onsdag 1 november 2017

Milo

Milo är helt jävla fantastisk underhållning.
En homosexuell jude som bla, anklagats för att vara nazist, och som är frispråkig på riktigt.

https://m.youtube.com/watch?v=I5B7WZRb0ns

21 kommentarer:

Anonym sa...

Och som tycker det är bra och rimligt att äldre män har relationer med minderåriga pojkar. Jättekul underhållning Stellan, verkligen.
Men det är väl jag som är "PK" och "vänsterliberal" och "kulturmarxist" mm som inte förstår det härliga med idioten.

/U

Stellan sa...

Jag har lyssnat en hel del på Milo, men den delen har jag missat. Du kan väl länka till stycket där HAN säger det, och inte då någon annan påstår att han sagt det? Han har annars uttryckt rätt mycket avsky för pedofili då han själv lär ha blivit utsatt som barn.
Att du hatar honom förvånar mig dock inte.

Lester Boré sa...

U och Stellan.
Nu kan jag vara ute och hojja men var det inte hans egen definition av pedofili som debaklet handlade om?
Jag minns inte att han ertappats med att begå några pedofila handlingar...
Inget av det ovanstående spelar iofs någon roll när det kommer till bedömningen av Milos karaktär men jag tänker att rätt ska vara rätt. - OM jag nu minns rätt...?

Jag skulle f.ö vilja se en dödsmatch mellan Milo och Moshe Dayan.
I Palestina.

Anonym sa...

Inte har väl jag sagt att han har begått pedofila handlingar Lester? Inte har jag väl heller sagt att jag hatar honom Stellan? Jag har bara sagt att han är en idiot.
Hans uttalanden om lämpligheten i att män har sex med barn ledde till att så gott som alla av hans meningsfränder i den amerikanska konservativa högern vände honom ryggen. Har du missat det borde du nog kliva ur din filterbubbla och läsa lite mer nyheter Stellan.
Det specifika klippet finns där ute någonstans om du nu känner att du måste titta på det, men du får fan göra din egen research.

/U

Anonym sa...

Som en lek för tanken kan man väl fundera på hur reaktionen från herrar Stellan och Lester varit om någon profilerad homosexuell debattör på yttersta vänsterkanten sagt samma saker om män-barn sex som Breitbartnazi-bögen...

Jim sa...

"Och som tycker det är bra och rimligt att äldre män har relationer med minderåriga pojkar."

Gör han? Har verkligen inte följt han på något sätt men har sett minst ett uttalande där han fördömer pedofili. En länk hade varit på sin plats.

Stellan sa...

U, din ton är ganska otrevlig, och jag förstår inte varför. Jag har inte sett några pedofila uttalanden från Milo i vanlig media, så vad det är för filterbubbla du nämner är för mig en gåta.
Hur som helst så hade jag ju inte vetskapen om dessa uttalanden om dom nu har skett, så varför bli så upprörd?
Är du arg på alla som gillade Timell och Kronér innan dom visste?
Otippat att du tycker att jag "fan kan leta upp länken själv"...

Anonym från 07:10, har jag på något sett försvarat Milo:s eventuella ståndpunkt i pedofilifrågan? Jag kände ju inte ens till dom!
Stämmer det, så är han givetvis en lina vidrig människa som dom i rfsls pedofila arbetsgrupp.

Lester Boré sa...

U.
Du missade visst att jag ställde en fråga...
Att den medvetna missuppfattningen damp ned redan i replik två är intressant men inte helt oväntat.

Du tycks tro att jag tycker att Milo är någonting bra? - Det gör jag inte.
Milo må vara "konservativ" men han är en produkt av det samhälle du verkar föredra, inte av det jag föredrar...

Jim sa...

Tveksamma uttalanden...

