fredag 12 januari 2018

Fredag


Dags att brassa i sig ett par stift och vila jacken på Samanthas mjölkstinne göt!

10 kommentarer:

Lester Boré sa...

Skaplig fredagsafton.

Jesper Bergvall sa...

Ahhh minnen!

Back then........ https://www.youtube.com/watch?v=W1btg3mpEOc ...läcker trots levangfrisyr.
Now, still hot...(50+) https://www.youtube.com/watch?v=uXvhyK0JpZQ

åsså dessa kukhuvudsfinnar...https://www.youtube.com/watch?v=KY2kdeE_cnU

Skål på dig stellan!


Anonym sa...

Mmmm, det får mig att tänka på ett dragracing team.
-Va, hur fan kan du börja tänka på dragracing när du ser henne, vrålar du säkert?

Jo, tänker på Samantha Racing. Mikael Sjökvist, som har teamet, berättade för mig hur namnet kom till. Han körde i början en Opel Manta i klassen SA. En klass som inte finns längre. Det naturliga blev ju då att det var en Sa-Manta, så då tänkte han att han skulle döpa teamet till Samanta Racing. Han berättade då att, -Sen kom ju hon med dom stora tuttarna, och stavade sitt namn med th, och då skall vi göra det också, Så då blev det Samantha Racing.

"Sjökvistarn" är helt klart en av dom "goa gubbarna" inom dragracing, en riktig profil. Har en del roliga minnen med en hel del garv, tack vare den mannen. Dom kör i Pro Stock, bara som info.

http://www.samantharacing.se/

Mvh Skogåsbon

Drusse sa...

Minnen ja, Uffe hade applicerat Samantha klistermärken på sin Suka K50, på bilden var hon endast iklädd indianskrud. Undrarar varför jag kommer ihåg det så tydligt?

Lortgris Garpenberg sa...

Av någon jättekonstig anledning kommer jag ihåg dessa klibbor från OKEJ-tidningen,liksom fastbrända någonstans uppe i den minimala och smått förvirrade hårddisken.
Drusse: Suka K50...Sådan använder Lortgrisen varje dag året runt till och från jobbet,väldigt mycket för att hålla byfåneattitdyden levande och att jag råkat säga för många år sedan att riktiga motormän åker tvåhjuling samt att det är jävligt gäj med bilar innehållandes rumpvärme och sminkspegel.

Stellan sa...

Haha. Suka K50, man hör på flera mil att det är en sån puffra. Haru en drums eller disco?

Lortgris Garpenberg sa...

Har fyra stycken men tyvärr enbart med drumbrake,första exemplaret jag fick när jag var tretton hade den bitiga mekaniska vajerassisterade skivbromsen fram,skulle man göra en stoppie med en sådan fick man köra in i sidan på en bil eller liknande.

Dasen sa...

Det var väl yamahamammas fisetta som kallades Drums eller Disco beroende på bromsar. Carsting var en Disco-man vill jag minnas.

Stellan sa...

Dasen, du har rätt.

Gunnar sa...

Lortgrisen Garpenberg, är det du som är Ken Rider?