måndag 26 februari 2018

Vad fint!Bara jag som känner att världen börjar bli lite väl sjuk nu? Eller är det fake news? I annat fall skulle nog transgenderpojken behöva en stark fader som talade vett med honom.

15 kommentarer:

Superanonym sa...

Vad är problemet, förutom att hen inte tillåts tävla i herrklassen pga av att det står flicka i födelseattesten.

Superanonym sa...

f.ö. blir murklan bra med taksänkningen. Hur blir det med chassisänkningen. Fortsätter du åka på genomslagsgummina?

Jesper Bergvall sa...

Hur tänkte de nu? Är det en pojke som kapat av pillen och får då tävla med flickorna eller en flicka som sytt fast en pille men får av snyftiga skäl fortfarande brottas med flickor? Kanske för att kunna legalisera hormondoping.

BITTERPITTEN sa...

Kön är ju bara en social konstruktion, som vänstern brukar säga. Så jag förutsätter att vi slutar dela upp idrottare i manligt och kvinnligt.

Lester Boré sa...

Superanonym.
Inte en chans att det står flicka i födelseattesten. - Möjligtvis står det i journalen från ungdomspsyk och i den medicinska journalen.
Än är inte tiden kommen där det är upp till föräldrarna att utmana uppenbar biologisk fakta och bestämma sina nyfödda barns kön efter eget behag.

Vanlig anonym sa...

Varkem superanonym eller lester verkar ha läst artikeön utar kastar sig in i argumentatipn alá förutfattade åsikter.

Superanonym sa...

Nu är jag så funtad, att när nåt verkar konstigt så försöker jag kolla om det är som det verkar eller inte. I mina ögon såg det här ut att komma från nån rysk trollfabrik (min fördom). Google gav 585000 träffar. Jag har inte läst alla, men flera sa ungefär samma som den här
https://nypost.com/2018/02/25/transgender-boy-wins-girls-state-wrestling-title-for-second-time/

Så. Ja, jag tror att Mack Beggs fötts som tjej och nu har påbörjat en behandling för att byta kön, att hen egentligen helst brottas i herrklasser, men inte får pga regelverket som infördes 2016 om att det är "Birth certificate" som gäller

Anonym sa...

Texten i NY Post-artikeln Stellan lade upp en bild ifrån, liksom alla andra artiklar säger att det rör sig om en person som är född tjej och som vill tävla mot killarna.

Antingen ljuger alla artiklar på hela internet och Lester Bore sitter på ett allvetande vis inne på sanningen. Eller så kan det möjligen vara så att Lester har fel.Stellan sa...

Superanonym, dom ryska trollfabrikerna har lagt ner, dom insåg att deras fantasi aldrig kan komma i närheten av västvärldens dumheter.
Jag måste väl lösa det där med murklans fjädring på nåt sätt, det blev ju inte så bra det där.

Lester Boré sa...

Superanonym, vanlig anonym och anonym.
Jag kollade inte upp nåt öht, jag kommenterade det som presenterades och kommenterades här på anslagstavlan i fikarummet.
Att det var obildat av mig att tro att "transgender boy" innebar MtF (vilket är det logiska) och inte det omvända är jag medveten om nu och min kommentar blev ju en flopp iom den missuppfattningen.
Jag kan inte annat än hoppas att detta snedsteg inte vållat er alltför stor skada.

Synd om människan det gäller är det iaf.

Anonym sa...

För att inte ha tagit reda på några fakta över huvud taget var du onekligen påfallande tvärsäker, och ivrig att tala om för alla andra hur det ligger till (i vanlig ordning).

Lester Boré sa...

Anonym.
Precis.

Lester Boré sa...

Trollfabriker förresten! - Är det Anders "Pojkflickan" Lindberg som döljer sig bakom dessa anonyma kommentarer månne?😂

Stellan sa...

Jo, vad tokigt att han förutsatte att personen som benämndes som pojke var en pojke.
Ansvaret för detta missförstånd ligger ju givetvis hos den som skrev att flickan var en pojke, när hon i själva verket var en tös som förgiftats med hormoner och således både såg ut och kallades för något annat än det hon var.

Klicka här för länken sa...

Skall man prata allvarligt om detta, så lyssna på Annica Dahlström, hjärnforskare.
Det finns skillnader i hjärnorna mellan män och kvinnor, vilket inte förvånar mig ett dugg, ganska logiskt faktiskt.

https://www.youtube.com/watch?v=LO6YG3lfc94

Mvh Skogåsbon