onsdag 28 mars 2018

Svårt


Nu blev det svårt här asså. Ett jävla knackande, krympande och fluktande. Det kommer ta tid innan man fått till det här tror jag.

På tal om tror... Vad tror ni och Ryssland, giftgasmordförsöket och västmakternas agerande då? Personligen tycker jag att det verkar märkligt att ryska agenter skulle ha nyttjat ett gift med adresslapp på.

15 kommentarer:

Lester Boré sa...

Det är väl bara nejsists som inte tror att Ryssland är det största problemet på jorden när det kommer till utrikespolitik, negativ inställning till homosex, att spionera på främmande makt, att giftmörda, påverkan på det amerikanska valet, påverkan på det svenska valet samt annektering av Krim.

Lester Boré sa...

Taksektioneringen blir praktfull. - Kör på bara!

Cronos sa...

Tycker inte den där taklinjen vart nå vidare, vart lite väl sedanaktig....

Björn Nilsson sa...

Men det smartaste vore ju att använda något amerikanskt gift förstås, skylla på Trump eller CIA, fast det kanske är för lätt att genomskåda...
Då är det bättre o dubbelbluffa, man användere ett ryskt gift förstås. Det är så dumt att ingen tror på att man skulle använda ett så uppenbart gift, sedan kan man förneka en eventuell inblandning med det argumentet.

Börjar bli flytt i linjerna nu!

Togga T sa...

Kan inte så mycket om nervgift men vad tror du om taklinjen följer flytet i den goa dropplistlinjen?

Stellan sa...

Håller nog med Cronos... Inte ser det ut som det gjorde i huvudet inte.

Micke Kummelnäs sa...

Jag tror också att det förhåller sig exakt så som Björn skriver. En klockren dubbelbluff såklart.

Stellan sa...

Nästa grej då... gift som inte funkade på dörrhandtaget? Varför inte en spruta i axeln, eller nån annan lite mer raffinerad metod? Om man nu ville ha kål på någon.

Anonym sa...

Nu antydde ju ryssarna att giftet kunde komma från Sverige. Kan det vara en infallsvinkel som leder till sanningen?

Anonym sa...

Varför skulle någon annan än Ryssland ha intresse av att avliva en fd rysk spion?
Å andra sidan så hade han bott där i åtta år enl nyheterna så verkar lite sent att ge sig på han och hans dotter nu.

/Johnny Boy

Stellan sa...

Det finns väl många som tjänar på att vässa med Ryssland och även på efterföljande konflikter. Det kan nog finnas betydligt större intressen där, än vad Ryssland har av att ta kål på en avdankad spion.
Steg ett är väl att fundera på vad alla Nato-förespråkare är ute efter och att dom gärna vill att alla ska vara skitskraja för ryssen.

Lester Boré sa...

Såvitt jag vet har inte ryska socialstyrelsen givit ut en broschyr som riktar sig till pedofila främlingar, således måste väl Ryssland, till råga på allt annat elände, stå för en bigott sexualpolitik och en föråldrad familjebild? - Det om något legitimerar väl ett blint hat?

Willy Wonka sa...

⬆️👍😄

Stellan sa...

Jag hör att Lester noterat socialstyrelsens pamflett "Infomation till dig som är gift med ett barn".
Lät du dig uppröras av det? Det var ju ett helt givet steg i Sveriges utveckling.

Göran sa...

Klart giftet kommer från Sverige levererat av Margot. Det var betalningen för Sveriges plats i säkerhetsrådet. Det är därför UD trilskas med att visa utredningen i frågan. En jävla trippel bluff.