"Yiannopoulos is frequently accused of being an apologist for or supporter of paedophilia, a charge he strenuously denies. The charge arises from a video clip in which he said that sexual relationships between 13-year-old boys and adult men and women can be "perfectly consensual" and positive experiences for the boys.[10] Following the release of the tape, Yiannopoulos was forced out of his position at Breitbart, and lost a contract to publish his autobiography with Simon and Schuster. Yiannopoulos has denied that he is a supporter of paedophilia, and claimed that his statements were an attempt to cope with his own past victimhood, as an object of child abuse by unnamed older men. His critics, in claiming that he is a supporter of paedophilia, also invoke a second video, in which he stated that child sexual abuse "really is not that big of a deal" and called child-sexual abuse victims "selfish brats" for going public and identifying their accusers years after they were abused"

BITTERPITTEN sa...

När jag var 13 drömde jag våta drömmar om 35åriga kvinnor. Och jag tror inte jag hade tagit skada om jag fått chansen på riktigt. Rent hypotetiskt.

Kotten sa...

Bitterpitten, det gör jag fortfarande :)
Ålderskillnaden till trots.

Anonym sa...

Bitterpitten och Kotten, jag går i samma fotspår.

Mvh Skogåsbon

Stellan sa...

U, din vana trogen stormar du in och tillrättavisar utan att kunna svara på någonting.

Jag kommer fortsätta att bedöma underhållning som underhållande om jag inte vet att underhållaren har mörka sidor, så du uppnår ju ingenting med dina inlägg. Mer än att du och några anonyma bevisar än en gång, att ni sällan har nåt att komma med.

Kotten sa...

Kanske en mera "neutral" humor, men skapar ju knappast kontroverser på bloggen.
https://www.youtube.com/watch?v=wbXkP_GZjsE

Preben sa...

Troligen kan U och Anonym hitta nåt att kritisera i det med.

Björn Nilsson sa...

Tack Stellan hade aldrig hört Milo, tycker att han är riktigt bra.

Stellan sa...

Tack själv , Björn. Kul att nån blev glad!

Willy Wonka sa...

SVT kan ju ibland oxå...
Tack grotesco...


https://www.svtplay.se/video/15723684/grotesco/grotescos-sju-masterverk-sasong-3-flyktingkrisen-en-musikal?cmpid=del:an:11-03-2017:grotesco:pla:lp-app

Anonym sa...

Hejsan på er allihop,

Varit i utlandet en sväng över allhelgona och lite till, därav fördröjt svar. Jo, jag var väl kanske lite brysk i tonen mot dig där Stellan. Men det har väl möjligen hänt förut här i kommentarfältet från andra gäster än mig att tonfallet varit en smula uppskruvat. I sak vill jag nog ändå framhålla att det var förvånande att du för det första inte kände till Milos uttalanden om man-barnsex och för det andra att du inte gjorde lite research om någon du uttryckte ditt gillande för. Men det kan man ju se olika på.
Det var ju lite upprörda röster över min sorti/paus här, men vet inte riktigt om någon är intresserad av att ta upp tråden nu så här långt senare? Eller om det egentligen finns något som är så värst intressant att diskutera vidare?

Ska kanske också slutligen tillägga att jag inte alltid läser den här bloggen med tillhörande kommentarfält varje dag, det kan kanske delvis förklara varför det upplevs som att jag ibland "försvinner". Annars är det väl som så att jag undrat något och sedan fått någon form av svar på det. Kan ju så klart se underligt ut om jag inte direkt svarar på motfrågor, det kan jag så klart förstå. Samtidigt vet ju även en halv-sporadisk läsare som jag att det är en ska vi säga grannlaga uppgift att svara på alla de till frågor omformulerade invektiv och beskyllningar som regnar från Lester Bore's tangentbord.
Om det är urselt av mig att inte svara på dem så får det väl lite vara så kanske.

Nåja, godafton på er!

/Undrande


Lester Boré sa...

Undrande.
Det var ett evigt tjat om dessa "invektiv"...😄

Anonym sa...

Well, kanske följer det ena så att säga av det andra?

/U