarna. Det är dock högst oklart om en enda brud förutom Björns sambo såg den hårda motormannen på sin järnhäst.
När det kommer till att attrahera rejäla kvantiteter av kvinnfolk med fossilbränsleeldade trosfuktarmaskiner är nog mera tätbefolkade orter än Hammarland att föredra.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Asfrän, tillomed skuggan ser ut att gå i tvåhundra

/Johnny Boy

Anonym sa...

Drog i en skvätt bensinnectar inför vinterdvalan i frugans Indian Scout idag och gled runt ett par varv i centrala Garpenberg,skapligt drag på byn faktiskt med ett flertal damer (två eller tre) som jag tror log åt mig. Troligtvis någon form av lyteskomik då jag inte direkt är någon fotomodell,hundarna deras var nog enda som blev fuktiga mellan benen men det var säkert bara urin.

Stellan sa...

Tack Pojk Johnny, i sanningen namn ska det erkännas att i tvåhundra har man nog fan vibrerat av.
Anonym, urin är inte det sämsta!

Jesper Bergvall sa...

Blyläppsläsk och fyrtumsvårtor behöver vi i Mariehamn. Ta gärna en ritt genom stan med era V-ettor och tändkuleturbon här utanför Hammarland så knarkförsäljade tonåringar får känna vad riktiga vibbar är. Jag är full ikväll och jävligt förbannad på "hoodiegänget" som dealar koks öppet på Torggatan till småbarnen nu när storfräsarna sitter och delar kaffe med länsman.

...sorry Stellan jag var tvungen att skriva av mig. Har bråkat för mycket med dem idag.

Anonym sa...

Haschraket? Distributör?

Björn L sa...

Kvinnfolken i hammarland går väl inte igång på mopeder kan man tänka..häromdagen när jag kom ut från Hugos efter att ha värmt mig vid frysdisken så hängde det ett helt gäng med fruntimmer runt raggarbilen!

Lortgris Garpenberg sa...

Förlåt...Jag med frugans Indian är ju "Lortgris Garpenberg"...
Vill inte vara anonym,bara glömde.

Stellan sa...

Jesper, ära åt dig som härjar på med dom! Detta är ett jävligt stort problem. Du får skriva av dig här när du vill, särskilt när du druckit.
Anonym, nä långt ifrån. Jag har själv aldrig en hållit i en konisk cigarett, och skulle aldrig komma på tanken att lura på andra skiten. Haschraket kommer sig av att pojkarna som hade långa framhjul på hojarna förr, ofta tutade i sig jazztobak.
Björn L, du kunde köpt med dig isglass att värma dig på hemvägen med.
Lortgris, jag som trodde mig ha två internetvänner i Garpenberg, fan.

rocket goldstar sa...

Det där med brudar alltså. Jag har försökt att ragga vid ett tillfälle, erbjöd skjuts i min Camaro från 1975 men bönan gick hellre.
Har man ful bil bör man nog vara snygg själv, tvärtom kan nog funka men i mitt fall var det lönlöst.

Björn Nilsson sa...

Tror att de flesta i detta fikarum har uppnåt en ålder där en eventuell attraktionskraft sitter i plånbokens tjocklek...
Slösar man bort pengarna på gammalt mök då blir det svårraggat oavsett var i landet man befinner sig;)

Magnus W sa...

Konsten att tilltala omgivningen med hjälp av raggarbil kräver troligtvis en annan infallsvinkel 2017 än 1987.
Stå med kånken på ryggen och ett plakat där du förklarar det fina med att åka gammalbil (som i återvunnet vs nyproducerat) kanske kan fungera, särskilt om du hittar på några plausibla genuskopplingar att krydda det hela med.